- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #26.241
Gıı ne ettiniz öyle648 tl gelen elektrik faturası
Bizimde ayni 650648 tl gelen elektrik faturası
Bişey etmedik valla hep aynı şeyler ama her ay artıyorGıı ne ettiniz öyleAllah kolaylık versin
Cimere şikayet etmeye çalışıyorum ama edemiyorum da anlamadım esimde sinirlendi cok sikayet etmezsen sana da kızarım dedi yasadıgım ilk olay değil cunkuAaa manyak
Allah yardımcınız olsun her ay zamlar seylerBişey etmedik valla hep aynı şeyler ama her ay artıyor
Benim ablam cok guzel sikayet eder arka arkayaCimere şikayet etmeye çalışıyorum ama edemiyorum da anlamadım esimde sinirlendi cok sikayet etmezsen sana da kızarım dedi yasadıgım ilk olay değil cunku
Ne olcak böyle ya daha kombi de gelmedi Allah bilir o da 1000 üstüdürBizimde ayni 650
Bizim dogalgaz olsa ne olurdu bilmiyorumNe olcak böyle ya daha kombi de gelmedi Allah bilir o da 1000 üstüdür
Amin inşallah canımAllah yardımcınız olsun her ay zamlar seyler
648 tl gelen elektrik faturası
Bizimde ayni 650
Bende basvuru yapmaya çalışıyorum tc hatalı diyor arıyorum acan yok böyle garip bir durumBenim ablam cok guzel sikayet eder arka arkaya
Aynen bu ne böyle yaBizim dogalgaz olsa ne olurdu bilmiyorum
Yaaa insanlari yıldırma politikasi bu artikAynen bu ne böyle ya
Bizim ev aynı ev gecen sene 280 den yukarı hic ödemedik bu sene 530 civarında geliyor..Aynen bu ne böyle ya
İnşallah canım hep beraber inşallahBeklediğimi biliyor galiba
İnşaAllah o günleri görürsün ablam bu sefer daha da vermek isteyeceksin benim başıma bela bir göbek var doğumlardan kalan
Dedim neler yaptıklarımı onlardan yedim işte
Yaaa insanlari yıldırma politikasi bu artik
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah ne diyelimBizim ev aynı ev gecen sene 280 den yukarı hic ödemedik bu sene 530 civarında geliyor..
Yaz kaptanimBurda olanlar yaziyorum 2li takima haberiniz olsun kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?