- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #26.261
Gelirdi o ama interneti gittiyse
Pazartesi 88.2 çıktım yaPandora27 canim sen gecen hafta 88.9 degilmiydin listeyi yaparken simdi baktim eksi 300 sün
Cumadan cumaya baz alicaksin canimPazartesi 88.2 çıktım ya
Öyleyse haklısın kaptanım sen daha iyi bilirsinCumadan cumaya hesaplicaksin canim
Gecen cuma 88.9
Bu cuma 88.6
Yani üzülme diye yaziyorum eksisin moralini bozma❤Öyleyse haklısın kaptanım sen daha iyi bilirsin
Pazartesi yi baz almıyoruz canım cuma kilosuna göre eksisin sen pazartesi kontrol tartısı asıl tartı cuma günleri asıl cuma günü kilosu önemli.Pazartesi 88.2 çıktım ya
Öyleyse çok mutlu olurum valla ben pazartesileri de baz alıyomPazartesi yi baz almıyoruz canım cuma kilosuna göre eksisin sen pazartesi kontrol tartısı asıl tartı cuma günleri asıl cuma günü kilosu önemli.
O biraz motive olalım diye ya da haftasonu kaçamak yapıldıysa kaç kilo olduk görelim diye canımÖyleyse çok mutlu olurum valla ben pazartesileri de baz alıyom
Yanlış yazmışım evet 70.870.0 yazmissin canim öyleyse eger onu kaydedeyim
Neler yiceksin kiiE Elif_Eylul kaptanellam beni menü listesinden çıkar canım ben spora devam edeceğimşimdi yediklerimi yazmayim
Tamam canim❤E Elif_Eylul kaptanellam beni menü listesinden çıkar canım ben spora devam edeceğimşimdi yediklerimi yazmayim
Tamam degistiriyorumYanlış yazmışım evet 70.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?