- 25 Ağustos 2019
- 62.705
- 120.651
- 698
- 31
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #26.461
Yaaaaaa hahahahahahİyiyim sen nasılsın
Bugun etiket yapçaktım yoğundumYaaaaaa hahahahahah
Bian da aklıma geldi daldımm filizkoooo
Nasılsın canımm senin menund ene varben akşama dizim ver mısır patlatcamm
Ooo severriimmm bezelyeyii falanda ben açma falan birşey bekliyodum senin bugün sanırım ödükün yokBugun etiket yapçaktım yoğundum
İyiyim canım sen nasılsın
Bezelyem var yanına bulgur yaptım
Sabah yerim ben öyle şeyleriOoo severriimmm bezelyeyii falanda ben açma falan birşey bekliyodum senin bugün sanırım ödükün yokiyiyim bende çok şükürr kuzum birazda avokado yiycem yemek yedim ama birnevi gene acıktım avokado bastırır belki
Gene değiştircektim şuan bakŞu nicklerinizi değişmeyin yada profil fotolarınızı alışık olunca beynim yanııyor
Bugün yemek fırsat olmadı avokadoyu buyüzdenn oyle etcemSabah yerim ben öyle şeyleri
Afiyet olsun canım sanada
VallamıGene değiştircektim şuan bak
5 bin adım dimi kaptanım?Bu haftaki 5bini yapmayı unutmayalım
İyi akşamlar canım hoşgeldinHayırlı akşamlar
Evet canım 5bini ceza olarak ayrı ekran görüntüsü atıcaz bende dahil kaybettik diye5 bin adım dimi kaptanım?
Grubumuzun çok güzide kızları kartallar cesurdur pes etmez bizden 1 seferlik 5 bin isteniyorsa biz onu bir sonraki cumaya kadar her gün en az 5 bin adım gibi düşünelim intikam vaktidir hanımlar. Pes etmeyelim. Benimle misiniz?
Buara sıkılıyorumm yaaaaaVallamı
Allah seni napmasin kiz bugun kaybettik ya artidan dolayi gecen haftaki ceza buGrubumuzun çok güzide kızları kartallar cesurdur pes etmez bizden 1 seferlik 5 bin isteniyorsa biz onu bir sonraki cumaya kadar her gün en az 5 bin adım gibi düşünelim intikam vaktidir hanımlar. Pes etmeyelim. Benimle misiniz?
M Mavi Menekse
E Ece2727
Pandora27
D u t
F Frozen01
Berilini
Eki Görüntüle 3034342
Kıızzz tabii öyle yenecegiizz onları yenmek zorundayız
Kız o güllerin cezası ama bizimde bu haftaki hedefimiz en az 5 bin adım olsunGrubumuzun çok güzide kızları kartallar cesurdur pes etmez bizden 1 seferlik 5 bin isteniyorsa biz onu bir sonraki cumaya kadar her gün en az 5 bin adım gibi düşünelim intikam vaktidir hanımlar. Pes etmeyelim. Benimle misiniz?
M Mavi Menekse
E Ece2727
Pandora27
D u t
F Frozen01
Berilini
Eki Görüntüle 3034342
haha tamam kartallar sakin artı yazanlar 5 bin adım atsın gruptaki eksi yazanlar yatabilir dinlenebilirAllah seni napmasin kiz bugun kaybettik ya artidan dolayi gecen haftaki ceza bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?