- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #27.301
O zaman prolara vardır biz fakirlere sanmıyorumKiz var aslinda bir ara curly paylasmisti
Yok kiz herkesedirO zaman prolara vardır biz fakirlere sanmıyorum
Bilsen şasardimBilmiyom kuzum
Eşşeereen g.tüBilsen şasardim
Gider gider üzülme canımHepinize teşekkür ederim.hadi hayırlısı olsun bakalım. Çok stresslü bir dönemden geçiyorum stress ve gluten göbegimden az gitse yeter.
Abla birşey sorcam neden pro uyelik anlatsana birazYok kiz herkesedir
Bu takımla gidiyoorr stres sıkıntı göbek kilo hic biri kalmıyor masallahHepinize teşekkür ederim.hadi hayırlısı olsun bakalım. Çok stresslü bir dönemden geçiyorum stress ve gluten göbegimden az gitse yeter.
Çalışıyorum , işten sonrada ev işi bahçe işi ve ders çalışıyorum. Meslek yapıyorum.Haziranda final sınavlarım var. ÖyleGider gider üzülme canım
Sen neler yapiyosun evde anlat hele
1kere ye mahsus 50tl ögrencilere yardim yapiliyorAbla birşey sorcam neden pro uyelik anlatsana birazbu para bir kereye mi mahsus bir de oyleyse iyi de her aysa sıkıntı
37 ziyaretçi var
Bahce isidemi var aboooÇalışıyorum , işten sonrada ev işi bahçe işi ve ders çalışıyorum. Meslek yapıyorum.Haziranda final sınavlarım var. Öyle
İyiymiş de öğrenci değilim ya kpss calısanları da öğrenci saysalar keske ama son zamanlarda o da yok1kere ye mahsus 50tl ögrencilere yardim yapiliyor
Pro uyelikte ozellikler cok simdi altta kim var görebiliyoruz mesela gizli dolasabiliyosun
Ben yaptımKeşke sormasaydım leslieyi yapıştırsaydımgidip biz yapalım hazırda dursun
Ayyy oylemı ıyıymıs o zamanO direk kardio etkisieksik olmaz sağolsun
Kiz Allah seni napmasin yurtta kalanlara sanırım yardimda bulunuyolarİyiymiş de öğrenci değilim ya kpss calısanları da öğrenci saysalar keske ama son zamanlarda o da yok
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah
Bır yumurta bır dılım kepek ekmek
Ara yesılcay
Aksam
Bolca salata yoğurt yeşil mercimek çorbası bır tas
E Elif_Eylul C Chikolata_gozlum
M MissHayaLet
50 mekik 1saat Ebru karaduman challeng olarak hazırladım kndıme 14 gun devam edecem ona başladım
30dk da leslıe
100tane ip atladım geldim
Bu ara M MissHayaLet 10bın de adımım var aksama yatmadan önceye kadar da 15 bın olur heralde haber ederımMenüm
Sabah
Bır yumurta bır dılım kepek ekmek
Ara yesılcay
Aksam
Bolca salata yoğurt yeşil mercimek çorbası bır tas
E Elif_Eylul C Chikolata_gozlum
M MissHayaLet
50 mekik 1saat Ebru karaduman challeng olarak hazırladım kndıme 14 gun devam edecem ona başladım
30dk da leslıe
100tane ip atladım geldim
Teşekkürler baş kaptanellam mısafırlerım oldugu ıcın onlara öğle yemeği koyduğum zaman günü kapatıyorum aksam yemıyom onlarla beraber bı yonden ıyı oldu aslındaAfiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?