Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hepinize teşekkür ederim.hadi hayırlısı olsun bakalım. Çok stresslü bir dönemden geçiyorum stress ve gluten göbegimden az gitse yeter.
Gider gider üzülme canım
Sen neler yapiyosun evde anlat hele

Hepinize teşekkür ederim.hadi hayırlısı olsun bakalım. Çok stresslü bir dönemden geçiyorum stress ve gluten göbegimden az gitse yeter.
Bu takımla gidiyoorr stres sıkıntı göbek kilo hic biri kalmıyor masallah

Gider gider üzülme canım
Sen neler yapiyosun evde anlat hele
Çalışıyorum , işten sonrada ev işi bahçe işi ve ders çalışıyorum. Meslek yapıyorum.Haziranda final sınavlarım var. Öyle

Abla birşey sorcam neden pro uyelik anlatsana biraz bu para bir kereye mi mahsus bir de oyleyse iyi de her aysa sıkıntı
1kere ye mahsus 50tl ögrencilere yardim yapiliyor
Pro uyelikte ozellikler cok simdi altta kim var görebiliyoruz mesela gizli dolasabiliyosun

1kere ye mahsus 50tl ögrencilere yardim yapiliyor
Pro uyelikte ozellikler cok simdi altta kim var görebiliyoruz mesela gizli dolasabiliyosun
İyiymiş de öğrenci değilim ya kpss calısanları da öğrenci saysalar keske ama son zamanlarda o da yok

Menüm
Sabah
Bır yumurta bır dılım kepek ekmek
Ara yesılcay
Aksam
Bolca salata yoğurt yeşil mercimek çorbası bır tas
E Elif_Eylul C Chikolata_gozlum
M MissHayaLet
50 mekik 1saat Ebru karaduman challeng olarak hazırladım kndıme 14 gun devam edecem ona başladım
30dk da leslıe
100tane ip atladım geldim

Bu ara M MissHayaLet 10bın de adımım var aksama yatmadan önceye kadar da 15 bın olur heralde haber ederım
Afiyet olsun canım
Teşekkürler baş kaptanellam mısafırlerım oldugu ıcın onlara öğle yemeği koyduğum zaman günü kapatıyorum aksam yemıyom onlarla beraber bı yonden ıyı oldu aslında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…