- 8 Aralık 2021
- 3.355
- 14.235
- 158
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #27.341
Bacım 10000 adımı neremizle atak cocluk çocuk ana ana diye totomdan ayrilmiyo herif yemek bekliyo tuvaletim geldi gidemiyom karşı takıma karşı savaş vermek isterim amma evdekiler bitirdi beni
Hic begenmedim
Kız onlar hergune spor kararlastırıyolar biz napıyoruz hic sıfır
Teşekkür ederim canım
Afiyet olsun canımMENÜ
SABAH
Yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalık
Domates
Ceviz
ARA ÖĞÜN
Fındık
Kuru İncir
ÖĞLEN
Ispanak Başı
Yoğurt
AKŞAM
Kıymalı Ispanak
Tam Buğday Lavaş
Yoğurt
ARA ÖĞÜN
Kaju
Kuru Dut
Elma
Leblebi
SU》2 LİTRE
♡
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımKahvaltı
2 sahanda yumurta, 1 salatalık, 1 domates,1 çk kayısı reçeli , 3 ceviz ,
Ara 1 muz
Akşam 1 kase yoğurt çorbası, salata 1 bardak ayran
Su 3 litre
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımMenu
Hurma yogurt
Çiğ fındık enerjiden düşmiyim
Duygusal olarak açlık yaşıyorsun yani ben Duygu durumuma göre yemek yiyordum sevindiğim de üzüldüğümde yiyordum hatta biri bı gün bana çok kilolu olmamla ilgili bişey dedi 8 kişilik pastayı tek başıma yedim öyle bişeyYeme bozuklugu ne oluyır tam olarak
Neee 8kisilik pastayimiDuygusal olarak açlık yaşıyorsun yani ben Duygu durumuma göre yemek yiyordum sevindiğim de üzüldüğümde yiyordum hatta biri bı gün bana çok kilolu olmamla ilgili bişey dedi 8 kişilik pastayı tek başıma yedim öyle bişey
Annemle vakit geçirmece.
Ohh ohh negüzel sende annenle vakit geciriyon heAnnemle vakit geçirmece.
En son bunaldı pazara gitti geldi
Şimdide komşuya gitti daha gelmedi.
Bende sinir stres halinde çok yerdim.Sonra beynimi formatladim durmadan bunun sana ne yararı olacak diye.Çok şükür yinelemiyor.Neee 8kisilik pastayimi
Sıkıldı benden sanırım. Pazartesi gideceğim dedi.Ohh ohh negüzel sende annenle vakit geciriyon he
Sen citos kadarsin yesen göbegin cikar bizim gibi götün degilBende sinir stres halinde çok yerdim.Sonra beynimi formatladim durmadan bunun sana ne yararı olacak diye.Çok şükür yinelemiyor.
Yani kayinvaliden degilmiSıkıldı benden sanırım. Pazartesi gideceğim dedi.
Elim ayağım oldu resmen ya .
Eşimden daha çok seviyorum
Keşke göbek çıksa gıdık çıkıyorSen citos kadarsin yesen göbegin cikar bizim gibi götün degil
Hay gıdığınaKeşke göbek çıksa gıdık çıkıyor
Hay gıdığına
Evet ama söylenen şey çok ağrıma gitti yeni doğum yapmıştım kilo veremiyodum hormonların tepetaklak olmuştu öyle bı söz duyunca da dayanamadım ağlaya ağlaya 8 kişilik pastayı gomdumNeee 8kisilik pastayimi
Sağolsun 1 kilo aldım sayesindeBenimki mezarlikta ruhum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?