- 6 Eylül 2020
- 202
- 450
- 23
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #27.321
çok teşekkürler canımKEyifli yürumeler tadinı çikar
Günü erken kapatiyosunBu ara M MissHayaLet 10bın de adımım var aksama yatmadan önceye kadar da 15 bın olur heralde haber ederım
Teşekkürler baş kaptanellam mısafırlerım oldugu ıcın onlara öğle yemeği koyduğum zaman günü kapatıyorum aksam yemıyom onlarla beraber bı yonden ıyı oldu aslında
3litre yeterli canimsu en fazla kaç lıtre ıcılmesı gerek sızce canlarımbnm ki 4litreyı buluyor fazlası da zarar olurmu acaba
Teşekkür ederim canımçok teşekkürler canımYeni eve geçtim ceza vardı ya 5000 adım
Bir haftada -2 kilo cok değil mi kızBen yaptımLeslie kararlaştıralım kac dk olacağını onu da yapayım kaptanım bu hafta -2gormem gerekkkk Ramazan’a gırmeden once
Ayyy oylemı ıyıymıs o zaman
Dogrudur kaptanımKiz Allah seni napmasin yurtta kalanlara sanırım yardimda bulunuyolar
Ben Leslie bayılıyorum kuzum o yüzden Leslie diyorumKendi fikrin varsa onuda yazabilirsin canım.
Maşallah canım harikasın
Disko şartAbla bizi ne zaman diskoya götürcen
Benimki deBenimki peşimden geliyo
Ben yapıp geldimgidip sinsi sinsi spor yapayım
Tabak b yerine ş koy
Dutum üste yazılanları yeni gördüm eee ekleme yapmazsam olmazdıO direk kardio etkisieksik olmaz sağolsun
Yapma kız boşver biz yaparızEvimde oonncaa iş dururken ne yürüyüş ne iş canım hic istemiyor
Kız şuna spor yap demeseneNe diyo??
Bende koridor çocuk odası arasıYatak odasından mutfağa
Afiyet olsun canimMenüm
Sabah
Bır yumurta bır dılım kepek ekmek
Ara yesılcay
Aksam
Bolca salata yoğurt yeşil mercimek çorbası bır tas
E Elif_Eylul C Chikolata_gozlum
M MissHayaLet
50 mekik 1saat Ebru karaduman challeng olarak hazırladım kndıme 14 gun devam edecem ona başladım
30dk da leslıe
100tane ip atladım geldim
Yapıcam kiii hehehehhh er ya da gecBen Leslie bayılıyorum kuzum o yüzden Leslie diyorum
Maşallah canım harikasın
Disko şart
Benimki de
Ben yapıp geldim
Dutum üste yazılanları yeni gördüm eee ekleme yapmazsam olmazdı
Yapma kız boşver biz yaparız
Kız şuna spor yap demesene
Bende koridor çocuk odası arası
Afiyet olsun canim
İyi olmuşBen Leslie bayılıyorum kuzum o yüzden Leslie diyorum
Maşallah canım harikasın
Disko şart
Benimki de
Ben yapıp geldim
Afiyet olsun canim
Kız dur yufka acıyoz ramazana hazırlık
Kız blrak 1 hafta yapsın yediklerine saysınOyle oruclar tehlikeli tehlikeliii
Harikasın canımBen yaptımLeslie kararlaştıralım kac dk olacağını onu da yapayım kaptanım bu hafta -2gormem gerekkkk Ramazan’a gırmeden once
Ayyy oylemı ıyıymıs o zaman
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah
Bır yumurta bır dılım kepek ekmek
Ara yesılcay
Aksam
Bolca salata yoğurt yeşil mercimek çorbası bır tas
E Elif_Eylul C Chikolata_gozlum
M MissHayaLet
50 mekik 1saat Ebru karaduman challeng olarak hazırladım kndıme 14 gun devam edecem ona başladım
30dk da leslıe
100tane ip atladım geldim
Ben 3 içiyorum en fazla. Sıcaklarda 4 litreyi buluyor.su en fazla kaç lıtre ıcılmesı gerek sızce canlarımbnm ki 4litreyı buluyor fazlası da zarar olurmu acaba
Bırak kız versin kendi kilosu değilmi ne kadar isterse verirBir haftada -2 kilo cok değil mi kız
Dogrudur kaptanım
Leslieye okey diyelim o zaman .Ben Leslie bayılıyorum kuzum o yüzden Leslie diyorum
Maşallah canım harikasın
Disko şart
Benimki de
Ben yapıp geldim
Afiyet olsun canim
Kolay gelsinKız dur yufka acıyoz ramazana hazırlık
Ohh maşallah bol bol ceza verelim hergün
Afiyet olsun canımMENÜ
SABAH
Yumurta
Peynir
Zeytin
Salatalık
Domates
Ceviz
ARA ÖĞÜN
Fındık
Kuru İncir
ÖĞLEN
Ispanak Başı
Yoğurt
AKŞAM
Kıymalı Ispanak
Tam Buğday Lavaş
Yoğurt
ARA ÖĞÜN
Kaju
Kuru Dut
Elma
Leblebi
SU》2 LİTRE
♡
E Elif_Eylul
Bildirmiştim ben kaptanımEvet kızlar bu haftatakımı olarak Leslie ve ipli veya ipsiz atlama yapıyoruz
K Klassklasik
sunnygirlll
Aamine
M M_atruska
Gurbettt42
karamel Latte
Bir maruzatınız varsa bildirin lütfen
Evet kızlar bu haftatakımı olarak Leslie ve ipli veya ipsiz atlama yapıyoruz
K Klassklasik
sunnygirlll
Aamine
M M_atruska
Gurbettt42
karamel Latte
Ben pek spor yapmam canımEvet kızlar bu haftatakımı olarak Leslie ve ipli veya ipsiz atlama yapıyoruz
K Klassklasik
sunnygirlll
Aamine
M M_atruska
Gurbettt42
karamel Latte
İnsülin direncinin ağa babası bendeydi maksimum 1 hafta diyet yapabiliyodum sonrası hüsran kullanmadığım insülin direnci ve zayıflama için ilaç kalmadı hatta zayiflayamiyorum diye bı ara bana tüp mide ameliyatı olan hastaların diyeti verildi bı tek onunla kilo verebildim yeme bozukluğu da vardı terapiye de gittim orda teknikler öğretildi şu an iyiyim 1 aydan beri tatlı namına bişey yemedim tek yediğim tatlı 2 kare bitter başka yokYa. Kızlar bişey diyecem
Acaba benim gibi insülin direnci olupda kıran var mı
Kız onun yüzünden kilo alıyorum ama vermek çok zor oluyor
4 lt sporcular için idealdir bnce cok fazla böbreklerini cok calıştryrsun ev hanımı hafif spor yapan en fazla 3 lt içmesi gerekirsu en fazla kaç lıtre ıcılmesı gerek sızce canlarımbnm ki 4litreyı buluyor fazlası da zarar olurmu acaba
Yeme bozuklugu ne oluyır tam olarakİnsülin direncinin ağa babası bendeydi maksimum 1 hafta diyet yapabiliyodum sonrası hüsran kullanmadığım insülin direnci ve zayıflama için ilaç kalmadı hatta zayiflayamiyorum diye bı ara bana tüp mide ameliyatı olan hastaların diyeti verildi bı tek onunla kilo verebildim yeme bozukluğu da vardı terapiye de gittim orda teknikler öğretildi şu an iyiyim 1 aydan beri tatlı namına bişey yemedim tek yediğim tatlı 2 kare bitter başka yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?