- 26 Nisan 2020
- 1.426
- 7.345
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #27.401
zayıflatıyo dediler 1 demlik yapıp içiyorum valla benden başka içen olmuyorAfiyet olsun
Sabah sabah 3 bardak yeşil çayı niye içtin bacım
Nasıl sevindim anlatamam
Geçti çok şükür terapiye gittim orda öğretti psikolog ama insülin direncini irade göstererek yendim çünkü artik ilaçlar kar etmiyordu hala var ama baş etmeyi ogrendimGeçmiştir inşallah cnm bilmyrdum bnde böylemiyim merak ettiğimden sordum
Afiyet olsun canımBugün menüm
Sabah 11
Zeytin yaprağı çayı
2 haşlanmış yumurta
Peynir
9 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
Ara zeytin yaprağı çayı
Akşam et patates haşlama
4 YK pilav
Yoğurt
Yeşillik
Su2.5 lt
Spor 5000 adım (ceza)
20 dk Leslie
100 ipsiz atlama
Ben her türlü yakarım bacım ayipsinBacım sen zaten kalori yakarsın sana demedim say kız
Evet bencede
Ben seni cok iyii anlıyorum evlendikten sonra 85 kilo oldum ben herkes kaynana kendi annem hepsi ne kilo aldın dedi onlar oyle dedikçe ben tek basıma 2 paket cips yedim hergunAllah onlara akıl fikir versin anlayacagın simdi sıra bizde onları utandırcaz kilo vererek basarıcaz
Biliyorum kuzum bende oyleydim bosverin gitsin
Kız o pco zor ya kilo aldıkça dengen şaşar bı de pco kendi de kilo yaparAfiyet olsun kuzum
Harika ben ipsiz atlama da yaparım
Afiyet olsun kuzum
Ama sen karşı tarafsin seni motive etmek benim işimkaptanım zaten at bir beğendim demiş
Kız böyle zor olmaz mı afiyet olsun canım
Benim de insülin direnci var üstelik pcoyum ve inanılmaz zor kilo veriyorum.ama sonuç olarak burdayiz ve beraber vereceğiz eminim canım
Kız cogu da zarar Allah korusun bacım o kadar da cok icmezayıflatıyo dediler 1 demlik yapıp içiyorum valla benden başka içen olmuyor
Aynen öyle kuzum amiinnnBen her türlü yakarım bacım ayipsinherife de ballı çerez yedirip bı 300 kalori de öyle taksam daha ne bacım zaten ne geliyosa kendi yakinlarindan geliyo biz kilo verdikçe onlar utansın aminnn
Aynen öyle canım 3 ay da bir adet görüyorum o da ayrı bir dertKız o pco zor ya kilo aldıkça dengen şaşar bı de pco kendi de kilo yapar
Afiyet olsun
Sabah sabah 3 bardak yeşil çayı niye içtin bacım
Nasıl sevindim anlatamam
Geçmiş olsun
EyvallahGeçmiş olsun
Suyunu çıkarmışınzayıflatıyo dediler 1 demlik yapıp içiyorum valla benden başka içen olmuyor
Afiyet olsun canımBugün menüm
Sabah 11
Zeytin yaprağı çayı
2 haşlanmış yumurta
Peynir
9 zeytin
2 dilim kepek ekmeği
Ara zeytin yaprağı çayı
Akşam et patates haşlama
4 YK pilav
Yoğurt
Yeşillik
Su2.5 lt
Spor 5000 adım (ceza)
20 dk Leslie
100 ipsiz atlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?