Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ama söylenen şey çok ağrıma gitti yeni doğum yapmıştım kilo veremiyodum hormonların tepetaklak olmuştu öyle bı söz duyunca da dayanamadım ağlaya ağlaya 8 kişilik pastayı gomdum
Bende ayni seyleri yasadim zamaninda seni iyi anliyorum ama bak simdi burdasin güzel gidiyosun❤

Geçmiştir inşallah cnm bilmyrdum bnde böylemiyim merak ettiğimden sordum

Bildirmiştim ben kaptanım
Tamam canım
Leslie abla

Ve
İp atlama demek

İnşallah yaparım
+1 kilodan sonra

yok kaptan niye maruzatim olsun yok sen ne dersen peşindeyim bu hafta
Efferim
@M_atruska bana begenmedim atmıs ben onların kaptanına kıyamaz begenmedim atmazken C Chikolata_gozlum kimden cıkartsam bu begenmedimi acaba
At bana bi beğenmediğimin lafımı olur aramızda
Ben pek spor yapmam canım
Maruzatımda yok
Teklif var israr yok
Menu
Hurma yogurt
Çiğ fındık enerjiden düşmiyim
Afiyet olsun
Teşekkür ederim canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım bukadarmi
Teşekkür ederim canım
Neee 8kisilik pastayimi
Pastaya değil söylenenlere üzüldüm

Bacım 10000 adımı neremizle atak cocluk çocuk ana ana diye totomdan ayrilmiyo herif yemek bekliyo tuvaletim geldi gidemiyom karşı takıma karşı savaş vermek isterim amma evdekiler bitirdi beni
Bacım sen zaten kalori yakarsın sana demedim say kız
E güzel spor herifle yapılan spordur akşam hepiniz yapın 250 300 kalori garanti
Evet bencede
Evet ama söylenen şey çok ağrıma gitti yeni doğum yapmıştım kilo veremiyodum hormonların tepetaklak olmuştu öyle bı söz duyunca da dayanamadım ağlaya ağlaya 8 kişilik pastayı gomdum
Ben seni cok iyii anlıyorum evlendikten sonra 85 kilo oldum ben herkes kaynana kendi annem hepsi ne kilo aldın dedi onlar oyle dedikçe ben tek basıma 2 paket cips yedim hergun Allah onlara akıl fikir versin anlayacagın simdi sıra bizde onları utandırcaz kilo vererek basarıcaz
Milletin stresten iştahı kesilir bnmde iştahım acılıytdu
Biliyorum kuzum bende oyleydim bosverin gitsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…