- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #27.361
Bende ayni seyleri yasadim zamaninda seni iyi anliyorum ama bak simdi burdasin güzel gidiyosun❤Evet ama söylenen şey çok ağrıma gitti yeni doğum yapmıştım kilo veremiyodum hormonların tepetaklak olmuştu öyle bı söz duyunca da dayanamadım ağlaya ağlaya 8 kişilik pastayı gomdum
Tahinli lahanadami yaptı
Ay evet çok şükür Allah'ıma o günleri bı daha göstermesin bin şükür halime hamd olsunBende ayni seyleri yasadim zamaninda seni iyi anliyorum ama bak simdi burdasin güzel gidiyosun❤
Sen ciddisinEvet
En sevdiğim
Bulgurlu
Geçmiştir inşallah cnm bilmyrdum bnde böylemiyim merak ettiğimden sordumDuygusal olarak açlık yaşıyorsun yani ben Duygu durumuma göre yemek yiyordum sevindiğim de üzüldüğümde yiyordum hatta biri bı gün bana çok kilolu olmamla ilgili bişey dedi 8 kişilik pastayı tek başıma yedim öyle bişey
Milletin stresten iştahı kesilir bnmde iştahım acılıytduBende sinir stres halinde çok yerdim.Sonra beynimi formatladim durmadan bunun sana ne yararı olacak diye.Çok şükür yinelemiyor.
Tamam canımBildirmiştim ben kaptanım
EfferimLeslie abla
Ve
İp atlamademek
İnşallah yaparım
+1 kilodan sonra
yok kaptan niye maruzatim olsun yok sen ne dersen peşindeyim bu hafta
At bana bi beğenmediğimin lafımı olur aramızda@M_atruska bana begenmedim atmıs ben onların kaptanına kıyamaz begenmedim atmazkenC Chikolata_gozlum kimden cıkartsam bu begenmedimi acaba
Teklif var israr yokBen pek spor yapmam canım
Maruzatımda yok
Afiyet olsunMenu
Hurma yogurt
Çiğ fındık enerjiden düşmiyim
Teşekkür ederim canımTeşekkür ederim canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımbukadarmi
Pastaya değil söylenenlere üzüldümNeee 8kisilik pastayimi
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
M MissHayaLet
C Chikolata_gozlum
Eki Görüntüle 3034742
Eki Görüntüle 3034743
Markete gidicem adımlarım 5 bini geçer
Sağol canımAfiyet olsun canım
Tabaktakileri mantı zanetdim ilk başta
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
M MissHayaLet
C Chikolata_gozlum
Eki Görüntüle 3034742
Eki Görüntüle 3034743
Markete gidicem adımlarım 5 bini geçer
Sağolasın kaptanAfiyet olsun canım
Bacım sen zaten kalori yakarsın sana demedim say kızBacım 10000 adımı neremizle atak cocluk çocuk ana ana diye totomdan ayrilmiyo herif yemek bekliyo tuvaletim geldi gidemiyom karşı takıma karşı savaş vermek isterim amma evdekiler bitirdi beni
Evet bencedeE güzel spor herifle yapılan spordur akşam hepiniz yapın 250 300 kalori garanti
Ben seni cok iyii anlıyorum evlendikten sonra 85 kilo oldum ben herkes kaynana kendi annem hepsi ne kilo aldın dedi onlar oyle dedikçe ben tek basıma 2 paket cips yedim hergunEvet ama söylenen şey çok ağrıma gitti yeni doğum yapmıştım kilo veremiyodum hormonların tepetaklak olmuştu öyle bı söz duyunca da dayanamadım ağlaya ağlaya 8 kişilik pastayı gomdum
Biliyorum kuzum bende oyleydim bosverin gitsinMilletin stresten iştahı kesilir bnmde iştahım acılıytdu
Olsun oda fena sayılmaz bi mantı olmasadaSağol canım
Kız yok nerdeeekremalı köri soslu tavuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?