- 26 Nisan 2020
- 1.426
- 7.345
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #27.581
sağ ol canım sana da afiyet olsunAfiyet olsun kuzum
Afiyet olsun kızlar
İyi geceler
Afiyet olsun canım
Iyi geceler canimiyi geceler mavili morlu hedefine emin adımlarla yürüyen bunca gayretin sonunda istediği kilolara ulaşacağına şüphe etmediğim mükemmel grup arkadaşlarım sizleri seviyore.. Canım kaptanım E Elif_Eylul ve spor koçum M MissHayaLet iyi ki varsınız grubumuzun büyük emektarları.
Yalnız mavili kalpli grubumun güzide üyesi E Ece2727 bu hafta kazanmamız lazım menü yazmazsan topumuzu yakarsın canocumm lütfen plss M Mavi Menekse kaptan üyeler menüleri sporları aksatmasın haftaya tek ayak üstüne yine biz kalacağız galiba bildiğin buraların tembel öğrencileri olma yolunda ilerliyor gibiyiz silkelenmemiz gerek.
Eki Görüntüle 3034836
Bu sayfa cok güzel cok motive ediyor kızlar biz harikayız ve cok değerliyiz yapamazsın diyenlere inat yapıcaz hepimiz ideal bedenimize kavuscaz cunkü biz bunu hakediyoruziyi geceler mavili morlu hedefine emin adımlarla yürüyen bunca gayretin sonunda istediği kilolara ulaşacağına şüphe etmediğim mükemmel grup arkadaşlarım sizleri seviyore.. Canım kaptanım E Elif_Eylul ve spor koçum M MissHayaLet iyi ki varsınız grubumuzun büyük emektarları.
Yalnız mavili kalpli grubumun güzide üyesi E Ece2727 bu hafta kazanmamız lazım menü yazmazsan topumuzu yakarsın canocumm lütfen plss M Mavi Menekse kaptan üyeler menüleri sporları aksatmasın haftaya tek ayak üstüne yine biz kalacağız galiba bildiğin buraların tembel öğrencileri olma yolunda ilerliyor gibiyiz silkelenmemiz gerek.
Eki Görüntüle 3034836
hırslıyız tabii artı gelmişiz yakıcaz ortalığı alev alevBu hafta baya hırslıyız maşallah bize
Harikasın canım grup arkadaşımBu sayfa cok güzel cok motive ediyor kızlar biz harikayız ve cok değerliyiz yapamazsın diyenlere inat yapıcaz hepimiz ideal bedenimize kavuscaz cunkü biz bunu hakediyoruz
M Mavi Menekse kaptan
@ E Ece2727
Pandora27
@D u t
F Frozen01
Berilini
@D u t sportif bir şeyler koy bakayım şu profiline sürekli bir kafa güzel dumanlı kafa halinden çabuk çık silkelen. Elisa yumoş kedi uygun değil bize savaşçı ruhu uyandıracak enerjileri yükseltecek profil resimleri lazımm. Bu hafta kazanmak zorundayız güç bizde haydin göreyim sizi. Pazartesi güzel sonuçlar cuma yakıyoruz ortalık alev alev..
İSTEDİĞİM RUH AŞAĞIDADIR TEMSİLİ:
Kartal sahin tartısması cıktu kız ondan değiştik mecburenBizim mavişli kalplişli grubumuz olmuş nasıl uyandırıcam ki ben tomris ruhunu bu isimle ama kaptanım oldu mu ya
Eki Görüntüle 3034818
kartallar yüksek uçar derken mavi kalp uçurucaz artık yapacak bir şey yok
Kız ben daha neeedem elime sopayı bile aldım etiket ettim ama gelen giden yokiyi geceler mavili morlu hedefine emin adımlarla yürüyen bunca gayretin sonunda istediği kilolara ulaşacağına şüphe etmediğim mükemmel grup arkadaşlarım sizleri seviyore.. Canım kaptanım E Elif_Eylul ve spor koçum M MissHayaLet iyi ki varsınız grubumuzun büyük emektarları.
Eki Görüntüle 3034836
Biz basarıp bu takımı bu hafta kazandırıcaz hadi bakalım aslanlarBu sayfa cok güzel cok motive ediyor kızlar biz harikayız ve cok değerliyiz yapamazsın diyenlere inat yapıcaz hepimiz ideal bedenimize kavuscaz cunkü biz bunu hakediyoruz
Yok kaptanım ağzım değdi mi durmazSüt yoğurt yeseydin keske 1saat önce
Afiyet olsun canımiyi geceler kizlar
Menum
Sabah
1yumurta peynir zeytin 1k Recel 2d ekmek
Ara 1 muz
Aksam
1tb teze fasulye 1 kase yogurt 2d ekmek
2lt su
5000 adim M Mavi Menekse
M MissHayaLet E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 3034878
Afiyet olsunBu kadar şeyin üstüne menüyü yazam
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Uyanınca : kupa anne çayı
1 kupa şekersiz t.kahvesi
Kahvaltı:
YOK
Öğle:.
3 çatal sade makarna
1 kase çorba
4 YK fırın karnabahar
Ara:
1 kupa çay
1 kupa sade Nescafe
1 avuç tuzsuz çerez
1 muz
Akşam:
6 YK bulgur pilavı
1 tavuk baget
2 SB ayran
Ara:.
1 kupa anne cayi
1 kupa cay
Su:
2.5 litre
Spor:
200 ipsiz atlama
25 dk bölgesel hareketler
Adım:
Sayılmadı ( tahmini 4000)
Temem kaptanım
Bnde arkasındayım
Tamam canım
Açım ama yemiyorum
Aman diyimYok kaptanım ağzım değdi mi durmaz
Menum
Sabah
Ara 1 muz
Aksam
2lt su
5000 adim M Mavi Menekse
Eki Görüntüle 3034878
Hayırlı sabahlar
Karlı bir günden Günaydın güzeller
Menum
Sabah
Ara 1 muz
Aksam
2lt su
5000 adim M Mavi Menekse
Eki Görüntüle 3034878
Karlı bir günden Günaydın güzeller
Günaydın kızlarGünaydınnnnnnn
Menu Kontrolu | Cuma | C.m.t | pazar | P.t.s | Salı | Ç.r.b | P.r.b |
| |||||||
@Gozdem__ | |||||||
@Hacerrrrrrrrrrrrr | |||||||
M Mavi Menekse | |||||||
C Chikolata_gozlum | |||||||
@D u t | |||||||
| |||||||
E Ece2727 | |||||||
| |||||||
| |||||||
M M_atruska | |||||||
| |||||||
K Klassklasik | |||||||
F Frozen01 | |||||||
@HappyMutlu |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?