Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iyi geceler mavili morlu hedefine emin adımlarla yürüyen bunca gayretin sonunda istediği kilolara ulaşacağına şüphe etmediğim mükemmel grup arkadaşlarım sizleri seviyore.. Canım kaptanım E Elif_Eylul ve spor koçum M MissHayaLet iyi ki varsınız grubumuzun büyük emektarları.
Yalnız mavili kalpli grubumun güzide üyesi E Ece2727 bu hafta kazanmamız lazım menü yazmazsan topumuzu yakarsın canocumm lütfen plss M Mavi Menekse kaptan üyeler menüleri sporları aksatmasın haftaya tek ayak üstüne yine biz kalacağız galiba bildiğin buraların tembel öğrencileri olma yolunda ilerliyor gibiyiz silkelenmemiz gerek.

Iyi geceler canim

Bu sayfa cok güzel cok motive ediyor kızlar biz harikayız ve cok değerliyiz yapamazsın diyenlere inat yapıcaz hepimiz ideal bedenimize kavuscaz cunkü biz bunu hakediyoruz

Bu hafta baya hırslıyız maşallah bize
hırslıyız tabii artı gelmişiz yakıcaz ortalığı alev alev
Bu sayfa cok güzel cok motive ediyor kızlar biz harikayız ve cok değerliyiz yapamazsın diyenlere inat yapıcaz hepimiz ideal bedenimize kavuscaz cunkü biz bunu hakediyoruz
Harikasın canım grup arkadaşım aynen öyle başaracağız birbirimize destek olmayı bırakmayalım yeter ki.

F Frozen01 ve E Ece2727 kankalar bugün olmasa yarın menüleri eklemeyi sakın unutmayalım. Kaptanımızı da kızdırmayalım aman diyim. Herkese iyi geceler hepinizi seviyoree

Kartal sahin tartısması cıktu kız ondan değiştik mecburen
Kız ben daha neeedem elime sopayı bile aldım etiket ettim ama gelen giden yok
Biz basarıp bu takımı bu hafta kazandırıcaz hadi bakalım aslanlar

Afiyet olsun
Temem kaptanım

Bnde arkasındayım

Tamam canım

Açım ama yemiyorum

Yok kaptanım ağzım değdi mi durmaz
Aman diyim

iyi geceler kizlar
Menum
Sabah
1yumurta peynir zeytin 1k Recel 2d ekmek

Ara 1 muz

Aksam
1tb teze fasulye 1 kase yogurt 2d ekmek
2lt su
5000 adim M Mavi Menekse
M MissHayaLet E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 3034878
Afiyet olsun canım
Hayırlı sabahlar kizlarcigim yarın neydecuu tartı günü C Chikolata_gozlum
Hayırlı sabahlar Tartılcaz
Karlı bir günden Günaydın güzeller
Günaydın mart bitiyor kar bitmiyor

iyi geceler kizlar
Menum
Sabah
1yumurta peynir zeytin 1k Recel 2d ekmek

Ara 1 muz

Aksam
1tb teze fasulye 1 kase yogurt 2d ekmek
2lt su
5000 adim M Mavi Menekse
M MissHayaLet E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 3034878
Afiyet olsun canım
Hayırlı sabahlar kizlarcigim yarın neydecuu tartı günü C Chikolata_gozlum

Karlı bir günden Günaydın güzeller

Günaydınnnnnnn
Günaydın kızlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…