Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok regle var daha. Sıcağa bağlicamda sıcakta dışarıda çıkmadım evdeydim bugün evdemi çarptı sıcak acaba ?
Geçmiş olsun canım.bana evde daha çok çarpıyor ev sürekli cereyan içinde

Yok regle var daha. Sıcağa bağlicamda sıcakta dışarıda çıkmadım evdeydim bugün evdemi çarptı sıcak acaba ?
Senin yorgunluktan inşallah hasta olmadan atlatırsın düğünü sonra dinlen

Kaptanim acaba şimdiden alt karın için egzersiz yapsam mı yoksa biraz kilo verdikten sonra mi başlasam
Canım vucudunu sen bilirsin ama bana göre ne kadar erken başlarsan o kadar iyi olur.

O yiyip yiyip kilo almayanlar bol hareket ediyor net cozdum bunu
Bol hareket ediyor derken sınırı ne bu hareketin ya akşama kadar oturmuyo sayılırım ben ama yetersizmi yoksa benmi çok yiyorum hala çözemedim İstanbul'da yön daha az hareket ediyordum bir dairenin iciydi özel bişey yapmıyorum ama 67 68 kiloydum bir 73 e çıktım ben anlamıyorum 75 bile gördüğüm oldu son bir senedir kiloyla savaşıyorum resmen

Sanırım sen yiyosun hashasli falan kendine hakim olamiyosun

K Klassklasik nereye gidersen git sana derki evdeki hareket hareket spor degildir,tempolu videolar evde yapilan cardiolar leslieler ve tempolu yüruyüsler sana iyi gelicektir ama İnternetim yok dedigin icin bisey diyemiyorum yani evde 6 7bin atsakta biseye yaramiyor

Bir sınırı yok ki ordan oraya geziyolar o yiyip yiyip almayanlar yavas yiyor bir de benim 5 dakikada yedigimi 15-20 belki daha fazla dakikada yedikleri icin de almıyorlar

Sanırım sen yiyosun hashasli falan kendine hakim olamiyosun
Ben ne bilim çözemedim de cozecem yarın devam ediyorum şuan karnim çok aç ama yemiyorum kaptanım bu benim için çok büyük bir başarı

Ben ne bilim çözemedim de cozecem yarın devam ediyorum şuan karnim çok aç ama yemiyorum kaptanım bu benim için çok büyük bir başarı
Iste sana detoks tarzi iyi gelmiyor onuda yapamiyosun,kendini ac birakip geceye saldıriyosun bunu yapma daha guzel kilo verebilirsin

Iste sana detoks tarzi iyi gelmiyor onuda yapamiyosun,kendini ac birakip geceye saldıriyosun bunu yapma daha guzel kilo verebilirsin
Aslında 6 dan sonra birşey yemeyip karbonu kesip hareket de edince kendiliğinden de gidiyor

evet aynen öyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…