Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ne bilim çözemedim de cozecem yarın devam ediyorum şuan karnim çok aç ama yemiyorum kaptanım bu benim için çok büyük bir başarı
Kuzum internet yoksa ben myt indiriyorum videoyu istediğin kadar izle.mesela Ayşe bana bacak egzersizleri attı sabah indirdim hemen benim net az diye

Aslında 6 dan sonra birşey yemeyip karbonu kesip hareket de edince kendiliğinden de gidiyor
Yani bunu yapabilen birisine söylemek daha doğru elif bu konuda oturtamadi ne desek boş nerdeyse 3ay olcak sanirim ayni yerdeyiz ac kalip ya gece atistiriyor yada surekli misafirle

Iste sana detoks tarzi iyi gelmiyor onuda yapamiyosun,kendini ac birakip geceye saldıriyosun bunu yapma daha guzel kilo verebilirsin

Kuzum internet yoksa ben myt indiriyorum videoyu istediğin kadar izle.mesela Ayşe bana bacak egzersizleri attı sabah indirdim hemen benim net az diye
Biraz daha acarmisin canim bu bir programmi myt dediğin nasıl indirebiliyoruz
Yani bunu yapabilen birisine söylemek daha doğru elif bu konuda oturtamadi ne desek boş nerdeyse 3ay olcak sanirim ayni yerdeyiz ac kalip ya gece atistiriyor yada surekli misafirle
Gece atistirmalarim olmuyoda misafir gelince bende kayveriyom birazakşam çayın yanında biseyler öyle kaçırma oluuo

Yemek sevene cok zor oluyor alınan kilo da verilmiyor kolay kolay

Biraz daha acarmisin canim bu bir programmi myt dediğin nasıl indirebiliyoruz

Gece atistirmalarim olmuyoda misafir gelince bende kayveriyom birazakşam çayın yanında biseyler öyle kaçırma oluuo
Iste aksam çayı en tehlikeli olan bende acıktim sanki sütlü nescafe yaptım yarim saat önce 3ceviz attim agzima

Yemek sevene cok zor oluyor alınan kilo da verilmiyor kolay kolay
Bide öyle biseyki gün geçtikce zorlasiyor biliyomusun kilo vermek,yas geciyor,hayat şartları yada kafaya taktiklarindan dolayi

Bide öyle biseyki gün geçtikce zorlasiyor biliyomusun kilo vermek,yas geciyor,hayat şartları yada kafaya taktiklarindan dolayi
Yası gec kafaya taktıkların artınca bile zorlasıyor ben lisedeyken istedigim anda verirdim simdi veremiyorum ve yeni kilolar oturmus kilo sayılmaz evlendikten sonra aldım 2. Senem dolmadı daha

Bana stres daha çok kilo aldırır
Bununla nasıl baş ederim bilmiyorum
Bende öyleyim strese girdigim zaman mutfaktayım sürekli yapar yerim duygusal aclık işte bu en zoru bunu yenmek baska işlere kafa yorarak

Yası gec kafaya taktıkların artınca bile zorlasıyor ben lisedeyken istedigim anda verirdim simdi veremiyorum ve yeni kilolar oturmus kilo sayılmaz evlendikten sonra aldım 2. Senem dolmadı daha
Evlilik en büyuk stres zaten

Aynen canim kendimi koyuyorum bazen 100gram bile versem mucize diyorum,
Takimlar varken 3kere mezun oldum 1gun artı gelmedim surekli her hafta eksiydim suan zor
Bn lise dönemimde yiyip kilo almazdım çubuk diye dalga geçerlerdi
Şimdi yemesem alıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…