- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #65.141
İyi geceler kuzumİyi geceler kızlar. Kızı uyutup bende yatayım .
Kuzum internet yoksa ben myt indiriyorum videoyu istediğin kadar izle.mesela Ayşe bana bacak egzersizleri attı sabah indirdim hemen benim net az diyeBen ne bilim çözemedim de cozecem yarın devam ediyorumşuan karnim çok aç ama yemiyorum kaptanım bu benim için çok büyük bir başarı
Yani bunu yapabilen birisine söylemek daha doğru elif bu konuda oturtamadi ne desek boş nerdeyse 3ay olcak sanirim ayni yerdeyiz ac kalip ya gece atistiriyor yada surekli misafirleAslında 6 dan sonra birşey yemeyip karbonu kesip hareket de edince kendiliğinden de gidiyor
Iyi geceler canimİyi geceler kızlar. Kızı uyutup bende yatayım .
Bende öyle yapiyorum canimKızlar kirazyerken sapları atmayın kurutup çay yapın gitsin ödemler
Iste sana detoks tarzi iyi gelmiyor onuda yapamiyosun,kendini ac birakip geceye saldıriyosun bunu yapma daha guzel kilo verebilirsin
Biraz daha acarmisin canim bu bir programmi myt dediğin nasıl indirebiliyoruzKuzum internet yoksa ben myt indiriyorum videoyu istediğin kadar izle.mesela Ayşe bana bacak egzersizleri attı sabah indirdim hemen benim net az diye
Gece atistirmalarim olmuyoda misafir gelince bende kayveriyom birazYani bunu yapabilen birisine söylemek daha doğru elif bu konuda oturtamadi ne desek boş nerdeyse 3ay olcak sanirim ayni yerdeyiz ac kalip ya gece atistiriyor yada surekli misafirle
Yemek sevene cok zor oluyorYani bunu yapabilen birisine söylemek daha doğru elif bu konuda oturtamadi ne desek boş nerdeyse 3ay olcak sanirim ayni yerdeyiz ac kalip ya gece atistiriyor yada surekli misafirle
Iste aksam çayı en tehlikeli olan bende acıktim sanki sütlü nescafe yaptım yarim saat önce 3ceviz attim agzimaBiraz daha acarmisin canim bu bir programmi myt dediğin nasıl indirebiliyoruz
Gece atistirmalarim olmuyoda misafir gelince bende kayveriyom birazakşam çayın yanında biseyler öyle kaçırma oluuo
Bide öyle biseyki gün geçtikce zorlasiyor biliyomusun kilo vermek,yas geciyor,hayat şartları yada kafaya taktiklarindan dolayiYemek sevene cok zor oluyoralınan kilo da verilmiyor kolay kolay
Çok doğruBide öyle biseyki gün geçtikce zorlasiyor biliyomusun kilo vermek,yas geciyor,hayat şartları yada kafaya taktiklarindan dolayi
Yası gec kafaya taktıkların artınca bile zorlasıyor ben lisedeyken istedigim anda verirdim simdi veremiyorum ve yeni kilolar oturmus kilo sayılmaz evlendikten sonra aldım 2. Senem dolmadı dahaBide öyle biseyki gün geçtikce zorlasiyor biliyomusun kilo vermek,yas geciyor,hayat şartları yada kafaya taktiklarindan dolayi
Aynen canim kendimi koyuyorum bazen 100gram bile versem mucize diyorum,Çok doğru
Bende öyleyimBana stres daha çok kilo aldırır
Bununla nasıl baş ederim bilmiyorum
Nasıl stres yapmıcaksinki canim en ufak biseyi oluruna bırakamıyoruz takiyoruz kafayaBana stres daha çok kilo aldırır
Bununla nasıl baş ederim bilmiyorum
Evlilik en büyuk stres zatenYası gec kafaya taktıkların artınca bile zorlasıyor ben lisedeyken istedigim anda verirdim simdi veremiyorum ve yeni kilolar oturmus kilo sayılmaz evlendikten sonra aldım 2. Senem dolmadı daha
Bn lise dönemimde yiyip kilo almazdım çubuk diye dalga geçerlerdiAynen canim kendimi koyuyorum bazen 100gram bile versem mucize diyorum,
Takimlar varken 3kere mezun oldum 1gun artı gelmedim surekli her hafta eksiydim suan zor
Evlilik en büyuk stres zaten
O zaman da alırdım ama kolay verirdimBn lise dönemimde yiyip kilo almazdım çubuk diye dalga geçerlerdi
Şimdi yemesem alıyorum
Aman sevgide karın doyurmuyorSevsen de öyle cidden
O zaman da alırdım ama kolay verirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?