- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #65.161
Hiç başka işe odaklanamıyorum ki millet diyor az stres oluyor 5 kg verdim nerde keşke olsaBende öyleyimstrese girdigim zaman mutfaktayım sürekli yapar yerim duygusal aclık işte bu en zoru bunu yenmek baska işlere kafa yorarak
Yememek daha tehlikeliBn lise dönemimde yiyip kilo almazdım çubuk diye dalga geçerlerdi
Şimdi yemesem alıyorum
O an iste yemege degil baska seye odaklansak aşıcaz bende sinirden yemem kalkar masadan giderim mesela bugun olduHiç başka işe odaklanamıyorum ki millet diyor az stres oluyor 5 kg verdim nerde keşke olsa
Doyurmuyor maalesefAman sevgide karın doyurmuyor
Ayy nerdee aslaaHiç başka işe odaklanamıyorum ki millet diyor az stres oluyor 5 kg verdim nerde keşke olsa
Evet bnm tatlı ve ekmekle sorunum sürekli ot laxım o da artık sıkıyorYememek daha tehlikeli
AynnAman sevgide karın doyurmuyor
O an kalkıyorum yemiyorum bi kaç saat sonra giriyorum mutfağaO an iste yemege degil baska seye odaklansak aşıcaz bende sinirden yemem kalkar masadan giderim mesela bugun oldu
Ekmek bende aramam ama tatli dedigin gibiEvet bnm tatlı ve ekmekle sorunum sürekli ot laxım o da artık sıkıyor
Allah seniBen aglarken yedigimi bilirim
O an kalkıyorum yemiyorum bi kaç saat sonra giriyorum mutfağa
Ciddiyim yaAllah seni
Siliyoz herhalde sümüklerimiziSümükler akarken yemekte nebilim
Sümükte vitamindirSiliyoz herhalde sümüklerimizibogazıma diziliyor daha da aglıyorum
Nebilim bir an seni öyle hayal ettimSiliyoz herhalde sümüklerimizibogazıma diziliyor daha da aglıyorum
Bunu demeyeydin iyiydiSümükte vitamindir
Kötü bir görüntüNebilim bir an seni öyle hayal ettim
Firuze bir inek sahibi 85 yaşında ama nasıl dinç anlatamam hayvanın ismini tam soyleyemiyo furuza diyo çok tatlılar görmen lazım çok güzel anılar biriktiriyorum burda ve tabikide farklı tecrübeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?