- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #65.201
Annneeeeeeem ben buraya zor yetisiyorumYok canım cok var
Iyi olmus canim sen ondan rahatsin bakiyorum doğal diyerek yiyorsunŞimdi kaptanım bu Ekim ayında iki dememiz dolacak buraya geleli biz İstanbul'daydik evimizi sattık burdan bir arsa aldık sadece ve sadece doğal yaşam ve çocuklarımızı pisliklerden kurtarmak için oradaki okullar çocuklar ortam kullanılan maddeler en hafifi sigara işte bilirsiniz sizde burda koca orta okulda 50 çocuk var toplamda İstanbul'da nerdeyse bir sınıfta 50 kişi vardı ve çok karışık aileler falan filan işte alt komşularımızın hakkına girdiğimizi düşünüyordu eşim kul hakkı deyip çok vicdan yapıyordu.esim elektrik işi yapıyor İstanbul'da elektrik ilik yapıyordu burdada devam ediyor evet 4 ayligina gitti şimdide
Bugün regl oldumGeldik gene hayırlı cuma gününe
Kızlar yarın wc sonrasi (iç çamaşırlarınızla)
En geç saat 12.00 kadar fotoğraflı olarak tartı bildirimizini bekliyorum,
Yarın bildirim sonrası ödül hakkinızı kullanabilirsiniz herkese bol eksiler diliyorum
M MissHayaLet
@Noisy Girl
@Elisa83
@Li_zigi
@Ciko_
@Tweety Bird
B BitterCikilata
@Aamine
K Klassklasik
badem000
@karamel Latte
vienna
@Ece2727
Pandora27
strawberri
tulay283300
S sensiz_olmazki
Süpersin cnmKizzz bitter şaka maka hamilelikte aldığım 24 kiloyu verdim ya ayol
Ben çok zorlandım bu yoğun tempoya alışmak beni sarstı ben bir çiçek bile bakmamıştım 20 senedir evliyim hiç anlamazdim bağ bahçe işinden o kadar zor olduki bu dönem eşim en son oturdu karşıma elif seni kaybediyorum ben bak kim ne derse desin geri dönelim gene eskisi gibi ol dedi düşün yani (biz tabi bu iki sene boyunca etrafimizdakilerin sizde akıl yok lüks hayatı bırakıp sobami yakiyorsunuz çok soğuk işte orda yaşanmaz gibi sizlerde maruz kaldık ) burda işini tutturana kadar maddi olarakta zorlandık ben temizliklere ahıra falan gittim işte sonuç burdayım Cook yorgunuz ama huzurluyuzAlışmak zor oldu mu? Ne güzel ama çocukluklarını yaşayacaklar
Erkekler istiyor ama yük kadında oluyor
Zaten ondan aldım sanırımIyi olmus canim sen ondan rahatsin bakiyorum doğal diyerek yiyorsun
O zaman bana önereceğin var mıhazır pek spor yapacak vaktim yok belki sıkılaşırım.
Olsun cnm ne güzel düşünmüşsünüzBen çok zorlandım bu yoğun tempoya alışmak beni sarstı ben bir çiçek bile bakmamıştım 20 senedir evliyim hiç anlamazdim bağ bahçe işinden o kadar zor olduki bu dönem eşim en son oturdu karşıma elif seni kaybediyorum ben bak kim ne derse desin geri dönelim gene eskisi gibi ol dedi düşün yani (biz tabi bu iki sene boyunca etrafimizdakilerin sizde akıl yok lüks hayatı bırakıp sobami yakiyorsunuz çok soğuk işte orda yaşanmaz gibi sizlerde maruz kaldık ) burda işini tutturana kadar maddi olarakta zorlandık ben temizliklere ahıra falan gittim işte sonuç burdayım Cook yorgunuz ama huzurluyuz
Canım sen çok karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsun bundan dolayı. Daha çok Sebze ve protein beslenmelisin.Bol hareket ediyor derken sınırı ne bu hareketin ya akşama kadar oturmuyo sayılırım ben ama yetersizmi yoksa benmi çok yiyorum hala çözemedim İstanbul'da yön daha az hareket ediyordum bir dairenin iciydi özel bişey yapmıyorum ama 67 68 kiloydum bir 73 e çıktım ben anlamıyorum 75 bile gördüğüm oldu son bir senedir kiloyla savaşıyorum resmen
Artımı iyi olmadı bu yarısmaya dahildinBugün regl oldum
Yarın artı garanti.
Afiyet olsun canımİyi geceler hanımlar
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Sabah
1 kk peynir
Yarım kk kaşar
2 sigara böreği
1 fit gül böreği
3 çatal kızartma
2 dilim ekmek
2 çatal sucuklu yumurta
1 bardak çay
Öğle
YOK
Ara:
1 kupa şekersiz t.kahvesi
1 fincan mocha
Akşam:
3 köfte
1 maden suyu
Ara:
1 kupa anne cayi
Su:
3.0 litre
Spor:
50 squat
100 jumping jake
120 sn plank
14 dk chole
11 dk chole
13 dk chole
Adım:
10646
Afiyet olsun canım02.06 menü
Sabah: 1 yumurta, 1 dilim peynir, 7 zeytin, 3 ceviz
Akşam: ton balıklı salata
Spor yapmadım. Bütün gün temizlik, balkonları yıkama vs Feci terledim
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Tmm kaptanım öyle yapayım su ekmek varya ona hiç dayanamıyorumCanım sen çok karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsun bundan dolayı. Daha çok Sebze ve protein beslenmelisin.
Sakarya'dayiz canımOlsun cnm ne güzel düşünmüşsünüz
Aman o bişi diyenler hep der
Sen keyfine bak kimseye kulak asma hangi şehirdesinşx
Daha dikkatli gitmelisin belli bir süre dikkat edersen daha çabuk verirsin canım.Tmm kaptanım öyle yapayım su ekmek varya ona hiç dayanamıyorumgeçen cumadan bu güne kadar ağzıma sürmedim bugün az bişey sürdüm yarından itibaren surmemeye devam
Gecen Cuma | Güncel kilo | verilen Yüzde | |
@Noisy Girl | 65.6 | ||
B BitterCikilata | 97.1 | ||
@Elisa83 | 67.1 | ||
| 80.8 | ||
K Klassklasik | 73.45 | ||
S sensiz_olmazki | 65.4 | ||
| 72.3 | ||
| 77.6 |
Acaba nedir nedir
Gecen
CumaGüncel kilo verilen
Yüzde@Noisy Girl 65.6 B BitterCikilata 97.1 @Elisa83 67.1 vienna 80.8 K Klassklasik 73.45 S sensiz_olmazki 65.4 badem000 72.3 strawberri 77.6
Yarın bizi ne süprizler bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?