Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Firuze bir inek sahibi 85 yaşında ama nasıl dinç anlatamam hayvanın ismini tam soyleyemiyo furuza diyo çok tatlılar görmen lazım çok güzel anılar biriktiriyorum burda ve tabikide farklı tecrübeler
Simdi siz eskiden istanbuldami oturuyodunuz esin ne is yapiyordu simdi yurtdisina gitti canim

Firuze bir inek sahibi 85 yaşında ama nasıl dinç anlatamam hayvanın ismini tam soyleyemiyo furuza diyo çok tatlılar görmen lazım çok güzel anılar biriktiriyorum burda ve tabikide farklı tecrübeler
Yaa ne güzel köy oralar senin yavrular ohh mis gibi yuvarlanıp büyüyorlardır
Maşallah doğanın güzelliklerinden faydalanmış

Hangi yarışmaya Kilo vermeyse olur ama adım sporsa bana güvenmeyin
Kilo verme canim adima zaten seni eklemem
Diger günlükle kilo verme yarısindayiz 2hafta yarin bitiyor yarinda biz kazanirsak üst üste kazanmis olucaz 3.haftada cumartesi gununden itibaren baslicak

Yaa ne güzel köy oralar senin yavrular ohh mis gibi yuvarlanıp büyüyorlardır
Maşallah doğanın güzelliklerinden faydalanmış
Evet zaten benim şu beyimin doğal yaşam sevdası bizi buralara sürükledi ben hiç bilmiyordum örümceği görsem odayı terkeden ben şimdi buzağıların ağzına yumurta kuruyorum vitamin alsınlar diye çocuklara dur_sus hoplama zıplama assagida insan var dememek için bu hayatı tercih etti bizimkisi yalnız cocuklarda iyice ayilastilar dur süs demedikce bütün köy akşama kadar çocukları dinliyo harala gurele gidiyoruz bakalım ama çok iyi geldi burası banada huzurluyum kasvet yok

Sabah
1 kase cornflakes 4 kaşık
Öğle
Bir dilim ekmek bir tatlı kaşığı çikolata
5 6 adet köy çileği
Ara
Bir fincan kahve biraz lebeni
Aksam
Bir porsiyon türlü
3 çatal haşlanmış yaprak bezelye
2 sb kefir
Ara
Azıcık karpuz 2 hurma azıcık leblebi
1114 adım
E Elif_Eylul M MissHayaLet

Afiyet olsun canım
Ne çok adım attmıssın öyle

Kilo verme canim adima zaten seni eklemem
Diger günlükle kilo verme yarısindayiz 2hafta yarin bitiyor yarinda biz kazanirsak üst üste kazanmis olucaz 3.haftada cumartesi gununden itibaren baslicak
Tamam kat diğer günlük ne kız bensiz başka forumlar da mı varmış askolsun

Alışmak zor oldu mu? Ne güzel ama çocukluklarını yaşayacaklar
Erkekler istiyor ama yük kadında oluyor

Afiyet olsun canım
Ne çok adım attmıssın öyle
Yaaa valla aslında hiç totom kanepe yüzü görmüyor hatta gece bile elli kere kalkıyorum oğlumu emzir kızımı kontrol ediyorum uzeri acikmi diye hep bir hareket halindeyim aslinda

Tamam kat diğer günlük ne kız bensiz başka forumlar da mı varmış askolsun
Dığer diyet günlügü canim bir hafta kilo yüzdeleri yarışıyor kiz bir sürü varya sen nereye bakiyon

Ayyy ne bilim ben bi burayı biliyorum bide kasım aralık annelerini

Simdi siz eskiden istanbuldami oturuyodunuz esin ne is yapiyordu simdi yurtdisina gitti canim
Şimdi kaptanım bu Ekim ayında iki dememiz dolacak buraya geleli biz İstanbul'daydik evimizi sattık burdan bir arsa aldık sadece ve sadece doğal yaşam ve çocuklarımızı pisliklerden kurtarmak için oradaki okullar çocuklar ortam kullanılan maddeler en hafifi sigara işte bilirsiniz sizde burda koca orta okulda 50 çocuk var toplamda İstanbul'da nerdeyse bir sınıfta 50 kişi vardı ve çok karışık aileler falan filan işte alt komşularımızın hakkına girdiğimizi düşünüyordu eşim kul hakkı deyip çok vicdan yapıyordu.esim elektrik işi yapıyor İstanbul'da elektrik ilik yapıyordu burdada devam ediyor evet 4 ayligina gitti şimdide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…