Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba spor yapamıyorum ama bende katılabilirmiiym if yapıyorum 2 hafta oldu başlayalı
Hoşgeldin canım
Tabiki katılabilirsin ilk sayfada kurallar var istersen bir göz at katilmak istersen kilonu hedefini yaz listeye eklerim

Ohhoo sarma mı kalır kekle pogaca yaptım pişirdim sadece mutfagımı toplamak kaldı namaz kıldım keyfime oturuyorum azcık
Ellerine saģlık canim Afiyet olsun şimdiden
Allah kabul etsin,
Bende dalmıstim tamda kız uyudu derken zarrr telefon 850 numara kapattim tam gözü kapadim derken zarr telefon oglan anne bisey lazimmi geliyorum

Hoşgeldin canım
Tabiki katılabilirsin ilk sayfada kurallar var istersen bir göz at katilmak istersen kilonu hedefini yaz listeye eklerim
bnm sorunum spora vaktim yok bebeğim var çalışıyorum ve haftasonralı pek bakamıyorum internete ev işi bebek derken sadece haftaiçleri bakıp yazsam sıkıntı olur mu ? diyet yapıyorum if 72 kilo ile başladım 2,5 hafta oldu 66,8 oldum inşalah sizle daha iyi oluurm

ADINIZ: azra
YAŞINIZ:34
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:66,8
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: memur
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1çocuk 10 aylık
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: dinç hissetmek kendimi hantal yaşlı hissediyorum

Ellerine saģlık canim Afiyet olsun şimdiden
Allah kabul etsin,
Bende dalmıstim tamda kız uyudu derken zarrr telefon 850 numara kapattim tam gözü kapadim derken zarr telefon oglan anne bisey lazimmi geliyorum
Ben yemicem deerrmişim esim istedi yarın bir yere gidiyor onun icin yaptım hepsini gönderip gözümün önünden yok etmeyi düşünüyorum
Amin inşaallah cümlemizinkini
Aayy en sevmedigim yatarken sessize alıp yatıyorum uykumdan uyandırılınca cok gıcık bir insanım

Hosgeldin azra adim filiz
Senden menulerini paylasmanı isticem haftasonu giremediginde gelince hemen paylasirsan sevinirim pazartesi ve cuma tarti günümüz
Egerki burda devam ediceksen listeye eklicem diger günlügede yazmissin

Senden menulerini paylasmanı isticem haftasonu giremediginde gelince hemen paylasirsan sevinirim pazartesi ve cuma tarti günümüz
evet burdan devam edeceğim pazartesi haftasonunuda belirterek yazarım sıkıntı olmaz.
ben aralıklı oruç yapıyorum zaten günde 1 öğün oluyor yemek bazen 2 günde 1 uzun su oruçları tutuyorum. benim en koly kilo verebildim yöntem bu ondan. ıf yapan aktif bir grup buşmadım bu tarz aktif gruplar beni çok motive ediyor.

Tamam ozaman ilk sayfadaki listeye ekliyorum canim insaAllah hedefine ulaşırız hep birlikte
Her telden diyet yapan var burda,cekinmeden muhabbete girebilirsin kızlarin hepsi cok iyidir sana yardimci olur şüphen olmasin ben zaten hep burdayim

HOŞBULDUMMMMM İNŞLALAH MEMNUN OLDUM :)

çok tesekkür ederim inşlallah :) kendim forum açıyım dedim ama kim gelecek ne olacak böyle aktif bi yer bulmak daha iyi oldu çok mmenun oldum :)

çok tesekkür ederim inşlallah :) kendim forum açıyım dedim ama kim gelecek ne olacak böyle aktif bi yer bulmak daha iyi oldu çok mmenun oldum :)
Dedigin doğru birde cok günlük var gelmeyende olabilir, 2 ,3 kisiylede olmuyor motive etmek icin insan lazım.
Ben 2seneyi gecti burda diyet günlüklerindeyim
Daha sonra kendim actim kardesimde burda M MissHayaLet diger kizlarla birlikte burda yola girdik şubattan beri aktif burasi

ben daha önce hamile kalmadan burda bi günlükte birlikte yapmıştım çok güzel vermiştim sonra evlilik hamilleik derken saldım gitti inşalalh tekrar eski formda günlerime dönmek istiyorum. ben gerçekten çok agır yapıyorum verince yavaş yavaş vucudumu alıştırıyorum. yapabilirmiiym diye denedim 2,5 hafta oldu baktım veriyorum hemde sporsuz olmama ragmen dedim yeniden bir foruma başlayabilirm bendne olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…