Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
geçmiş olsun biz 60 günlükken yaptırdık oğlumu şükür 1 haftada atlattı kesinlikle bezli iken sünnet en kolayı

Çok şükür kaptanım herşeyi anlattınız mi bari kilo alanları kirbacladigimizi biliyo mu bilmiyorsa soyleyek aazra kilo alırsan kırbaç var bacım haberin olsun
Ürkütme ceylanı şiştt

Istersen eklerim ama yarı yolda beni birakirsan üzülürüm
Yani günlüge girmezsen kilo bildirimi yapmazsan 1-0 yenik baslariz nedersin yaparsan listeye eklicem
yaparım sadece haftasonu aktif olamam gece bakabilirm en kötü ama haftaiçi 8-5 full aktifim oluurm ve güzel kilo veirirm :) yapmma gerekenleri sen bana söyle bırakmam yarı yolda

Şükür bisey yokmuş sevindim
Bezliyse yaptir canim cidden çabuk iyilesiyor

geçmiş olsun biz 60 günlükken yaptırdık oğlumu şükür 1 haftada atlattı kesinlikle bezli iken sünnet en kolayı
Bizimki normal sünnet değil ameliyat olması gerekiyor kızlar bu benim gözümü çok korkutuyor cerrahın dediğine göre ameliyat olup birazda hastanede yatması gerekebilir dedi bilmiyorum eşim gelsinde diyim

Çok şükür kaptanım herşeyi anlattınız mi bari kilo alanları kirbacladigimizi biliyo mu bilmiyorsa soyleyek aazra kilo alırsan kırbaç var bacım haberin olsun
sıkı diyetçiyimdir yeniyim zamanla tanırsınız beni 72 saat açlık orucu tutmuş insanım ben hiç şüpheniz olmasın bura ile gaza gelip spo rbile yaparım ben

Bizimki normal sünnet değil ameliyat olması gerekiyor kızlar bu benim gözümü çok korkutuyor cerrahın dediğine göre ameliyat olup birazda hastanede yatması gerekebilir dedi bilmiyorum eşim gelsinde diyim
Korkma canım ya inşaAllah bisey olmadan gecer

ne kadarlık yavrum onlar bizden daha güçlü emin olun

yaparım sadece haftasonu aktif olamam gece bakabilirm en kötü ama haftaiçi 8-5 full aktifim oluurm ve güzel kilo veirirm :) yapmma gerekenleri sen bana söyle bırakmam yarı yolda
Menülerini ihmal etme yani if diyetine devam kacamak cuma dan cumaya yapıyoruz biz burda tartı sonrasi,
Haftaya cumaya kadar kilo vermekle çabalicak bu 9kisi

Ameliyat sonrası korkutuyor beni abla o ucun tutması için bişey batırıp çıkarmak lazımmış içim nasıl alır onu o ağlar bende onunla ağlarım
Aģlama ama sen ayakta durmak zorundasin biliyosun
Kücükken olmasi daha iyi degilmi hatirlamaz en azindan

Menülerini ihmal etme yani if diyetine devam kacamak cuma dan cumaya yapıyoruz biz burda tartı sonrasi,
Haftaya cumaya kadar kilo vermekle çabalicak bu 9kisi
tamamdır bende menü günde 1 öğün sadece akşam öğünü onuda yazarım her sabah güniçinde yeşil çay su kahve ama grupta aktif oluurm mutlaka hergün

20 aylık ameliyat olmasa normal sünnetden korkmam ameliyat sonrası korkutuyor beni hastalandığında bile doktorun bakmasına izin vermiyor
ah yavrum bnm Rabbim şifasını verisn inşallah geçer bu günlerde hayırlısı ile inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…