- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #65.701
O açıklari bende bulurum sen merak etmeİşte o yüzden üstüne basa basa sana söylüyorum ya açık bulmuş gibi
Azda olsa gitmesi önemli hadi bakalim yeniden eski kilona dönmen dilegiyleben daha önce hamile kalmadan burda bi günlükte birlikte yapmıştım çok güzel vermiştim sonra evlilik hamilleik derken saldım gitti inşalalh tekrar eski formda günlerime dönmek istiyorum. ben gerçekten çok agır yapıyorum verince yavaş yavaş vucudumu alıştırıyorum. yapabilirmiiym diye denedim 2,5 hafta oldu baktım veriyorum hemde sporsuz olmama ragmen dedim yeniden bir foruma başlayabilirm bendne olur
Ben giriyorum katilcam diyenlerin hepsini ekle.
ALlah bizim belamizi böyle veriyo bak valla o kadar yersen böyle de acı çekersin diyo daha bunun obur tarafı da varYok canım onu da nerden cıkardın
Gidimde yazayimBen giriyorum katilcam diyenlerin hepsini ekle.
Yersen arkadaşlarınla borekleri patates kizartmalarini öyle yanarsin isteALlah bizim belamizi böyle veriyo bak valla o kadar yersen böyle de acı çekersin diyo daha bunun obur tarafı da varşaka falan ama dün yaptigim chole de bacağımın karnımın yandığını daha çok hissettim
Hakkımı dün kullandım kaptanım a bugün yemedimYersen arkadaşlarınla borekleri patates kizartmalarini öyle yanarsin iste
Dun günlerden cumamiydiki yedin
Asıl ben teşekkür ederim kaptanım estağfurullahTeşekkürler
inşalah inşşalah hep beraberAzda olsa gitmesi önemli hadi bakalim yeniden eski kilona dönmen dilegiyle
yarış nasıl oluyor
Diger günlükteki kizlarla kilo yuzdeleri yarısiyoryarış nasıl oluyor
Rica ederim canım
İnşaAllah sonuclar temiz çikar
İnşallah sonuçlar güzel çıkar
Geldim kızlar şükür sonuçlar iyi çıktı pipisini elliyor ağlıyor dedim ya ucuyla oynuyordur ondan ağrı yapıyordur dedi de çocuk oynamıyor bide bezli sünnet olursa bu sorunu çözülür dedi dedim yapcaz bu yılİnşallah birşey yoktur canım.
Hoşgeldin aramızabnm sorunum spora vaktim yok bebeğim var çalışıyorum ve haftasonralı pek bakamıyorum internete ev işi bebek derken sadece haftaiçleri bakıp yazsam sıkıntı olur mu ? diyet yapıyorum if 72 kilo ile başladım 2,5 hafta oldu 66,8 oldum inşalah sizle daha iyi oluurm
ADINIZ: azra
YAŞINIZ:34
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:66,8
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: memur
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1çocuk 10 aylık
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: dinç hissetmek kendimi hantal yaşlı hissediyorum
a çok güzelmiş güzel motive ben ne zaman katılabilirm acabaDiger günlükteki kizlarla kilo yuzdeleri yarısiyor
9kisi onlardan 9kisi bizden
Haftaya cumaya kadar kim cok kilo verirse o takim kazanıyor
Şükür bisey yokmuş sevindimGeldim kızlar şükür sonuçlar iyi çıktı pipisini elliyor ağlıyor dedim ya ucuyla oynuyordur ondan ağrı yapıyordur dedi de çocuk oynamıyor bide bezli sünnet olursa bu sorunu çözülür dedi dedim yapcaz bu yıl
Hoşgeldin aramıza
hoşbuldum tesekkür ederimGeldim kızlar şükür sonuçlar iyi çıktı pipisini elliyor ağlıyor dedim ya ucuyla oynuyordur ondan ağrı yapıyordur dedi de çocuk oynamıyor bide bezli sünnet olursa bu sorunu çözülür dedi dedim yapcaz bu yıl
Hoşgeldin aramıza
Aaaa yeni üye gelmiş E Elif_Eylul kaptanım yeni biri düşmüş ya topige bacım niye demiyonuz iki selamlasiriz hosbes ederizinşalah inşşalah hep beraber
Istersen eklerim ama yarı yolda beni birakirsan üzülürüma çok güzelmiş güzel motive ben ne zaman katılabilirm acaba
Aha gördün isteAaaa yeni üye gelmiş E Elif_Eylul kaptanım yeni biri düşmüş ya topige bacım niye demiyonuz iki selamlasiriz hosbes ederizaazra hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?