- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #65.821
Ohoh afiyet olsunAnam bugün çok yedim yerimden kalkamıyorumbünye alışık değilmiş soda içiyorum bakalım
Bende simdi cikicam eylulu biraktim eve yemegini koydum önüneŞimdi yürüyüş yapayım
Valla musaden olursa sizle takılabilirim ara araIyi olmana iyi olmanıza sevindim canim hersey yolundaysa sorun yok
Neden kizayim estağfurullah olurmu öyle sey herkesin akıl saģliğı benim icin en önemli sey biz burdayiz herzaman bekleriz
Ay hamburger miiii10:00 4 taze kayısı kahve 1 kare bitter
12:30 2 tane fırında patates1 dilim peynir 1 zeytin dereotu
15:00limonlu cheescakr küçük dilim
17:30 küçük hamburger3 soğan halkası 2 nugget 3-4
E Elif_Eylul
Kiz gel muhabbete tabiki delimisin sadece diyet yapmıyoruz burda ask olsunValla musaden olursa sizle takılabilirim ara ara
Ama liste için erken diye düşünüyorum siz de emek veriyorsunuz gün gün kontrol edip hesapliyorsunuz hakka girmek istemiyorum
Canımsın öpücüklere boğarım seniKiz gel muhabbete tabiki delimisin sadece diyet yapmıyoruz burda ask olsun
Bende öptüm sevindim iyi olmanaCanımsın öpücüklere boğarım seni
İyi hadi bakalım ben bugün oturdum şimdi yürüyüş timeBende simdi cikicam eylulu biraktim eve yemegini koydum önüne
Geçmiş olsun canımKızlar geçen haftada giremedim . İnanın o kadar uykusuzum ki almak bullak olmuş durumdayım . Saatlerin değişmesiyle sıcakların basmasıyla gece uykularım alt üst oldu . Ve hastalığım resmen nüks etti uykusuzluk ve yorgunluktankilom bu şekilde zar zor idare ediyorum bir yukarı bir aşagıya maalesef . Eki Görüntüle 3078283
Saolasın cnm bugün aklımdaydın vallahi mezun oldun diye yazmadımAy hamburger miiii
Kız bitto seni de çok özledim napiyon oğlan nasıl kız nasıl
Kaptanım üzülüyorum ya yazmasaydım yiyip
He kız gözüm açıldı
Vay vay vayBen isteyince çok yanlış şeyler yiyorum.
Mesela bugün pişi yedim
Artık paylaşıyorsun yaMenü paylasmiyom ya ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?