- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #65.781
Kolla arkanıOzaman başlasın savas
Yok dişe diş kana kan olsun 9a 9Istersen olur emmeee ozaman yüzdeniz daha fazla sayiya bølunuyor
Gel gelBizimkiler ortada yok
Burda takilmaya geldim
Zaman kötü kolla arkanı diyosunKolla arkanı
Bence iyidir atişmak hırs yaparsinZaman kötü kolla arkanı diyosunbişey dicem ya ben seninle atisarak hatamı yapıyorum yoksa şimdi ya ben veremezsen kafamda deli sorular acaba geri arimmi atsam kaptanim E Elif_Eylul
Yaptım bile farkında mısınBence iyidir atişmak hırs yaparsin
Haftaya 70 görceksin ozamanYaptım bile farkında mısınbu hırs geçmesini vereyim hele
Fazlada atma len69 görsem keşke
İnşallah canım Allah büyük sağol desteğin içinevet zor olacak ama yaparsın çünkü anneyiz biz allh bize öyle bir güç vermiş ki hiç bir erkek anlamaz yapamaz ben de çalışıyorum bebeğim daha 3 aylıkken bacagımdan ameliyat oldum hem bebeğime baktım hem kendime şehir dışındayım kimsem yok eşim çok yardımcı biri değil ama geçti o günlerde senin içnde geçeçek emin ol
Sorun yok abla hep biz olucaz diye bişey yok baskalarida tatsinGurbettt42
M Mavi Menekse
@Elisa83 kizlar kusura bakmayin lutfen
9kisiyi nasil yapsam diye düşündüm hep digerlerinide ekleyemiyorum
Atmak iyidir ya tutarsaFazlada atma len
Iyi olmana iyi olmanıza sevindim canim hersey yolundaysa sorun yokSelam kızlar
Birac gündür yokum geçmiş yapmadım çok sayfa birikmiş
Kendimi hatırlatayım istedim hepinizi çok özledim
Şimdilik her şey yolunda gelen giden yok sakiniz bu aralar
Benim ayı da istediği zaman çok romantik olabiliyormuş görmüş olduk
Neyse ben altında başka şeyler aramadan normale dönmek daha iyi gibi ama son zamanlarda canıma tak etmişti artık anası danası teyzesi halası ilkokuldan sıra arkadaşı derken
Başkanım bana kızmadın inşallah birden listeden çıkmak istedim
Kafamı buraya veremiyorum gün içinde ne yediğimi hatırlayamıyordum artık
Ama sporu bırakmadım hala devam
E Elif_Eylul M MissHayaLet
ALlah bizim belamizi böyle veriyo bak valla o kadar yersen böyle de acı çekersin diyo daha bunun obur tarafı da varşaka falan ama dün yaptigim chole de bacağımın karnımın yandığını daha çok hissettim
Yaaa cok üzgünüm kuzum inşallah toparlanın cok gecmiş olsunGeldim kızlar şükür sonuçlar iyi çıktı pipisini elliyor ağlıyor dedim ya ucuyla oynuyordur ondan ağrı yapıyordur dedi de çocuk oynamıyor bide bezli sünnet olursa bu sorunu çözülür dedi dedim yapcaz bu yıl
Hoşgeldin aramıza
Hoşgeldiiinn yenii savascıhoşbuldum tesekkür ederim
Rabbim hayırla olup cıkarsın inşallahBizimki normal sünnet değil ameliyat olması gerekiyor kızlar bu benim gözümü çok korkutuyor cerrahın dediğine göre ameliyat olup birazda hastanede yatması gerekebilir dedi bilmiyorum eşim gelsinde diyim
Ooo yırtmısımKizlar 3.hafta yarismaya katilcaklar listesi
Sizden ricam bugün kacamak hakkınızı bugün kullanin 1hafta boyunca kaçamak yok güzel yuzdeyle cuma günü alalim yarısmayi lütfen
M MissHayaLet
@Ciko_
@Pandora27
@BitterCikilata
@vienna
@aazra
@Aamine
K Klassklasik
@tulay283300
Yırttın ama poğcalari gömme hani gene kilo verceksin yaAyy cok güldüm
Yaaa cok üzgünüm kuzum inşallah toparlanın cok gecmiş olsun
Hoşgeldiiinn yenii savascı
Rabbim hayırla olup cıkarsın inşallahkorkma kuzum olsun iyi olsun Rabbim kolaylığını verir inşallah
Ooo yırtmısım
Yookk tövbeliyizYırttın ama poğcalari gömme hani gene kilo verceksin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?