- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #65.941
AzerbaycanAa tokatlı mi acaba
Tokatlı bi arkadaşım vardı onlar da kız tatafinda ayrı nişan oğlan tarafında ayrı nişan yapmışlardı iki düğün yapmışlardı
AzerbaycanAa tokatlı mi acaba
Tokatlı bi arkadaşım vardı onlar da kız tatafinda ayrı nişan oğlan tarafında ayrı nişan yapmışlardı iki düğün yapmışlardı
O legen hala duruyor biliyon mu annemdeAllah seni napmasin
Hatira olarak sakla senO legen hala duruyor biliyon mu annemde
Ay Azerbaycan nere tokat nere Allah beni ne etmiyeAzerbaycan
Utanç hatırasıHatira olarak sakla sen
Ama akıllıcaUtanç hatırası
Unuttum yapmadım de nolcak dimi niye kendine ekşın yaratıyon durduk yere
Kız bi de bunlar öğretmenler odasına tabak götürmüş bunları hoca yapti demişlerAma akıllıca
Çeyizinde olmalıydı evinin baş köşesindeO legen hala duruyor biliyon mu annemde
Kız bi de bunlar öğretmenler odasına tabak götürmüş bunları hoca yapti demişler
Herkes geldi tarif istiyor tarif yok ortada
Komedi ya
Keske bilindik bir kurabiye alsaydin tarif verirdinKız bi de bunlar öğretmenler odasına tabak götürmüş bunları hoca yapti demişler
Herkes geldi tarif istiyor tarif yok ortada
Komedi ya
Ben evlenirken bütün plastikleri attım ya makineye girmiyor diyeÇeyizinde olmalıydı evinin baş köşesinde
O zaman kesin anlarlardıKeske bilindik bir kurabiye alsaydin tarif verirdin
Aroma vericiler renklendiriciler bilmem neyik asitİçindekiler yazısını söküp yazsaydın tarif diye
O kadar emeğe bütün püf noktalarını verecektinAroma vericiler renklendiriciler bilmem neyik asit
Market tadında kurabiyeler için açıklamayı okuyun diyormusumO kadar emeğe bütün püf noktalarını verecektin
Maşallah mistır masıl gibisin eline sağlıkKızı erken uyuttum bugün fırını temizledim sular kesildi Allahtan sonra geldi mutfak dolapları kapaklarını sildim görünün yerlerin tozunu aldım mesai bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?