- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #65.961
SaolasınMaşallah mistır masıl gibisin eline sağlık
Ohh mis gibi olmus güle güle kirlenKızı erken uyuttum bugün fırını temizledim sular kesildi Allahtan sonra geldi mutfak dolapları kapaklarını sildim görünün yerlerin tozunu aldım mesai bitti
Ay canlari sağ olsun ama çok yoruyorlarSaolasıngündüz kızdan bi iş yapamıyorum saolsun
Emin olki kücükken ayri buyüdukce ayri dertleri varAy canlari sağ olsun ama çok yoruyorlar
Sende bi tane de büyük var dertleri başka Allah kolaylık versin valla
Bazen düşünüyorum biri büyük olsa bu kadar zorlanır miydim diye de yok arkadaş çocuk zor ya bi tane de zor aynı yaşta da zor biri büyük biri küçük olunca da zor
Aynn öyle büyüğün kaprisi ergenus tam 2 aydır bebeği çok kıskanmaya başladı ister istemez ilgi ona kayınca sultanlığı çöktüAy canlari sağ olsun ama çok yoruyorlar
Sende bi tane de büyük var dertleri başka Allah kolaylık versin valla
Bazen düşünüyorum biri büyük olsa bu kadar zorlanır miydim diye de yok arkadaş çocuk zor ya bi tane de zor aynı yaşta da zor biri büyük biri küçük olunca da zor
Büyük kız napti tanıştırdı mi damatla seniEmin olki kücükken ayri buyüdukce ayri dertleri var
Oğlan kaç yaşındaydıAynn öyle büyüğün kaprisi ergenus tam 2 aydır bebeği çok kıskanmaya başladı ister istemez ilgi oba kayınca sultanlığı çöktügibi oldu halbuki ona da çok ilgiliyim ama hep yanlış anlıyor
Çocuk her türlü zor anam büyüdükçe dertleri bitmiyor
10 yaşındaOğlan kaç yaşındaydı
Bak bn damadı unutmuştumBüyük kız napti tanıştırdı mi damatla seni
Ay benim kardeşimle aramda tam 10 yas var birebir dediklerini yaşadım o doğunca10 yaşında
Afiyet olsun canımmerhaba hanımlar bugünkü menüm;
Kahvaltı
Sade omlet
Peynir
Zeytin
Ara
Detoks suyu
Öğle
Çorba
Salata
Ara2
Dutlu cookie
Akşam
Detoks suyu
Bi batırıp cıkarıyorsun kuru yufka zaten ha diyince ıslanmıyor o yuzden de dagılma yapmıyor yas yufka gibi düşünmeIyi de ıslakyufka dağılmaz mı???
Kızz töbee ne kadar kalmamıs olabilir kiBenim fitlikten eser kalmadı bu ara da bi spor yapasım yok ki sorma
Ep isterim yatayım iç istemem sipor yapayim
Bi de adet oldum söylemesi ayıp onun da şişliği var.gordukce keyfim kaçıyor
Bekle daha ben de baslayacam
Legeni akıl etmiş olmanKizlar şimdi size 10 yıllık sırrımı açıklıyorum
Daha atanamamışım memlekette ücretli öğretmenlik yapıyorum
Bi sınıfım vardi 6 tane kız sadece aramız da iyiydi bi gün anlaştık herkes bir şey yapıp getirecek yicez
Ben kurabiye yaparım dedim bunlar heyecanla o günü bekliyorlar
Neyse o sabah okula gittim kizlar sürekli hocam getirdiniz mi hocam hazir misiniz diye soruyor
He diyorum ama neyi getirdim acaba diye düşünüyorum içimden
En son bunların elinde kaplarda kekleri börekleri görünce jeton düştü
Unutmuşum kurabiye falan yapmadım ama diyorum şimdi üzülecek kizlar yazık
Gittim öğle arası marketten kurabiye aldım bi tane de leğen aldım
Kurabiyeleri leğene döktüm ben yaptım diye yedirdim hepsini
İnşallah yutmuslardir yani bozmadılar ama bence anlamışlardır
Afiyet olsun canımMerhaba kızlar ben aralıklı oruç diyeti yapıyorum demiştim ve uzun süreli oruçlar tutuyorum dün akşam 10:00 gibi meyve yemiş ve başlamıştım gün içinde sadece yeşil çay sade Türk kahvesi ve 3,5 Litre su içtim akşam oğlum ağzıma kibrit kutusu kadar karpuz soktuama o bozmaz dedim ve devam ettim inşallah yarın 11 gibi bişiler yiyeceğim herkese iyi geceler
Eki Görüntüle 3078370
Yaa bu hangi uygulama ben de aralikli oruc yapiyorum ama beni motive edecek bir uygulama bulamadimMerhaba kızlar ben aralıklı oruç diyeti yapıyorum demiştim ve uzun süreli oruçlar tutuyorum dün akşam 10:00 gibi meyve yemiş ve başlamıştım gün içinde sadece yeşil çay sade Türk kahvesi ve 3,5 Litre su içtim akşam oğlum ağzıma kibrit kutusu kadar karpuz soktu ama o bozmaz dedim ve devam ettim inşallah yarın 11 gibi bişiler yiyeceğim herkese iyi geceler
Eki Görüntüle 3078370
Yok daha tanısmadik erken gibiBüyük kız napti tanıştırdı mi damatla seni
Ne desem yanlış anlıyor bi triple allahımAy benim kardeşimle aramda tam 10 yas var birebir dediklerini yaşadım o doğunca
Annemler ağzımın içine düştüyse de yaranamadılar büyüdükçe anlıyor insan
Erkek çocuklar için kız kardeş çok daha farklı sen de kendini çok yorma memnun olsun diye şimdiki çocuklar zaten pek memnun olmuyorlar
Şimdi dünya bir yana kardeşim bir yana canımdan öte seviyorum
İnşallah seninkiler de öyle olacak azıcık sabretmek lazım işte
O da malum lohusalikta tükenen bir şey olduğu için
Bence yine iyi geldik buraya kadar siyirmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?