Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Afiyet olsun canım

En son 5 hafta var demiştim bu programın bitmesine
Şu an 3.ay 2.hafta 2.gundeyim
Bu haftayla beraber 4 hafta var işte daha
Siz gidin ben arkadan geliyom

Kız bugün ödül günüydü yememişsin ödül

Tamam canim sorun yok umarim
Sorun yok sadece cok yorulmusum kafam allak bullak yatıcam
En son 5 hafta var demiştim bu programın bitmesine
Şu an 3.ay 2.hafta 2.gundeyim
Bu haftayla beraber 4 hafta var işte daha
Siz gidin ben arkadan geliyom
Biter kız biter dur bakalım n cok da uzun programmıs haa biz sırfıntıya 2 hafta zor götürürken

Ne desem yanlış anlıyor bi triple allahım
İnşallah canım öyle olurlar minikte onu görünce çırpınıyor sevinçten
Valla lohusa depresyonunu sanki şuan yaşıyorum desem yeri
Oyy kıyamam bak kız da ilgisiz olsa oğlan daha çok cozutur kızın ilgisi bi süre sonra bağlar onu hele bi dillensin abicim diye gezsin ortalıkta o zaman görürüm
Lohusalik biten bir şey değilmiş bacım ben onu anladım

Uzaktan goreydin bari kız ben olsam çatlardim
Fotograftan gördüm eli yüzü düzgun birisi yakışıklıda
10senedir ayni fabrikada yazilim donanimda çalışıyormuş,kiz kardesleri yurt dışında okuyormus,ailesi Uludağ universitesinin orda oturuyormus bukadar cocuk 29 yasinda

Aman 300 gr à ödül mu olur dedim cezaladim kendimi evdeydim beni cezbeden bişey yoktu yaaa
Bn bugün sağlam ödül yaptım 1 hafta yemesem yeri
Senin hedefe ne kaldı ki

Kız kardeşler gelmesin
Allah hayırlı etsin inşallah

Sorun yok sadece cok yorulmusum kafam allak bullak yatıcam

Biter kız biter dur bakalım n cok da uzun programmıs haa biz sırfıntıya 2 hafta zor götürürken
Sorma içim şişti bi taraftan da iyice alıştım bu bitince ne halt edecem diye kara kara düşünüyom
Ama bunun güzel yanı her gün farklı farklı ve tek video 30 dakika sabit bütün videolar
Sirfintinin Allahı yok gavurun kızı bir saat ninja mi edecen bizi vicdansiz
Bi de alıştıra alıştıra kaynatılır suyu ilk gün 20 dk yarım saatlik videoları koyuyor he diyorsun tamam ne var ki 3.gun bi bakiyon 4 video 1 saat

Bn bugün sağlam ödül yaptım 1 hafta yemesem yeri
Senin hedefe ne kaldı ki
Benim ilk hedef 60 ikinci hedef 58 ama ben 56 57 istiyorum
İlk hedefime 700 gr kaldı ama motivasyonum yerlerde sırf diyetisyene para veriyorum diye tutuyorum suan kendimi akşamları çaya ikram puuuskkuuut banmayi çok özledim

Aa iyiymiş kız bak 10 yıldır ayni yerde çalışması çok önemli demek ki uyumlu biri

Benim ilk hedef 60 ikinci hedef 58 ama ben 56 57 istiyorum
İlk hedefime 700 gr kaldı ama motivasyonum yerlerde sırf diyetisyene para veriyorum diye tutuyorum suan kendimi akşamları çaya ikram puuuskkuuut banmayi çok özledim
Sanki püsküüt yerine cikolata yemiyon çıtır yemiyon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…