- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #65.981
Tamam canim sorun yok umarimKaptanım menümü sabah bildiricem su an kafamı toplayamıyorum E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımSabah
1 kase cornflake
3 cubuk peynir
Ogle
Bir kase yeşillik salata
3 köfte
Ara
3 kare petibor buskivi
1 fincan sutlu kahve 15.00
17.00 bir fincan nescafe
Aksam
Bir buçuk kepçe mercimek çorbası
Bir porsiyon Mor lahanayı hasladim yogutladim
Ara
2 hurma bir kuru incir bir avuçiçi leblebi
4 litre su E Elif_Eylul
En son 5 hafta var demiştim bu programın bitmesineBi batırıp cıkarıyorsun kuru yufka zaten ha diyince ıslanmıyor o yuzden de dagılma yapmıyor yas yufka gibi düşünme
Kızz töbee ne kadar kalmamıs olabilir kibasla bacım sen alıskınsın kolayca akar gider senin bize hic kolay gelmiyor
Legeni akıl etmiş olman
Kız bugün ödül günüydüSabah
1 kase cornflake
3 cubuk peynir
Ogle
Bir kase yeşillik salata
3 köfte
Ara
3 kare petibor buskivi
1 fincan sutlu kahve 15.00
17.00 bir fincan nescafe
Aksam
Bir buçuk kepçe mercimek çorbası
Bir porsiyon Mor lahanayı hasladim yogutladim
Ara
2 hurma bir kuru incir bir avuçiçi leblebi
4 litre su E Elif_Eylul
Uzaktan goreydin bari kız ben olsam çatlardimYok daha tanısmadik erken gibi
Aman 300 gr à ödül mu olur dedim cezaladim kendimiKız bugün ödül günüydüyememişsin ödül
Birde oglen karpuz yemistim onu yazmamisimAfiyet olsun canım
Sorun yok sadece cok yorulmusum kafam allak bullak yatıcamTamam canim sorun yok umarim
Biter kız biter dur bakalım nEn son 5 hafta var demiştim bu programın bitmesine
Şu an 3.ay 2.hafta 2.gundeyim
Bu haftayla beraber 4 hafta var işte daha
Siz gidin ben arkadan geliyom
Oyy kıyamam bak kız da ilgisiz olsa oğlan daha çok cozutur kızın ilgisi bi süre sonra bağlar onu hele bi dillensin abicim diye gezsin ortalıkta o zaman görürümNe desem yanlış anlıyor bi triple allahım
İnşallah canım öyle olurlar minikte onu görünce çırpınıyor sevinçten
Valla lohusa depresyonunu sanki şuan yaşıyorum desem yeri
Fotograftan gördüm eli yüzü düzgun birisi yakışıklıdaUzaktan goreydin bari kız ben olsam çatlardim
Bn bugün sağlam ödül yaptımAman 300 gr à ödül mu olur dedim cezaladim kendimievdeydim beni cezbeden bişey yoktu yaaa
Oruç takibi adı ben bu uygulamayı kullanıyorum canımYaa bu hangi uygulama ben de aralikli oruc yapiyorum ama beni motive edecek bir uygulama bulamadim
Iyi geceler canimHepinize öpüyore sabaha kadar iyi kalın iyi geceler
Kız kardeşler gelmesinFotograftan gördüm eli yüzü düzgun birisi yakışıklıda
10senedir ayni fabrikada yazilim donanimda çalışıyormuş,kiz kardesleri yurt dışında okuyormus,ailesi Uludağ universitesinin orda oturuyormus bukadar cocuk 29 yasinda
Sorma içim şişti bi taraftan da iyice alıştım bu bitince ne halt edecem diye kara kara düşünüyomSorun yok sadece cok yorulmusum kafam allak bullak yatıcam
Biter kız biter dur bakalım ncok da uzun programmıs haa biz sırfıntıya 2 hafta zor götürürken
Kizlar elifle tanismaya gelcekti enson bakalim yaa kismet herseyin hayırlısı Allah ne gosterir belli olmazKız kardeşler gelmesin
Allah hayırlı etsin inşallah
Benim ilk hedef 60 ikinci hedef 58 ama ben 56 57 istiyorumBn bugün sağlam ödül yaptım1 hafta yemesem yeri
Senin hedefe ne kaldı ki
Aa iyiymiş kız bak 10 yıldır ayni yerde çalışması çok önemli demek ki uyumlu biriFotograftan gördüm eli yüzü düzgun birisi yakışıklıda
10senedir ayni fabrikada yazilim donanimda çalışıyormuş,kiz kardesleri yurt dışında okuyormus,ailesi Uludağ universitesinin orda oturuyormus bukadar cocuk 29 yasinda
Sanki püsküüt yerine cikolata yemiyon çıtır yemiyonBenim ilk hedef 60 ikinci hedef 58 ama ben 56 57 istiyorum
İlk hedefime 700 gr kaldıama motivasyonum yerlerde sırf diyetisyene para veriyorum diye tutuyorum suan kendimi akşamları çaya ikram puuuskkuuut banmayi çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?