Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rica ederim eğer tutabilirsen sende uzun oruç arkadaşı olabiliriz bana uyar çok severim yarışmayı benim rekor 54 saat
Ben o kadar şaapamam herhalde ya 16:8 takiliyorum şimdilik sığ sularda
Önce bi 20:4 yapabilsem belki cesaret edebilirim de
Bravo valla yemek saatine yakın bende sabır falan kalmıyor kızları uyutup mutfağa koşuyorum

Bende yavaş yavaş artırdım 8 saat 12 saat 20 saat diye sonra bi gün eşimle tartışmıştık moralim çok bozuktu oruçu açmadan gidip yattım sabaha 36 saat oldu baktım çok iyi hissediyorum ve 2 günde 1,5 kilo gitmiş bnm diyet bu dedim ve hep kilo alınca bunu yapıyorum

Ayda kaç gün yapıyorsun peki düzenli yapıyor musun?
Orucu açınca birkaç gün içindeki kilo değişimi nasıl oluyor?

Ayda kaç gün yapıyorsun peki düzenli yapıyor musun?
Orucu açınca birkaç gün içindeki kilo değişimi nasıl oluyo
İstediğim kiloya düşüne kadar yapıyorum haftada bir uzUN tutuyorum Haftasonları biraz daha rahat davranıyorum vücûd alışsın diye orucu açınca hemen çok yemiyorum zaten mideye çok zarar yavaş yavaş yiyorum ondan kilo almıyorum tekrar koruma evresinde genelde haftada 2 gün yapıyorum 5 gün normal yiyorum ama suyu bırakmıyorum

Kızım yemisken kaliteli karbon yemek lazım öyle başka karbonlari napacan ayrıca seninde karbonu kesmen lazım hatirlatayim
ben her türlü veririm çayımfan şekeri bile eksik etmem
M MissHayaLet yok anam yok E Elif_Eylul resmen karşi tarafı savundu nerelerdesin sen tek başıma savaşıyorum resmen C Chikolata_gozlum nerdesın
Ablam şaka yapıyor tabiki de bizi tutuyor
Kızlar nabersiniz

Hoşgeldin canım sen nasılsın
HEpinizi tebrik ederim

Hepinize öpüyore sabaha kadar iyi kalın iyi geceler
İyi geceler canım

E Elif_Eylul Emeğin için teşekkürler canım. Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum. Önemli olan sonuç değil emek

ADINIZ: ( isteğe bağlı )sevilay
YAŞINIZ: 38
BOYUNUZ: 158
KİLONUZ: 67
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: tatlı Ekmek hamur işi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok recetemi yazcan
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: hedefe ulaşmak için

Yaa sırfıntının hergun aynı video olması sıkıcı mesela bir süreden sonra yapası gelmiyor insanın aynı hareketleri
Günaydın cikooo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…