- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #66.001
Bende ilk ona taktim kafayi biliyomusunAa iyiymiş kız bak 10 yıldır ayni yerde çalışması çok önemli demek ki uyumlu biri
Niye beBende ilk ona taktim kafayi biliyomusun
Cuma günleri banBenim ilk hedef 60 ikinci hedef 58 ama ben 56 57 istiyorum
İlk hedefime 700 gr kaldıama motivasyonum yerlerde sırf diyetisyene para veriyorum diye tutuyorum suan kendimi akşamları çaya ikram puuuskkuuut banmayi çok özledim
Çalısiyomuş yani bide dedigin gibi uyumlu ki 10sene ayni yerdeNiye be
İndiriyorum hen teşekkür ederimOruç takibi adı ben bu uygulamayı kullanıyorum canım Eki Görüntüle 3078372
Kötü mü iyi mi taktınÇalısiyomuş yani bide dedigin gibi uyumlu ki 10sene ayni yerde
Bosver yeme yeme zaten gramaji kucultmusler bi paket kesmiyor insanıBenim ilk hedef 60 ikinci hedef 58 ama ben 56 57 istiyorum
İlk hedefime 700 gr kaldıama motivasyonum yerlerde sırf diyetisyene para veriyorum diye tutuyorum suan kendimi akşamları çaya ikram puuuskkuuut banmayi çok özledim
Iyi yaKötü mü iyi mi taktın
Bnce uyumlu ondan da memnunlar ki duruyor çok güzel bişey
Sankim sen bi negatiflik almış gibisinIyi ya
Valla bence çok iyi her ortamda sivrilen dikkat çekmeyi seven dediğim dedik biri olsa bir yıl bile tutmazlarÇalısiyomuş yani bide dedigin gibi uyumlu ki 10sene ayni yerde
Karsidan anlamamki ben cok uzaktanSankim sen bi negatiflik almış gibisinçocukta
Aynen öyle canimValla bence çok iyi her ortamda sivrilen dikkat çekmeyi seven dediğim dedik biri olsa bir yıl bile tutmazlar
HmmmKarsidan anlamamki ben cok uzaktan
Bence olumlu ben öyle sezdim yaniHmmmama ilk yorumun fikrin
Amin canim amin insaAllahAllah hayırlısını etsin inşallah insanların içini bilemiyoruz malesef dualarla yolumuzu bulmaya çalışıyoruz
Rabbim önce Elifin sonra sırasıyla hepimizin evlatlarının karşısına kıymet bilecek çalışkan guleryuzlu sevgi saygı bilen hayırlı eşler çıkartsın
E Elif_Eylul
Rica ederim eğer tutabilirsen sende uzun oruç arkadaşı olabiliriz bana uyar çok severim yarışmayı benim rekor 54 saatİndiriyorum hen teşekkür ederim
Iyi geceler canimİyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?