- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #66.161
SatiliyormukiMecburen
Yükledim canım
Boşver o da ne yapacağını bilmiyor bence artık sen kabul etme gerisini düşünme.Soyledim ayse iste naparsa yapsin
Verme bana para dedi,ama gecen verdim 200 biriktirmistim almam demedi
Aman kıçtamı yapmislarVar abla
Tabıkı
Bende topladım bir mutfak kaldı dün banyo tuvalet yıkadım.Anca 2odayi bitirdim banyoyu yikicam daha patlicanlari soydum beklesin daha kahve iccem ooo cok isim varmıs
Benim sırt kismim mahvoldu belki bende bırakırım bugün yaomamSagol canım amiinn inşallaah
Ben dun yapmadım kuzum ama zorluyorsa bırak mutlaka benimde dizlerim cok agrıyordu son yaptığım gün bugun bakıcam pek keyfim yok gibi yapabilirsem devam edicem
Sagol canım inşallah
Hepimiz dokulduk yeminleBebişkom bnde bu hafta omada başlıyorum bırlıkte yapabiliriz
Otofajji başlamiş süperrsinn haaa dayabılıyorsan
Ahhh kuzum ya sen Birak bnce bn dün yapmadım bugun de bakacam bnde
Vallah bnmde cok işim varAnca 2odayi bitirdim banyoyu yikicam daha patlicanlari soydum beklesin daha kahve iccem ooo cok isim varmıs
Yerim ya sıpaya bakBenim kiz temizlik yapiyorEki Görüntüle 3078512
Ben hiç ugrastirmiyorum dimi ne kadar harikayımListeden cıkmak isteyen varsa simdi söylesin bidaha uğrasmayalim menüde kiloda sporda takip etmeye
Yaaa ilk sayfaya gelen olunca doldursun diye koydum ama kizlar kenidlerini tanitiyorlar
Ilk bu işi @Tweety Bird baslatti
Valla bana da instagramdan yazli abla haklısın ama yapacak bişey yok sıkma canını ağrımasın basınGünaydın canım
Gelip kendisi söyleyebilirdi en azindan gecmisimiz vardi bir yardimci oldunuz onca liste tuttunuz hakkinizi helal edin deseler olmaz kii benim beynim agriyor boyle seylerden neyse kendi bilir yolu acik olsun
Günaydın canım nasil oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?