- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #66.201
Ayyy Allahim 36saat ne ya36 saat orucumu açtım
Menü
1 yemek kaşığı Menemen
1dilim karpuz
Kibrit kutusu peynir
Şekersiz çay
Ben 18 saatte patlıyorum bi de şu kadarcık yemişAyyy Allahim 36saat ne ya
Afiyet olsun canım
Yapılan çok ayıp sanki kanlı bıçaklı gibi davranmasıListeden cıkmak isteyen varsa simdi söylesin bidaha uğrasmayalim menüde kiloda sporda takip etmeye
Ne kadar yiğit bi harikayım çıktım kendim söyledimYapılan çok ayıp sanki kanlı bıçaklı gibi davranmasıişine gelince yaz sıkılınca +gelince bişey diyince haber yolla
Çok az değil mi bu şekilde kastan yemez demi vücut36 saat orucumu açtım
Menü
1 yemek kaşığı Menemen
1dilim karpuz
Kibrit kutusu peynir
Şekersiz çay
Evet akşam 5 e kadar normal bişiler yiyorum hafif ama hep sonra tekrar oruç başlıyor ertesi gün 11 e kadarBundan sonra yine oruc mu gelecek viy
Afiyet olsun
Günaydın canımGünaydın kızlar
Sen bi tanesin.Ne kadar yiğit bi harikayım çıktım kendim söyledim
He normal duzene dönüyorsunEvet akşam 5 e kadar normal bişiler yiyorum hafif ama hep sonra tekrar oruç başlıyor ertesi gün 11 e kadar
Ne zaman başladın kac kilo verdın400-800 gr arası değişiyor biraz gün içindeki hareket tempoma bağlı oluyor yada oruç süresinin uzunluğuna dün sabah orucun 13. Saatinde 66.8 idim orucun 36. Saatinde 66.4 idim
Diyetisyene gidiyorum düzenli şekilde 2 hafta oldu hiç kas kaybim yok geçen hafta 2.800 vermiştim 2100 yağ kaybı 700 gram ödem kaybı çıktı bu diyette hiç kas kaybetmedim oruç tutmadığım zamanlarda yumurta yoğurt et tavuk ağırlıklı yiyorum protein kası tutuyor diyor diyetisyenimÇok az değil mi bu şekilde kastan yemez demi vücut
Bence de öyle zaten hepAamine bu kızın yüzünden benim neyime chloe
Amin cikom
Kız bırak yürüyüş falan yap
Aslında cok az kldı
Zaten etiketlere dönmuyordu canim zor cevap veriyordu ama instegram da cay kahve kahvalti paylasiyomusYapılan çok ayıp sanki kanlı bıçaklı gibi davranmasıişine gelince yaz sıkılınca +gelince bişey diyince haber yolla
Ay Allah'ım ya bu da iki de bir reklamını yapıyorNe kadar yiğit bi harikayım çıktım kendim söyledim
Yok uzun oruç haftada 1 tutuyorum diğer günler 16-8 veya 18-6 yapıyorumHe normal duzene dönüyorsun
Bi an yine 36 saat tutcam diyeceksin diye korktum
Çok güzelDiyetisyene gidiyorum düzenli şekilde 2 hafta oldu hiç kas kaybim yok geçen hafta 2.800 vermiştim 2100 yağ kaybı 700 gram ödem kaybı çıktı bu diyette hiç kas kaybetmedim oruç tutmadığım zamanlarda yumurta yoğurt et tavuk ağırlıklı yiyorum protein kası tutuyor diyor diyetisyenim
Aynen yıllarca kafama göre yaptım ve çok hızlı geri aldım o yüzden hep diyetisyen kontrolünde yapıyorum artık tabi diyetisyenin verdiğinin yarısını anca yiyebiliyorum midem küçülüyor hemen benim midem almıyor bide mutlaka 3 TL su içiyorum diyette olsam da olmasamda 5 ay önce 1,5 ay yaptım 12 kilo verdim 5 ayda sadece 1,5 kg ödem fazlası çıktı oda 2 günlük detoksla gittiÇok güzel
Ya insan korkuyor kafana göre yapmaman da süper
Öyle tabi canım kimin kaç kilo verdiği yüzdeleri kadar hesaplanıyor liste güncellemesi de belliSen bi tanesin.
Ama öyle yapmak da gerekmez mi o kadar rakip ediyor insanlar yani emeğe saygı bi kere ne sorsak anında cevap veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?