Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Listeden cıkmak isteyen varsa simdi söylesin bidaha uğrasmayalim menüde kiloda sporda takip etmeye
Yapılan çok ayıp sanki kanlı bıçaklı gibi davranması işine gelince yaz sıkılınca +gelince bişey diyince haber yolla

Ne kadar yiğit bi harikayım çıktım kendim söyledim
Sen bi tanesin.
Ama öyle yapmak da gerekmez mi o kadar takip ediyor insanlar yani emeğe saygı bi kere ne sorsak anında cevap veriyorlar

Çok az değil mi bu şekilde kastan yemez demi vücut
Diyetisyene gidiyorum düzenli şekilde 2 hafta oldu hiç kas kaybim yok geçen hafta 2.800 vermiştim 2100 yağ kaybı 700 gram ödem kaybı çıktı bu diyette hiç kas kaybetmedim oruç tutmadığım zamanlarda yumurta yoğurt et tavuk ağırlıklı yiyorum protein kası tutuyor diyor diyetisyenim

Yapılan çok ayıp sanki kanlı bıçaklı gibi davranması işine gelince yaz sıkılınca +gelince bişey diyince haber yolla
Zaten etiketlere dönmuyordu canim zor cevap veriyordu ama instegram da cay kahve kahvalti paylasiyomus
Farketmez ben onlara muhtac degilim,ben hâlaa burdayim onlarin ihtayaci olunca gene dönüyorlar

Çok güzel
Ya insan korkuyor kafana göre yapmaman da süper

Çok güzel
Ya insan korkuyor kafana göre yapmaman da süper
Aynen yıllarca kafama göre yaptım ve çok hızlı geri aldım o yüzden hep diyetisyen kontrolünde yapıyorum artık tabi diyetisyenin verdiğinin yarısını anca yiyebiliyorum midem küçülüyor hemen benim midem almıyor bide mutlaka 3 TL su içiyorum diyette olsam da olmasamda 5 ay önce 1,5 ay yaptım 12 kilo verdim 5 ayda sadece 1,5 kg ödem fazlası çıktı oda 2 günlük detoksla gitti

Sen bi tanesin.
Ama öyle yapmak da gerekmez mi o kadar rakip ediyor insanlar yani emeğe saygı bi kere ne sorsak anında cevap veriyorlar
Öyle tabi canım kimin kaç kilo verdiği yüzdeleri kadar hesaplanıyor liste güncellemesi de belli
Açık söyleyeyim ben ugrasamazdim o kadar
Aylak insanlar da değiller üçer tane çocukla bu kadar uğraşıyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…