- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #66.181
Nekadanda harikasin pat diye gidiyonBen hiç ugrastirmiyorum dimi ne kadar harikayım
Ne yediğimi Unutmasam valla kalırdım ya öyle deme ciğerimi dağladinNekadanda harikasin pat diye gidiyon
Kendini mi gözardı ettin naptin hakikaten bu neBune boyle
Kiz yemegini yiyipte yapsana isleriniBen daha bişey yemedim ya oğlan poğaça istedi kıza yulaflı peynirli biseyler yaptım olecem açlıktan şimdi daha evi toplayacam
Nebilim sacmaladi sitedemi bendemi sorunKendini mi gözardı ettin naptin hakikaten bu ne
Yaaa sorun menu spor yada baska bisey degil biliyomusun senle misal 1aydir tanısıyoruz gel git hergun sohbet et biz senle ugrasalim sonra baskasinla haber yolla bende buna ayar oluyorumNe yediğimi Unutmasam valla kalırdım ya öyle deme ciğerimi dağladin
Listede adım yok ama yapıştım birakmam daha pilates yapacam bugün
Hep mantıkliyimdırCok mantıklı
Haaaa şimdi anladim meseleyiYaaa sorun menu spor yada baska bisey degil biliyomusun senle misal 1aydir tanısıyoruz gel git hergun sohbet et biz senle ugrasalim sonra baskasinla haber yolla bende buna ayar oluyorum
Bende bilmiyorum valla gidişat iyi deelBu ne kız herkes yapiyo
Yaaa isteHaaaa şimdi anladim meseleyi
Günaydın canımGünaydın kızlar
Bence de öyle zaten hepSIz cok agir spordan başladınız demeyim diyorum heves ediyolar olmaz bu videolari yapanlarla yapan kisiler arasinda daglar kadar fark var yani biz belirli bir kilo düşmeden yapamayız
Hep söylüyorum bize iyi gelicek,45dk tempolu yürüyuş,evde yapilan hafif cardiolar,leslie,mekik,plank, vs.
Amin cikomgeçmiş olsun Rabbim korisun beteronden
Teşekkür ederim canım
Yaaa ilk sayfaya gelen olunca doldursun diye koydum ama kizlar kenidlerini tanitiyorlar
Ilk bu işi M Mavi Menekse baslatti
Kız bırak yürüyüş falan yapBenim sırt kismim mahvoldu belki bende bırakırım bugün yaomam
Bundan sonra yine oruc mu gelecek viy36 saat orucumu açtım
Menü
1 yemek kaşığı Menemen
1dilim karpuz
Kibrit kutusu peynir
Şekersiz çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?