- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #66.341
Tam atmadımda yarın tartılayım bence yarına gider.Artıyı attın ozaman
Sana demedim zaten videolar icin bizim 3kiza dedim
Evet cidden öyle hareket etsem bile gidiyor da hep oturmak istiyorum
Bence de artık sen sen değilsin
Aşağıdakı uuvarlaklar ayakmı yohsam
Heee kiz ayakmışTam atmadımda yarın tartılayım bence yarına gider.
Aşağıdakı uuvarlaklar ayakmı yohsam
Sadece akşam açlık değilde nasıl söyleyeyim yiyesim geliyor nefsimle savaşdım dün meselaNasıl çikom açlık oluyormu nasıl gıdıyor
Olmaz oyle. Herkes ayni seyi yemeliMisafire börek baklava çörek
Biz salata yerik
Omad mi yapiyorsun beybisiSadece akşam açlık değilde nasıl söyleyeyim yiyesim geliyor nefsimle savaşdım dün meselaben kazandım şuan sanki tıka basa yemiş gibiyim
Dünden itibaren evetOmad mi yapiyorsun beybisi
Bende pazar basladimDünden itibaren evet
Sende durumlar nasıl? Nasıl hissediyorsun?Bende pazar basladim
72belasindan kurtuldum. Asil bu hafta Belli olacak seytanin bacagini kirip kirmadigim.
Siz bu hafta çıfter çifter kırcanız bacaklari anlasildiBende pazar basladim
72belasindan kurtuldum. Asil bu hafta Belli olacak seytanin bacagini kirip kirmadigim.
Kendimizkileri kırmayalımda şeytanda bacak çok kır gitsinSiz bu hafta çıfter çifter kırcanız bacaklari anlasildi
Biz bu haftada gittik benceKendimizkileri kırmayalımda şeytanda bacak çok kır gitsin
NedenBiz bu haftada gittik bence
Ben normalde aliskinim. Haftaici mesela aksam yemegi yer ,is yerinde anca 12 de vaktim olurdu yemeye. O kisimda sorun yok. Benim problemim Eve gelince homini girtlak yeme durumuydu. Ilk defa 1hafta kacamak yapmadimSende durumlar nasıl? Nasıl hissediyorsun?
Çok şükür devamıda gelir inşallah
O niyeSiz bu hafta çıfter çifter kırcanız bacaklari anlasildi
Herkes %2le gelir bizde boku yerizO niye
Allah yardımcın olsun .iyi olue inşallahBen normalde aliskinim. Haftaici mesela aksam yemegi yer ,is yerinde anca 12 de vaktim olurdu yemeye. O kisimda sorun yok. Benim problemim Eve gelince homini girtlak yeme durumuydu. Ilk defa 1hafta kacamak yapmadim
Iyi gittigi icinde daha motive oldum. Devam ettirmem lazim. Yoksa gecen seneki halime donemem. Birde hedefim onun dahada altiydi. Gecen seneyi mumla ariyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?