- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #66.821
Evet maalesef bende istiyordum amamı istiyordum ufff iyiden uçmuş
Hayırlı olsun
Gunaydin canım harikaGünaydın-200le yola devam
Bu kızlardan özendim 16-8 aralıklı oruc yapıcamArtı çok değil canım ama Çarşamba ve Perşembe dikkat et.
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Neden artıBu kızlardan özendim 16-8 aralıklı oruc yapıcamyetti bu 70
Ne ypıyon detoksGüne -1,2 ile başladım E Elif_Eylul
Dayabılırsen omad yapalım bnde bugun başladımBu kızlardan özendim 16-8 aralıklı oruc yapıcamyetti bu 70
Dukan birası yaptım canım sadece. Bir de salatalık çilek bir kabuk tarçın 3 dilim limon soğuk 1 litre suyun içine 3 saat dinlendirdim. Daha sonra gün boyu onları tükettim önce odemler gitsin diye.Ne ypıyon detoks
Günaydın canımGünaydın kızlar hayırlı haftalar olsun E Elif_Eylul kaptanım bugün giremeyebikirim sayfaya evim temizlenecek Allah'tan bişey olmazsa akşam da girip menümü paylaşırım M MissHayaLet spor yapamiyom bacagimdan acayip sesler geliyo engelliyo beni o yüzden spor yazmıyorum haberin olsun
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canım tebriklerGunaydin
Cuma 71.6 idi
Bugun 71.2
-400
Günaydın canımGunaydinnn
Günaydın canımGünaydın bol eksili bir hafta hepimiz için
Tebrikler canim güzel eksin
Günaydın canim tebriklerGünaydın-200le yola devam
Cok guzel eksi canim tebriklerGüne -1,2 ile başladım E Elif_Eylul
Şimdilik %2 cepteGünaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım tebrikler
Günaydın canım
Günaydın canım
Tebrikler canim güzel eksin
Günaydın canim tebrikler
Cok guzel eksi canim tebrikler
Dukan birası nasıl oluyo ya bı deyin hele bende yapanDukan birası yaptım canım sadece. Bir de salatalık çilek bir kabuk tarçın 3 dilim limon soğuk 1 litre suyun içine 3 saat dinlendirdim. Daha sonra gün boyu onları tükettim önce odemler gitsin diye.
Bn ne yapsam ya gercekten ellerim filn şiş hıssedıyorum dukan ıcın malzemem yok bı önerin varmı?Dukan birası yaptım canım sadece. Bir de salatalık çilek bir kabuk tarçın 3 dilim limon soğuk 1 litre suyun içine 3 saat dinlendirdim. Daha sonra gün boyu onları tükettim önce odemler gitsin diye.
Canim onun normali 1limon, 1yeşil elma, iki tatlı kaşığı yeşil çay, kabuk tarçın 1 litre su soğuyunca bir tane maden suyu. Ben onun içine ekstra çilek dilimliyorum bir kaç karanfil, zencefil de ekliyorum.Dukan birası nasıl oluyo ya bı deyin hele bende yapan
Canım 1 salatalık 2 dilim limon bir litre suyun içine at 3 saat beklet iç.Bn ne yapsam ya gercekten ellerim filn şiş hıssedıyorum dukan ıcın malzemem yok bı önerin varmı?
Ooo maşallah ozaman bu hafta bir yere gitmeyelimŞimdilik %2 ceptecumaya daha çok vermem lazim
Tamm bu hafta iptalOoo maşallah ozaman bu hafta bir yere gitmeyelim
Ne zaman demişşiimAamine dönüyorum demissin pikniktenmi dönüyosun yeni
Yola devam demissinNe zaman demişşiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?