Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne ypıyon detoks
Dukan birası yaptım canım sadece. Bir de salatalık çilek bir kabuk tarçın 3 dilim limon soğuk 1 litre suyun içine 3 saat dinlendirdim. Daha sonra gün boyu onları tükettim önce odemler gitsin diye.

Günaydın canım
Günaydın canım

Gunaydin
Cuma 71.6 idi
Bugun 71.2
-400
Günaydın canım tebrikler
Günaydın canım
Günaydın bol eksili bir hafta hepimiz için
Günaydın canım
Tebrikler canim güzel eksin
Günaydın -200le yola devam
Günaydın canim tebrikler
Güne -1,2 ile başladım E Elif_Eylul
Cok guzel eksi canim tebrikler

Günaydın canım

Günaydın canım

Günaydın canım tebrikler

Günaydın canım

Günaydın canım

Tebrikler canim güzel eksin

Günaydın canim tebrikler

Cok guzel eksi canim tebrikler
Şimdilik %2 cepte cumaya daha çok vermem lazim

Dukan birası yaptım canım sadece. Bir de salatalık çilek bir kabuk tarçın 3 dilim limon soğuk 1 litre suyun içine 3 saat dinlendirdim. Daha sonra gün boyu onları tükettim önce odemler gitsin diye.
Dukan birası nasıl oluyo ya bı deyin hele bende yapan

Bn ne yapsam ya gercekten ellerim filn şiş hıssedıyorum dukan ıcın malzemem yok bı önerin varmı?

Dukan birası nasıl oluyo ya bı deyin hele bende yapan
Canim onun normali 1limon, 1yeşil elma, iki tatlı kaşığı yeşil çay, kabuk tarçın 1 litre su soğuyunca bir tane maden suyu. Ben onun içine ekstra çilek dilimliyorum bir kaç karanfil, zencefil de ekliyorum.

Bn ne yapsam ya gercekten ellerim filn şiş hıssedıyorum dukan ıcın malzemem yok bı önerin varmı?
Canım 1 salatalık 2 dilim limon bir litre suyun içine at 3 saat beklet iç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…