- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #66.841
Yola devam demissin
Ben gene yatayim en iyisi
Ayy abla hiç havam da degılım bugunYola devam demissin
Ben gene yatayim en iyisi
Hemrn yapayımCanım 1 salatalık 2 dilim limon bir litre suyun içine at 3 saat beklet iç.
Aman benim her günüm öyle üzüldüğün şeye bakAyy abla hiç havam da degılım bugunheryerim şiş keyfim yok
Ahh keşke tek bu olsaAman benim her günüm öyle üzüldüğün şeye bakPerşembe günü sis hissedersen yaparsın suyu.
Ne oldu kızAhh keşke tek bu olsa
Noldu biliyomusun,dün yürüyüsteyken odadaki sineklikte minnak delik vardi disardan kedi yırt iceriye bizde kedi var diye gir geldigimde icerdeki manzara disardaki kedi yatakta yayilmıs yatiyor bizimki öbur odadaki cama tirmanmis bekliyor neyse kapattim falanSapsik uyumadın herhalde
Hayır olsunAyy abla hiç havam da degılım bugunheryerim şiş keyfim yok
Ay Allah'ım birde emanetNoldu biliyomusun,dün yürüyüsteyken odadaki sineklikte minnak delik vardi disardan kedi yırt iceriye bizde kedi var diye gir geldigimde icerdeki manzara disardaki kedi yatakta yayilmıs yatiyor bizimki öbur odadaki cama tirmanmis bekliyor neyse kapattim falan
Bu sabah saat 4te,kedi evde yok alt kattaki camdaki sinekligi yırt dısarı kaç benimkisi kaldırdı ama nasil oldum varya ellerim titriyor,bizim salak amca kedilere tiki var bogusuyolar diye o saatte kalkip kovalamis,enver cikti kedi aradi buldu getirdi Allahim gorsen halimi
Ayyy sorma canim emanette olmasa ev kedisi bogcaklarAy Allah'ım birde emanetiyi şükür bulmuş
Ay valla ya gözünün önünden ayırma artık 5 çocuklusunAyyy sorma canim emanette olmasa ev kedisi bogcaklar
Ayy bide korkmus salakAy valla ya gözünün önünden ayırma artık 5 çocuklusun
Bilmiyeemm tükendiiimmNeden artı
Yookk tövbeee öyle seyler yapamamDayabılırsen omad yapalım bnde bugun başladım
Amann ne kötü olmusNoldu biliyomusun,dün yürüyüsteyken odadaki sineklikte minnak delik vardi disardan kedi yırt iceriye bizde kedi var diye gir geldigimde icerdeki manzara disardaki kedi yatakta yayilmıs yatiyor bizimki öbur odadaki cama tirmanmis bekliyor neyse kapattim falan
Bu sabah saat 4te,kedi evde yok alt kattaki camdaki sinekligi yırt dısarı kaç benimkisi kaldırdı ama nasil oldum varya ellerim titriyor,bizim salak amca kedilere tiki var bogusuyolar diye o saatte kalkip kovalamis,enver cikti kedi aradi buldu getirdi Allahim gorsen halimi
AYnen canim tırsip saklanmisBilmiyeemm tükendiiimm
Yookk tövbeee öyle seyler yapamambasım dönüyor benim cok ac kalınca
Amann ne kötü olmusAllah'tan cok uzaga gitmemiş
Ev kedisi işte ne diye kendini sokaklara attıysaAYnen canim tırsip saklanmis
Erkek aramayaEv kedisi işte ne diye kendini sokaklara attıysa
Bn o suyu bu hafta hep içemAman benim her günüm öyle üzüldüğün şeye bakPerşembe günü sis hissedersen yaparsın suyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?