- 8 Aralık 2021
- 3.355
- 14.235
- 158
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #66.801
Kendine dikkat et canımMerhaba kızlar, artık devam edemeyeceğimi söylemek için geldim.artik hep unutuyorum menü yazmayı, sonra da utanıyorum,iyi ki tanıştım sizlerle, kendinize iyi bakin
GünaydınGünaydın güzel bir hafta olması dileğiyle
Sanırım bnmde +var 3 gündür WC yok
Hareket etmedigim icin midem de hersey hissedebiliyorumSanırım bnmde +var 3 gündür WC yokyeni tartı Almam lazım bana öneri gerek
Hareket ettim ama az yani tabiHareket etmedigim icin midem de hersey hissedebiliyorumnasıl birşey istiyorsun tartı olarak ben direk gidip züccaciyeden aldım ama Trendyol da neler neler var
Heee öyle yok maalesef iyi seylerin parası da iyiHareket ettim ama az yani tabiHem uygun hem biiii sürü özelliği olsun
mı istiyordum ufff iyiden uçmuşHeee öyle yok maalesef iyi seylerin parası da iyisadece kilo ölcenler belli
Tamam canımGünaydın kızlar hayırlı haftalar olsun E Elif_Eylul kaptanım bugün giremeyebikirim sayfaya evim temizlenecek Allah'tan bişey olmazsa akşam da girip menümü paylaşırım M MissHayaLet spor yapamiyom bacagimdan acayip sesler geliyo engelliyo beni o yüzden spor yazmıyorum haberin olsun
Günaydın güzel bir hafta olması dileğiyle
Günaydın
Günaydın güzelliklerGunaydinnn
Artı çok değil canım ama Çarşamba ve Perşembe dikkat et.
Tebrikler canımGunaydin
Cuma 71.6 idi
Bugun 71.2
-400
Tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?