- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #67.041
Abla 1 e kadar bekledim yemedenYicen yani
Gitmiyor yapısmıs bana ne 70 miş yaaYesin napacan oznırla bız daha 70ı gormeden herkes gordu hala yerımızde sayıyoz
Sayma yerinde ozaman detoks yapiyosun 2 verip 1bucuk aliyosun yapma diyorum sanaYesin napacan oznırla bız daha 70ı gormeden herkes gordu hala yerımızde sayıyoz
Ben yedim sende yeAbla 1 e kadar bekledim yemedenben bile soktayım inşallah devamı gelir 16-8 yapcam kesin kararlıyım
Aynenn bebişkom devam et 16-8 çıkartmaya caliş 18-6ya sonra 23 saat aç 1 saat yemeye çıkarsın ınsllhGitmiyor yapısmıs bana ne 70 miş yaa
İşte sımdı detoks yapmıyacam sdevam edecem bunaSayma yerinde ozaman detoks yapiyosun 2 verip 1bucuk aliyosun yapma diyorum sana
Hee bende diyorum işte sürekli ac kalma diye anlamiyiiiiSayma yerinde ozaman detoks yapiyosun 2 verip 1bucuk aliyosun yapma diyorum sana
Hala ye diyor banaBen yedim sende ye
Ya kuzum 16-8 iyidir bence sende uzun sureli ac kalma kendini ac bırakma herkese iyi gelen sana iyi gelecek diye birşey yok bak gecen az yedin artıyla geldin yapmaAynenn bebişkom devam et 16-8 çıkartmaya caliş 18-6ya sonra 23 saat aç 1 saat yemeye çıkarsın ınsllh
İşte sımdı detoks yapmıyacam sdevam edecem buna
Azra doktor kontrolunde gidiyor ama anlatabiliyormuyum kizlarİşte sımdı detoks yapmıyacam sdevam edecem buna
Kediler o kadar cok sey ediyormuymus yaa
Cumaya eksiye geçersin canımGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
+400
Hafta sonu dikkat edemedim
Afiyet olsun canımMenüm 5 hazıran
Sabah khvltı yapmadım akşam ıkı tane butsalata ıkı tanede köfte bır dılım ekmek @MissHayaLet 15000adım
Menüm 6hazıran
Ikı haşlama yumurta bır hurma domates salatalık bugunu günü kapattımbol su E Elif_Eylul
Geçmiş olsun diyecektim geçmişBugün çok isim var yemekler ocakta kızımı diş hastanesine götüreceğim öğlende
Hayırlı günler
Hoşbuldum canım anca oturdumHoşgeldin canım
KraliçeHay masallah sen varya kralsın
Hee bende diyorum işte sürekli ac kalma diye anlamiyiiii
Hala ye diyor bana
Ya kuzum 16-8 iyidir bence sende uzun sureli ac kalma kendini ac bırakma herkese iyi gelen sana iyi gelecek diye birşey yok bak gecen az yedin artıyla geldin yapma
Temam temamAzra doktor kontrolunde gidiyor ama anlatabiliyormuyum kizlar
Özür dilerimDemek beni geçtin
VallahamıSeninde şimdilik %3 cepte
Yok kız emziriyorsunİnşallah çikom kız erimişsin yaw Bnde mi yapsam bu neydi kız ismi omad mıydı
Teşekkür ederim
Yok kız hiç açlık hissetmiyorum desem yalan olmazÖlmüyor mu bunlar aclıktan ben anlayamıyorum cidden
dedim bbee
Omada başladım ama 1 hafta yapcamharika tebrik ederim sen nasıl bir diyet uyguluyorsun spor yapıyor musun 2 günde 2 kilo ki kilonda fazla değil hayran oldum şuan
Bak 10kilodan fazla verdin belkide sıkıldın bunaldin hemen 70 gormek istiyosun,ama olmayabilir ordada uzun zaman kalabilirsin,buda vucudun korumaya almasıdır,ama dr. Kontrolunde giden insanla sen ben biz bir degiliz cunku onun vucuduna gore beslenmesine gore veriliyor o listeler kas kaybetmeden vermis kiz ama sen yapmaTemam temam
HarikaSize göre küçük bana göre büyük adımuzun zaman sonra hafta içi adım sayım max 900 oluyordu
Eki Görüntüle 3079374
aynen ben her hafta diyetisyene gidiyorum 15 günde kan değerlerime baktırıyorum çıkan sonuçlara göre beslenme planı yapıyorlar ve ben normaldede çok az yiyen biriiym bünyem yemeye alışık benim herkes de aynı olmuyor zaten bu diyeti yapmak için tansiyon şeker vitamin vs değerlerinin düzgün olması kan şekeri denge sorunu olmaması ve aşırı hareketli bir hayatın olmaması lazımmış diyetisyen öyle diyor.Azra doktor kontrolunde gidiyor ama anlatabiliyormuyum kizlar
Ayy ben de buraya girecektim
Dikkat et canım bende yarışma için girdim bu yolaSüpersin bebişkommbıde bana kızıyorlar yapma dıye nasıl yapmamyayım şu dıyetı
Bi tarafını kaşıCok şükür inek gıbıyim sütüm gelıyıı her zaman
Sevindim bozulmasın amanAyy ben de buraya girecektim
Bakıcı geri döndü. Aşırı iyi gidiyor. Her şeye yetişiyor. Baya değişti. Demek bu lazımmış
Zayıflamaya geçmem lazımya. Kilo almışımİştahım çok. Acaba boğazımı tutayım derken süt etkilenir mi? Ek gıdayı mı beklemeliyim? Deneyimleyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?