Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sayma yerinde ozaman detoks yapiyosun 2 verip 1bucuk aliyosun yapma diyorum sana
Hee bende diyorum işte sürekli ac kalma diye anlamiyiiii
Ben yedim sende ye
Hala ye diyor bana
Aynenn bebişkom devam et 16-8 çıkartmaya caliş 18-6ya sonra 23 saat aç 1 saat yemeye çıkarsın ınsllh
Ya kuzum 16-8 iyidir bence sende uzun sureli ac kalma kendini ac bırakma herkese iyi gelen sana iyi gelecek diye birşey yok bak gecen az yedin artıyla geldin yapma

Kediler o kadar cok sey ediyormuymus yaa

Anladın sen
Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
+400
Hafta sonu dikkat edemedim
Cumaya eksiye geçersin canım
Afiyet olsun canım
Günaydın
E Elif_Eylul 60.7 yaz bana canim

Bugün çok isim var yemekler ocakta kızımı diş hastanesine götüreceğim öğlende
Geçmiş olsun diyecektim geçmiş
Hayırlı günler

Hoşgeldin canım
Hoşbuldum canım anca oturdum
Hay masallah sen varya kralsın
Kraliçe

Demek beni geçtin
Özür dilerim
Seninde şimdilik %3 cepte
Vallahamı
İnşallah çikom kız erimişsin yaw Bnde mi yapsam bu neydi kız ismi omad mıydı
Yok kız emziriyorsun bildiğin gibi devam et bende 1 hafta yapcam sonra normal düzenime geçicem
Teşekkür ederim
Ölmüyor mu bunlar aclıktan ben anlayamıyorum cidden

dedim bbee
Yok kız hiç açlık hissetmiyorum desem yalan olmaz
harika tebrik ederim sen nasıl bir diyet uyguluyorsun spor yapıyor musun 2 günde 2 kilo ki kilonda fazla değil hayran oldum şuan
Omada başladım ama 1 hafta yapcam

Bak 10kilodan fazla verdin belkide sıkıldın bunaldin hemen 70 gormek istiyosun,ama olmayabilir ordada uzun zaman kalabilirsin,buda vucudun korumaya almasıdır,ama dr. Kontrolunde giden insanla sen ben biz bir degiliz cunku onun vucuduna gore beslenmesine gore veriliyor o listeler kas kaybetmeden vermis kiz ama sen yapma

Azra doktor kontrolunde gidiyor ama anlatabiliyormuyum kizlar
aynen ben her hafta diyetisyene gidiyorum 15 günde kan değerlerime baktırıyorum çıkan sonuçlara göre beslenme planı yapıyorlar ve ben normaldede çok az yiyen biriiym bünyem yemeye alışık benim herkes de aynı olmuyor zaten bu diyeti yapmak için tansiyon şeker vitamin vs değerlerinin düzgün olması kan şekeri denge sorunu olmaması ve aşırı hareketli bir hayatın olmaması lazımmış diyetisyen öyle diyor.

s_gofret pişşşttt zeytinci naptın bakıcı işini burda konuştuk o kadar öbür konuya yazmim dedim
Ayy ben de buraya girecektim

Bakıcı geri döndü. Aşırı iyi gidiyor. Her şeye yetişiyor. Baya değişti. Demek bu lazımmış

Zayıflamaya geçmem lazımya. Kilo almışım İştahım çok. Acaba boğazımı tutayım derken süt etkilenir mi? Ek gıdayı mı beklemeliyim? Deneyimleyen var mı?

Sevindim bozulmasın aman
Kafana göre yapma sen zaten alerjiksin az daha bekle yada bi uzmandan destek al

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…