Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ilk 6 ay diyetisim sadece bol su şekerli ve ekmek grubunu kestirmişti bana onun harici bolbol beslendim ve ilk 6 ay sadece bunları yaparak 11 kilo verdim
Oy maşallah
Ben zaten hamilelikte çok kilo almadım. Almayayım yeter modundayım. 6,5 kilo almıştım. -3 le hastaneden çıktım. Sonradan +1,5 aldım.

İşin kötüsü ben hurma, kuru incir harici 0 şeker tüketiyorum şu an. Kahvaltı harici ekmek yemiyordum yıllardır. Şimdi ekmeksiz yediğim için mi çok yiyorum diye ekmek yemeye başladım. Değişmedi daha çok kilo aldım
Ekmek grubuna neler dahildi?

Sevindim bozulmasın aman
Kafana göre yapma sen zaten alerjiksin az daha bekle yada bi uzmandan destek al

Amiin

Haklısın öyle yapayım. Ya diyetisyen iyi olabilşr yemek menüsü de bulamıyorum. Ne yemek yapayım diye soruyor aklıma bir şey gelmiyor. Sizin menülerden kopya çekeyim biraz

sadece kahvaltıda 1 dilim tam bugday yedim onun harici hiç hamur işi makarna mantı vs yemedim , şeker içeren hiç bişi tüketmedimm, meyve şekerini bile zaltmıştım bol bol yeşillik yedim özellikle dere otu mükemmel süt yapardı bende et tavuk balık salata ve sebze yemeği ve süt grubu yedim pirinç pilavı bile yemedim zaten sevmemde pilav pek

ben hamilelikte 30 kilo aldım 88 kilo olmuştum ilk 40 gün 8 kg gitmişti sonra durdu sonra 6 ay içinde 11 kg verdim 69 a düştüm sonra bi sıkıldımm bebekti işti evdi derken ekndimi yemeğe verdim geri aldım 73 kilo ile 3 hafta önce tekrar başladım.inşallah bu sefer azimliyim ama

Amiin

Haklısın öyle yapayım. Ya diyetisyen iyi olabilşr yemek menüsü de bulamıyorum. Ne yemek yapayım diye soruyor aklıma bir şey gelmiyor. Sizin menülerden kopya çekeyim biraz
10:00 hafif atıştırmalık
5 adet çiğ fındık
1 adet hurma ( süt arttırıyor)

11:00 şekersiz türk kahvesi

12:00 kahvaltı
bol dereotlu iki yumurtalı, az peynirli omlet (dereotu süt yapıyor)
4 adet zeytin
domates salatalık maydonoz vb bol yeşillik
1 bardak yeşil çay
1 dilim kepek ekmeği yada tam bugday ekmeği

14:00 sade soda

15:00 ara öğün
1 porsiyon meyve

16:00 yeşil çay

18:30 akşam yemeği
zeytinyağlı bol etli kuru fasulye (tahıllar süt arttırıyor)
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
yeşillik ağırlıklı mevsim salata (süt arttırıyor)
1 bardak kefir ( kesinlikle tok tutuyor, sütün kalitesini arttırıyor, bağırsak florasını düzenliyor)

19:30 rezene çayı ( süt arttırıyor, zayıflatıyor)
ve gün içinde 3 litre su... ( su süte en büyük destek)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…