- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #67.081
Gittinizmi doktoraKeşke Bn yesem açım şuan
Afiyet olsun
Gittik gitmez olaydıkGittinizmi doktora
İyi gidiyor galibaSen naptin nasil gidiyor düğün hazirliklari
Afiyet olsun canım
EveeetttTebrik ederim sonunda
Hahahahah
Afiyet olsun canımSaat 1-2 arası
Taze fasulye 7 yk , 5 yk yoğurt, biraz tel peynir peyniri galiba fazla kaçırdım, 5 çilek
Su 3+
Yeşil çay 2
Maden suyu 1 bardak
E Elif_Eylul
Oy maşallahilk 6 ay diyetisim sadece bol su şekerli ve ekmek grubunu kestirmişti bana onun harici bolbol beslendim ve ilk 6 ay sadece bunları yaparak 11 kilo verdim
Sevindim bozulmasın aman
Kafana göre yapma sen zaten alerjiksin az daha bekle yada bi uzmandan destek al
sadece kahvaltıda 1 dilim tam bugday yedim onun harici hiç hamur işi makarna mantı vs yemedim , şeker içeren hiç bişi tüketmedimm, meyve şekerini bile zaltmıştım bol bol yeşillik yedim özellikle dere otu mükemmel süt yapardı bende et tavuk balık salata ve sebze yemeği ve süt grubu yedim pirinç pilavı bile yemedim zaten sevmemde pilav pekOy maşallah
Ben zaten hamilelikte çok kilo almadım. Almayayım yeter modundayım. 6,5 kilo almıştım. -3 le hastaneden çıktım. Sonradan +1,5 aldım.
İşin kötüsü ben hurma, kuru incir harici 0 şeker tüketiyorum şu an. Kahvaltı harici ekmek yemiyordum yıllardır. Şimdi ekmeksiz yediğim için mi çok yiyorum diye ekmek yemeye başladım. Değişmedi daha çok kilo aldım
Ekmek grubuna neler dahildi?
ben hamilelikte 30 kilo aldım 88 kilo olmuştum ilk 40 gün 8 kg gitmişti sonra durdu sonra 6 ay içinde 11 kg verdim 69 a düştüm sonra bi sıkıldımm bebekti işti evdi derken ekndimi yemeğe verdim geri aldım 73 kilo ile 3 hafta önce tekrar başladım.inşallah bu sefer azimliyim amaOy maşallah
Ben zaten hamilelikte çok kilo almadım. Almayayım yeter modundayım. 6,5 kilo almıştım. -3 le hastaneden çıktım. Sonradan +1,5 aldım.
İşin kötüsü ben hurma, kuru incir harici 0 şeker tüketiyorum şu an. Kahvaltı harici ekmek yemiyordum yıllardır. Şimdi ekmeksiz yediğim için mi çok yiyorum diye ekmek yemeye başladım. Değişmedi daha çok kilo aldım
Ekmek grubuna neler dahildi?
10:00 hafif atıştırmalıkAmiin
Haklısın öyle yapayım. Ya diyetisyen iyi olabilşr yemek menüsü de bulamıyorum. Ne yemek yapayım diye soruyor aklıma bir şey gelmiyor. Sizin menülerden kopya çekeyim biraz
Yeşilcay kafiiHardal tohumu nasil bisey acaba almak lazim
Deme öyle yeni tad yeni heyecanYeşilcay kafii
Acı pul biber bas yemeklerineDeme öyle yeni tad yeni heyecan
Simdi bastimAcı pul biber bas yemeklerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?