- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #67.061
Iste kizlara onu anlatmaya çalısıyorum ama yokaynen ben her hafta diyetisyene gidiyorum 15 günde kan değerlerime baktırıyorum çıkan sonuçlara göre beslenme planı yapıyorlar ve ben normaldede çok az yiyen biriiym bünyem yemeye alışık benim herkes de aynı olmuyor zaten bu diyeti yapmak için tansiyon şeker vitamin vs değerlerinin düzgün olması kan şekeri denge sorunu olmaması ve aşırı hareketli bir hayatın olmaması lazımmış diyetisyen öyle diyor.
Ohhh maşallah sevindimAyy ben de buraya girecektim
Bakıcı geri döndü. Aşırı iyi gidiyor. Her şeye yetişiyor. Baya değişti. Demek bu lazımmış
Zayıflamaya geçmem lazımya. Kilo almışımİştahım çok. Acaba boğazımı tutayım derken süt etkilenir mi? Ek gıdayı mı beklemeliyim? Deneyimleyen var mı?
Hayırlı günler
Ya çok şükürAyy ben de buraya girecektim
Bakıcı geri döndü. Aşırı iyi gidiyor. Her şeye yetişiyor. Baya değişti. Demek bu lazımmış
Zayıflamaya geçmem lazımya. Kilo almışımİştahım çok. Acaba boğazımı tutayım derken süt etkilenir mi? Ek gıdayı mı beklemeliyim? Deneyimleyen var mı?
ilk 6 ay diyetisim sadece bol su şekerli ve ekmek grubunu kestirmişti bana onun harici bolbol beslendim ve ilk 6 ay sadece bunları yaparak 11 kilo verdimAyy ben de buraya girecektim
Tebrikler çikoKendimi tebrik ediyorum 67.000 mesajı ben yazmışım
Sen naptin nasil gidiyor düğün hazirliklariSağol abla sekmiş bu defa
Aaa negözel keske benim olsa
Aaa negözel keske benim olsa
Afiyet olsun canım
Tamam kaptanellam senı dınleyecegımBak 10kilodan fazla verdin belkide sıkıldın bunaldin hemen 70 gormek istiyosun,ama olmayabilir ordada uzun zaman kalabilirsin,buda vucudun korumaya almasıdır,ama dr. Kontrolunde giden insanla sen ben biz bir degiliz cunku onun vucuduna gore beslenmesine gore veriliyor o listeler kas kaybetmeden vermis kiz ama sen yapma
Daha önce nasıl verdiysen öyle devam et canımTamam kaptanellam senı dınleyecegımaynen cok sıkıldım çıkıp cıkıp ınmekten aslında bn düzenli yemdgım zaman cok ıyı verıyorum bı yıyorum tam yıyorum bı yıyorum hıc yemıyorum o yüzden eskı 13 kılomu nasıl verdıysem ona donecem sabah klasık kahvaltı aksam sebze proteın başkası bana yaramıyor verdıgım gıbı gerı alıyorum
Tamam canım ablamDaha önce nasıl verdiysen öyle devam et canım
Arada kahvaltını degistir,yogurt meyve yulaf tarzi seyler koy,kimi süt meyve yap yani ayni tarz kahvaltı bile bazen vücud ayni seyleri yiyorsun diye duruyor
Tebrik ederim sonundaKendimi tebrik ediyorum 67.000 mesajı ben yazmışım
Tebrik ederim sonunda
Bıyık sakal bırakmalıyızIste kizlara onu anlatmaya çalısıyorum ama yok
Keşke Bn yesem açım şuan
Bıyık sakal bırakmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?