- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #77.481
Yok anam ben diyete girdim sizede bişey yok diyemiyorum iştekilerediyet demi bunlar
Malesef öyle oluyor isyerindeYok anam ben diyete girdim sizede bişey yok diyemiyorum iştekilereama vallah ben yememişem ufacık tadı tutmuşmu diye kenarından aldım
Klasik kahvaltı nedetay lütfen afiyet olsun
Ohh miss gibi
Ahaa da bu ben
Bacım sizin üyeler bile yok ortadaBu bizim gizli hayran yok ortada
Hepsi kazana düştüBacım sizin üyeler bile yok ortada
Umarım iyidir herkes. Ben yine arada bakıyorum ama azaldı katılım gibi. Tatil geldi tabii, normal.Hepsi kazana düştü
Ben iyiyim şükür sen nasılsınUmarım iyidir herkes. Ben yine arada bakıyorum ama azaldı katılım gibi. Tatil geldi tabii, normal.
21kuralı cok önemli ya sürdürebilir yada 5gunden sonra bırakabilinirBiraz spor yaptım da dinlenirken gelip size bakayım dedim. Tembelim falan ama spor ya az ya çok yapmak zorunda hissediyorum. 21 günden sonra alışkanlık olurmuş ya, öyle oldu artık.
Ben de hep evdeyim. Hatta ben fazla evcilim. Mecbur kalmadıkça çıkmıyorum. Spor falan hep evde. Daracık alanda tepiniyorum, debeleniyorumBen iyiyim şükür sen nasılsın
Tatil ve bayramda artı hafta sonu kimse olmuyor dedigin gibi cogumuz tatile çıkıyor bizim gibi evde olanlar bekcilik yapiyor
En azindan sen gene tepiniyosunBen de hep evdeyim. Hatta ben fazla evcilim. Mecbur kalmadıkça çıkmıyorum. Spor falan hep evde. Daracık alanda tepiniyorum, debeleniyorum
Ben hep buralardaUmarım iyidir herkes. Ben yine arada bakıyorum ama azaldı katılım gibi. Tatil geldi tabii, normal.
Bende evdeBen iyiyim şükür sen nasılsın
Tatil ve bayramda artı hafta sonu kimse olmuyor dedigin gibi cogumuz tatile çıkıyor bizim gibi evde olanlar bekcilik yapiyor
Gitçegimiz yer yok deseneBen hep buralarda
Bende evde
Hacerr kız hoşgeldinNasılsınızz canlarım
Efendim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?