- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #77.521
Bugun araniza az gobekli olarak donucektim,dilapolatısparta subesinde raspinge girdim amaaaa sifir incelme ... Onlar kagida -19 cm incelme yazdilar tabiiiNeden canim hayırdır insalllah
Aynen dedigin gibi napalım saģlık olsunBütün olay o ilk hareket zaten. Bazen hadi artık kalk, diyene kadar yıllar geçiyor boş yere
Yok yok sakın sakın kaptanım yapma burası olmasa ben amaan boşver deyip kim bilir kaç yüze çıkarım baskulde deme öyle şeyler heleBenimde başımdan savmama az kaldi
Dut'un en sevdiği emojiBenimde başımdan savmama az kaldi
Herkes kendi kafasina göre takılıyor işte gel tartı paylaş,menu paylaş git,etiketlere dönme filiz uğraşsın dursun insan koştursunYok yok sakın sakın kaptanım yapma burası olmasa ben amaan boşver deyip kim bilir kaç yüze çıkarım baskulde deme öyle şeyler hele
Bulgur hassas noktamızOrta da bir asma yaprağı yemeği ve dönen bulgur vardı işte
Senin tmm klasikmiş5 zeytin kibrit kutusu beyaz peynir domates salatalık 2 yumurta yesillik oyle çok aman aman bişi yok yaneeeeeiiii
Yooo Bn hep burdayımBacım sizin üyeler bile yok ortada
Ellerine sağlık
Belki fit kurbiBize degilki
Yaa yazık az laklak çok işBebenin çorbası kömür olmuş geçmiş yaparken
Afiyet olsun canımmenümm
sabah
kahve
öğle
erik,kiraz (10 ar tane)
bitki çayı
akşam
4 adet misket köfte-3 adet parmak köfte ve salata
3lt su
adım sadece 3500 adet
E Elif_Eylul
M MissHayaLet
Evet çikolatalar burada geneldeYooo Bn hep burdayımnasılsın
VallamıAnnem geldi
İyiyim çok şükürEvet çikolatalar burada geneldeİyiyim teşekkür ederim. Gizli takibe devam Üyeler, bu kim, ne alaka demesin diye pek dalmıyorum sohbete. Ortamın teması bozulmasın diye. Umarım sen de iyisindir. Tahliller ertelenmiş, olsun geç olsun iyi çıksın
Ablan demiştşAnnem geldi
Suyunu az koymuşum kısıktı en küçük gözdeYaa yazık az laklak çok iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?