Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En azindan sen gene tepiniyosun
Bazen abartıyorum. Aslında haftada iki üç gün yeter ama bırakırım falan diye korkuyorum. İnsan yatmaya da kolay alışıyor. Hele işe gidilmeyen günler tehlikeli. Geçen sene evden çalışırken ne çok vakit vardı oysa, hareketsizlik daha da hareketsizliğe itiyor. Bu sene okulda ne kadar yorulsam da eve gelince spor yapabildim. Mesele boş vakit bulmak değilmiş yani. Totoyu kaldırabilmekmiş. Gerisi bahane.

Afiyet olsun canım

Aynen canım aslında vakit denen şeyi kendimize bulamiyoruz,yani boşvermişlik var,15dk başlasak hergun severek yapicaz zaten daha sonrasi 20 30 dk falan gerisi gelicek,ama malesef

Geldim ama çok yoruldum bugün yahu koştur oraya koştur buraya nilacak benim bu sonum sabah tartıldım 1 kilo daha gitmişti sastim kaldim hiç bu kadar kolay veremiyorum ben
Cumaya gider artılar bence

Aynen canım aslında vakit denen şeyi kendimize bulamiyoruz,yani boşvermişlik var,15dk başlasak hergun severek yapicaz zaten daha sonrasi 20 30 dk falan gerisi gelicek,ama malesef
Bütün olay o ilk hareket zaten. Bazen hadi artık kalk, diyene kadar yıllar geçiyor boş yere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…