- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #77.501
Bazen abartıyorum. Aslında haftada iki üç gün yeter ama bırakırım falan diye korkuyorum. İnsan yatmaya da kolay alışıyor. Hele işe gidilmeyen günler tehlikeli. Geçen sene evden çalışırken ne çok vakit vardı oysa, hareketsizlik daha da hareketsizliğe itiyor. Bu sene okulda ne kadar yorulsam da eve gelince spor yapabildim. Mesele boş vakit bulmak değilmiş yani. Totoyu kaldırabilmekmiş. Gerisi bahane.En azindan sen gene tepiniyosun
Afiyet olsun canımSabah
Kahvaltı yok
Ara bir avuç erik firuzeden dönerken yedim
Öğle menemen
Ara bir avuç erik pazardan dönerken yedimbir avuç çiğ fındık
Akşam yani biraz sonra
Bir kase bezelye yemeği bir kase yoğurt salata karpuz
Menü yazıyordum kaptanım da seni etiketlemeyi unuttum
Dedim geldi ama ses yokEfendim canım
Azimlisin senBen hep buralarda
Bende evde
Az geçmişte dolandım giz ama çoğu zaman anlayamıyorum tabi ucundan kıyıdan yakalarsam iyiDedim geldi ama ses yok
Aynen canım aslında vakit denen şeyi kendimize bulamiyoruz,yani boşvermişlik var,15dk başlasak hergun severek yapicaz zaten daha sonrasi 20 30 dk falan gerisi gelicek,ama malesefBazen abartıyorum. Aslında haftada iki üç gün yeter ama bırakırım falan diye korkuyorum. İnsan yatmaya da kolay alışıyor. Hele işe gidilmeyen günler tehlikeli. Geçen sene evden çalışırken ne çok vakit vardı oysa, hareketsizlik daha da hareketsizliğe itiyor. Bu sene okulda ne kadar yorulsam da eve gelince spor yapabildim. Mesele boş vakit bulmak değilmiş yani. Totoyu kaldırabilmekmiş. Gerisi bahane.
Ben burda olunca görürum gecmis yapmadan not almam merak etmeAma sen kaçırmasın herzamanki gibi
Bazen bende anlamiyorumAz geçmişte dolandım giz ama çoğu zaman anlayamıyorum tabi ucundan kıyıdan yakalarsam iyi
Yeminle harikasın motivasyonunu hayranım ben olsam çoktan herkesi başımdan def etmiştimBen burda olunca görürum gecmis yapmadan not almam merak etme
Neden canim hayırdır insalllahCooook uzgunum arkadaslar
Benimde başımdan savmama az kaldiYeminle harikasın motivasyonunu hayranım ben olsam çoktan herkesi başımdan def etmiştim
Cumaya gider artılar benceGeldim ama çok yoruldum bugün yahu koştur oraya koştur buraya nilacak benim bu sonumsabah tartıldım 1 kilo daha gitmişti sastim kaldim hiç bu kadar kolay veremiyorum ben
Oda nazarlık olsun kaptanımBazen bende anlamiyorum
Ağzından bal damliyoCumaya gider artılar bence
Bütün olay o ilk hareket zaten. Bazen hadi artık kalk, diyene kadar yıllar geçiyor boş yereAynen canım aslında vakit denen şeyi kendimize bulamiyoruz,yani boşvermişlik var,15dk başlasak hergun severek yapicaz zaten daha sonrasi 20 30 dk falan gerisi gelicek,ama malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?