- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #78.121
dün diyetisyen randevum vardı ordada 63.5 geldim kıyafetli 2 haftadır gidemiyordum toplamda 2,8 vermişim ama sadece 1,8i yağ dan olmuş geriis hep su kaybı vucudum susuz kalmış bu hafta ve demirim düşmüş demir damlası başladım bugun ve daha cok acık havada yürüyüş dedi d vitamini ve vucuda oksijen girişi için dedi diyetiyene son başlamamın üzerindne 5 hafta olmuş 9,5 kg yag kaybetmişim hala 8 kg yag kaybı lazım diyor ama tartıya 3-4 kg yansırmış artık kas seviyesi artırma diyetine başlayacakmışız...... ama çok ciddi incelmem oldu 44 beden giyiyordum şimdi 38 giyiyorum
tek kötü yanı kıyafetlerim çok çok bol oluyor artık ablamın dolabından calmışım gibi
Rica ederiz canımtesekkür ederim canımmm kaptancıgımmm sayenizde gerçekten bu grup bana çok çok faydalı oldu arada kopsamda hep toparlanmama destek oldunuz tesekkür ederimmmm kaptanlarıma arkadaslarımaaa iyi ki varsınızzz
çok geçmiş olsun mevsimsel mi?Teşekkür ederim canımalerjim nüksetti
inşallah hep beraber hepimiz hedefimize ulaşalım aslında 58 1. hedefim asıl olmak istediğim kilo 52 ama baslangıçta daha ulaşılabilir hedef ile ilerlemek istedim sonra yavaş yavaş inşalah daha iyiyeRica ederiz canımiyiki gelmişsin hedefine ulasmana az kalmış biraz daha azim
Evet canım hedefe az kalmış ilk hedef güzel hadi bakalim bakalim basalım gazainşallah hep beraber hepimiz hedefimize ulaşalım aslında 58 1. hedefim asıl olmak istediğim kilo 52 ama baslangıçta daha ulaşılabilir hedef ile ilerlemek istedim sonra yavaş yavaş inşalah daha iyiye
Hoşbuldum kuzumHoş gelmişsin cnm
Annen nasıl oldun
Hoş buldum
Günaydın canımGunaydin
NasilsinGünaydın canım
yarışmamı yapsak bu hafta bi silkelensek bayram öncesi bi kendimize gelsek E Elif_Eylul M MissHayaLetEvet canım hedefe az kalmış ilk hedef güzel hadi bakalim bakalim basalım gaza
iyiyim canim sen nasilsinNasilsin
Iyi :)iyiyim canim sen nasilsin
Günaydın canimmGunaydin
Olur ama yaz olduğu için kimseler yok canımyarışmamı yapsak bu hafta bi silkelensek bayram öncesi bi kendimize gelsek E Elif_Eylul M MissHayaLet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?