Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Az önce fahrettin koca paylaşmış abla tv de gördüm ne menem bir hastalık bu anlamıyorum ne yapıyor ki insana
Artık ne olur bilmiyoruz hayirlısı deyip gecicez,elimizden bisey gelmiyor

dün diyetisyen randevum vardı ordada 63.5 geldim kıyafetli 2 haftadır gidemiyordum toplamda 2,8 vermişim ama sadece 1,8i yağ dan olmuş geriis hep su kaybı vucudum susuz kalmış bu hafta ve demirim düşmüş demir damlası başladım bugun ve daha cok acık havada yürüyüş dedi d vitamini ve vucuda oksijen girişi için dedi diyetiyene son başlamamın üzerindne 5 hafta olmuş 9,5 kg yag kaybetmişim hala 8 kg yag kaybı lazım diyor ama tartıya 3-4 kg yansırmış artık kas seviyesi artırma diyetine başlayacakmışız...... ama çok ciddi incelmem oldu 44 beden giyiyordum şimdi 38 giyiyorum
tek kötü yanı kıyafetlerim çok çok bol oluyor artık ablamın dolabından calmışım gibi

Bu cok guzel haber canim tebrik ediyorum cok guzel azmin var geldiginden beride öylesin

Bu cok guzel haber canim tebrik ediyorum cok guzel azmin var geldiginden beride öylesin
tesekkür ederim canımmm kaptancıgımmm sayenizde gerçekten bu grup bana çok çok faydalı oldu arada kopsamda hep toparlanmama destek oldunuz tesekkür ederimmmm kaptanlarıma arkadaslarımaaa iyi ki varsınızzz

tesekkür ederim canımmm kaptancıgımmm sayenizde gerçekten bu grup bana çok çok faydalı oldu arada kopsamda hep toparlanmama destek oldunuz tesekkür ederimmmm kaptanlarıma arkadaslarımaaa iyi ki varsınızzz
Sende iyki varsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…