- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #78.101
Az önce fahrettin koca paylaşmış abla tv de gördümVallami bakmadim canim,ama yurtdisi kırılıyormus hastalıktan vaka sayısı aşmış
Artık ne olur bilmiyoruz hayirlısı deyip gecicez,elimizden bisey gelmiyorAz önce fahrettin koca paylaşmış abla tv de gördümne menem bir hastalık bu anlamıyorum ne yapıyor ki insana
Öyle gerçekten ablaArtık ne olur bilmiyoruz hayirlısı deyip gecicez,elimizden bisey gelmiyor
Hee o ben
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canımgünaydın herkese herkse musmustlu bir gün diliyorum
Bu cok guzel haber canim tebrik ediyorum cok guzel azmin var geldiginden beride öylesindün diyetisyen randevum vardı ordada 63.5 geldim kıyafetli 2 haftadır gidemiyordum toplamda 2,8 vermişim ama sadece 1,8i yağ dan olmuş geriis hep su kaybı vucudum susuz kalmış bu hafta ve demirim düşmüş demir damlası başladım bugun ve daha cok acık havada yürüyüş dedi d vitamini ve vucuda oksijen girişi için dedi diyetiyene son başlamamın üzerindne 5 hafta olmuş 9,5 kg yag kaybetmişim hala 8 kg yag kaybı lazım diyor ama tartıya 3-4 kg yansırmış artık kas seviyesi artırma diyetine başlayacakmışız...... ama çok ciddi incelmem oldu 44 beden giyiyordum şimdi 38 giyiyorum
tek kötü yanı kıyafetlerim çok çok bol oluyor artık ablamın dolabından calmışım gibi
Nasıl okuduysam namuslu sabahlar okuyorumgünaydın herkese herkse musmustlu bir gün diliyorum
tesekkür ederim canımmm kaptancıgımmm sayenizde gerçekten bu grup bana çok çok faydalı oldu arada kopsamda hep toparlanmama destek oldunuz tesekkür ederimmmm kaptanlarıma arkadaslarımaaa iyi ki varsınızzzBu cok guzel haber canim tebrik ediyorum cok guzel azmin var geldiginden beride öylesin
geçmiş olsun neyin var canımNasıl okuduysam namuslu sabahlar okuyorumgerçekten çok hastayım demekki
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun neyin var canım
Geçmiş olsun Bnmde alerjiTeşekkür ederim canımalerjim nüksetti
Hosbuldum canım benim
Sende iyki varsintesekkür ederim canımmm kaptancıgımmm sayenizde gerçekten bu grup bana çok çok faydalı oldu arada kopsamda hep toparlanmama destek oldunuz tesekkür ederimmmm kaptanlarıma arkadaslarımaaa iyi ki varsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?