Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aksama etiket yapayim canim bayram haftasina girmeden 1haftalik yapalım isterseniz eşlesme olsun sanirim arife cumaya denk geliyor
aynen cuma sabah tartıları verip taile gideriz yer içer bayramda dönünde yeniden başlarız

Gecende öyle olduya canim giden 3 5 kiloyla geri geliyor sonra 1ay atmaya çaliş artilari
yok yok olanı koruyalım yeter..... ben böyle durumlarda genelde sabahtan form çayı içiyorum bagırsakları temizliyor bide bianda yediğim için kabızlık olmasın diye ... mutlaka su şişesi ile geziyorum yaz olunca şişelere buz yapıp yanıma alıyorum..... akşamdan smooth yapıyorum salatalık maydanoz elma soda gibi onuda donduruyorum baktım çok yiyeceğim bir ortam var onları içiyorum mideyi şişiriyorum mecbur az yiyorum ama yiyorum tabi akşam da yogurtzencefil zerdecal tarcın limon yapıp yiyorum en azından bunları yapıp vicadani rahatlama yapıyorum kendime

Yorgunum boya yapiyorum,mutfagin orasi kaldi,hem yap hem yıka hem yerleştirmek
Simdi boya almaya gidicem carsiya
Ooo zor isler.
Kolar gelsin.
Mis gibi olacak ama.yeni boya yapilinca cok guzel oluyor.
evet ya baya azalmışız ama yaz sonunda bizler fit

Aynen
Ben mesela dun 10 da ,bir onceki gun 9.30 da aksam yemegi yiyordum.e ne olqcak...neyse ki bugun basladim tekrar

Neguzel yapıyorsun sen öyle
Kızlarda aynı seyleri yapiyor senin dediklerinden

Ooo zor isler.
Kolar gelsin.
Mis gibi olacak ama.yeni boya yapilinca cok guzel oluyor.

Aynen
Ben mesela dun 10 da ,bir onceki gun 9.30 da aksam yemegi yiyordum.e ne olqcak...neyse ki bugun basladim tekrar
Sagol canim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…