- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #78.141
Aksama etiket yapayim canim bayram haftasina girmeden 1haftalik yapalım isterseniz eşlesme olsun sanirim arife cumaya denk geliyoryarışmamı yapsak bu hafta bi silkelensek bayram öncesi bi kendimize gelsek E Elif_Eylul @MissHayaLet
Evet Cumartesi bayramAksama etiket yapayim canim bayram haftasina girmeden 1haftalik yapalım isterseniz eşlesme olsun sanirim arife cumaya denk geliyor
Yorgunum boya yapiyorum,mutfagin orasi kaldi,hem yap hem yıka hem yerleştirmekIyi :)
Bayram sonrasi zor toparlanırizEvet Cumartesi bayram
evet ya baya azalmışız ama yaz sonunda bizler fit olucaz kaçanla kışın düşünsünGünaydın canimm
Olur ama yaz olduğu için kimseler yok canım
aynen cuma sabah tartıları verip taile gideriz yer içer bayramda dönünde yeniden başlarızAksama etiket yapayim canim bayram haftasina girmeden 1haftalik yapalım isterseniz eşlesme olsun sanirim arife cumaya denk geliyor
NiyeBayram sonrasi zor toparlanıriz
toparlanırız topalanırız bide çalışana 9,5 gün tatil geldiki yensin içilsin kendimizden geçilsinBayram sonrasi zor toparlanıriz
Gecende öyle olduya canim giden 3 5 kiloyla geri geliyor sonra 1ay atmaya çaliş artilari
Allah senitoparlanırız topalanırız bide çalışana 9,5 gün tatil geldiki yensin içilsin kendimizden geçilsin
yok yok olanı koruyalım yeter..... ben böyle durumlarda genelde sabahtan form çayı içiyorum bagırsakları temizliyor bide bianda yediğim için kabızlık olmasın diye ... mutlaka su şişesi ile geziyorum yaz olunca şişelere buz yapıp yanıma alıyorum..... akşamdan smooth yapıyorum salatalık maydanoz elma soda gibi onuda donduruyorum baktım çok yiyeceğim bir ortam var onları içiyorum mideyi şişiriyorum mecbur az yiyorum ama yiyorum tabiGecende öyle olduya canim giden 3 5 kiloyla geri geliyor sonra 1ay atmaya çaliş artilari
Ooo zor isler.Yorgunum boya yapiyorum,mutfagin orasi kaldi,hem yap hem yıka hem yerleştirmek
Simdi boya almaya gidicem carsiya
evet ya baya azalmışız ama yaz sonunda bizler fit
Nerdesiniz beaHayırdır
Ciko iste işi yok başka
Neguzel yapıyorsun sen öyleyok yok olanı koruyalım yeter..... ben böyle durumlarda genelde sabahtan form çayı içiyorum bagırsakları temizliyor bide bianda yediğim için kabızlık olmasın diye ... mutlaka su şişesi ile geziyorum yaz olunca şişelere buz yapıp yanıma alıyorum..... akşamdan smooth yapıyorum salatalık maydanoz elma soda gibi onuda donduruyorum baktım çok yiyeceğim bir ortam var onları içiyorum mideyi şişiriyorum mecbur az yiyorum ama yiyorum tabiakşam da yogurtzencefil zerdecal tarcın limon yapıp yiyorum en azından bunları yapıp vicadani rahatlama yapıyorum kendime
Oturuyom ben öylesineNerdesiniz bea
Sagol canimOoo zor isler.
Kolar gelsin.
Mis gibi olacak ama.yeni boya yapilinca cok guzel oluyor.
Aynen
Ben mesela dun 10 da ,bir onceki gun 9.30 da aksam yemegi yiyordum.e ne olqcak...neyse ki bugun basladim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?