Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #78.281
Afiyet olsun
Ne gösterecek acababakalım yarın tartılar ne gösterecek
Afiyet olsun canım
Sagolun kızlar buyrun beraber olsunAfiyet olsun
Ne diyorsun sen falan demedin mi ay ben cok sinirlenirdim gıcık kadınYa kızlar bi kadın vardı ya hani sürekli her gördüğünde hamile misin deyip duran bugün eşim erken geldi kızları parka götürdük o da spor yapıyordu yürüyüş yani eşimin yanında ve yüksek sesle bağırır tarzda ooo tuğba sen yemeye devam et baak ben nasıl da zayıflıyorum hahahayh dedi gitti ağzım açık kaldı eşimle herkes dönüp bize baktı bu kadın benden ne istiyor amacı ne olabilir çok canım sıkıldı sinirden utançtan ağlamamak için zor tuttum kendimi
Diyemedim söyleyip gitti hemen durmadı hiç gerizekalı kadınNe diyorsun sen falan demedin mi ay ben cok sinirlenirdim gıcık kadın
YuhYa kızlar bi kadın vardı ya hani sürekli her gördüğünde hamile misin deyip duran bugün eşim erken geldi kızları parka götürdük o da spor yapıyordu yürüyüş yani eşimin yanında ve yüksek sesle bağırır tarzda ooo tuğba sen yemeye devam et baak ben nasıl da zayıflıyorum hahahayh dedi gitti ağzım açık kaldı eşimle herkes dönüp bize baktı bu kadın benden ne istiyor amacı ne olabilir çok canım sıkıldı sinirden utançtan ağlamamak için zor tuttum kendimi
Senin kilondan ona ne bos gereksiz insan müsveddeleriDiyemedim söyleyip gitti hemen durmadı hiç gerizekalı kadın
Ya canım bir değil iki değil ya hamile diyor ya bilmem ne diyor ama hep sokakta diyor insan içinde zamanında o kiloluyken ben zayıfken ona en ufak bir incitici imada bulunmadım asla laf etmedim ama bu gördüğüm muamele sürekli laf sokması kendisini benimle kıyaslayıp üstümden ego kasıyor biz bize dese yine hadi neyse diyeceğim ama ulan eşim yanimda be beyinsiz kadın ne istiyorsun da benden bari onun yanında yapmaSenin kilondan ona ne bos gereksiz insan müsveddeleritakılma canım bosver uzme tatlı canını
Afiyet olsun canım
Sagol canim yatak odasindayim biter bu geceKolay gelsin canım boya bitti mi
Afiyet olsun canımÇilekli limonata isteyen
Ya kızlar bi kadın vardı ya hani sürekli her gördüğünde hamile misin deyip duran bugün eşim erken geldi kızları parka götürdük o da spor yapıyordu yürüyüş yani eşimin yanında ve yüksek sesle bağırır tarzda ooo tuğba sen yemeye devam et baak ben nasıl da zayıflıyorum hahahayh dedi gitti ağzım açık kaldı eşimle herkes dönüp bize baktı bu kadın benden ne istiyor amacı ne olabilir çok canım sıkıldı sinirden utançtan ağlamamak için zor tuttum kendimi
Afiyet olsun canımÇilekli limonata isteyen
Boşver canım sende artık ara verme bu zamana kadar emeklerine yazık.Ya canım bir değil iki değil ya hamile diyor ya bilmem ne diyor ama hep sokakta diyor insan içinde zamanında o kiloluyken ben zayıfken ona en ufak bir incitici imada bulunmadım asla laf etmedim ama bu gördüğüm muamele sürekli laf sokması kendisini benimle kıyaslayıp üstümden ego kasıyor biz bize dese yine hadi neyse diyeceğim ama ulan eşim yanimda be beyinsiz kadın ne istiyorsun da benden bari onun yanında yapma
Canım ben zaten kendimi biliyorum kimseye de lafim yoktu kilom ortada hani bir laf var ya her doğru her yerde söylenmez diye içime oturdu yemin ederim
Afiyet olsun canım
Boşver canım sende artık ara verme bu zamana kadar emeklerine yazık.
Şuan içemiyom yarın inşallah tadına baktım tek yarın tartı günüAfiyet olsun
Saolasın yarın inşallah
Afiyet olsun canım
Boşver canım sende artık ara verme bu zamana kadar emeklerine yazık.
Hakkında hayırlısı olsun. Bazı insanlar böyle kendileri kilo verince davranışları değişiyor. Sende boşver takılma abur cubur kes gerisi gelir zaten.Canım ben zaten kendimi biliyorum kimseye de lafim yoktu kilom ortada hani bir laf var ya her doğru her yerde söylenmez diye içime oturdu yemin ederimkerem bile utandı benden zayifken herkes iyi de kilolu şişko olunca mı tü kaka oldum kerem eve gelip bana dedi ki işin gücün yiyorsun bak herkesin dilindesin ne güzel dedi yarın başlamak istiyorum azaltarak devam edeceğim listeye girmeden canım
Bazı insanlar öyle canım severler ego kasmayı ben senin yerinde olsam cevap niteliğinde öyle bir zayıflarım ki görsün gününüYa canım bir değil iki değil ya hamile diyor ya bilmem ne diyor ama hep sokakta diyor insan içinde zamanında o kiloluyken ben zayıfken ona en ufak bir incitici imada bulunmadım asla laf etmedim ama bu gördüğüm muamele sürekli laf sokması kendisini benimle kıyaslayıp üstümden ego kasıyor biz bize dese yine hadi neyse diyeceğim ama ulan eşim yanimda be beyinsiz kadın ne istiyorsun da benden bari onun yanında yapma
Sagol canım
Afiyet olsun canım
Sagol canim yatak odasindayim biter bu gece
Afiyet olsun canım
Niye icemiyonŞuan içemiyom yarın inşallah tadına baktım tek yarın tartı günü
Lenn tartı günü yarınBazı insanlar öyle canım severler ego kasmayı ben senin yerinde olsam cevap niteliğinde öyle bir zayıflarım ki görsün gününü
Sagol canım
Niye icemiyon
Kesiyorum inşaallah canım ya lanet gelsin şu boğazıma bir tutabilsem herşey yoluna girecek insaAllahHakkında hayırlısı olsun. Bazı insanlar böyle kendileri kilo verince davranışları değişiyor. Sende boşver takılma abur cubur kes gerisi gelir zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?