Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazı insanlar öyle canım severler ego kasmayı ben senin yerinde olsam cevap niteliğinde öyle bir zayıflarım ki görsün gününü

Sagol canım

Niye icemiyon
Ben önceden çok hırslı bir insandım inan şimdi bile niyet ediyorum yarın puff sönüyor hırsım niye böyle istikrarim bozuldu gerçekten bilmiyorum oysa ki 40 günde 10 kilo vermiş insanım ama arttık ben eski ben değilim kendime dair bi umudum yok gibi hissediyorum

Yuh yanımda olsaydı şimdi bi güzel pataklardım o kadını

Kesiyorum inşaallah canım ya lanet gelsin şu boğazıma bir tutabilsem herşey yoluna girecek insaAllah

Oooo canım sen daha şimdiden 1-0 yenik başlıyorsun. Ne demek eski ben değilim yaparsın sen ne kilolar verdin hepimiz biliyoruz attığın adımları yaptığın sporları ha gayret başla bakalım önce bu düşüncelerden kurtul ben yaparım diye başla.

Kuzum gayret edeceğim inşaallah beylik laflar etmek istemiyorum hedefimi çok büyük yapınca ödüm patlıyor sanki far görmüş gibi hissediyorum artık hafta da bir kilo hedefim olmayacak 300 gr bile versem moralimi bozup yemeğe yönelmeyeceğim başarıya giden yolum uzun olsada ben başaracağım inanıyorum kendime

Ayy gerizekalı yaaa sana ne benim kilomdan yuruyusumden terbiyesiz diyemedin mi ne ağlıyorsun asıl ağlaması gereken karşındaki zavallı
Çok sinir oldum valla Kilo bu alınır verilir kime ne hayret
Çilekli limonata isteyen
Şekerli mi
Sen nasıl karadenizlisin yaaa (öylesin dimi ) çünkü bir karadenizli asla bu durumda sakin kalamaz
Ben olsam varyaaaa.....
Neyse sen bana uyma hanımefendiilgini bozma birdahakiné sizin benle derdiniz ne muhatap olmayalım sen yolunà ben yoluma de geç
Terbiyesiz kadın
Kizzzz o kerem kim kocan mi Kizzzz onu da budasana üsten aşağı

Ben hep böyleyim kuzu hazır cevap hiç değilim rencide oldum sustum iyice rezil olmamak için ağlamamak için tuttum kendimi keşke arkasından gidip ne diyorsun sen hayırdır diyebilseydim
Yani terbiyesizmiş
Ama bi sanane demelisin artık insanlar kırmayı seviyor sende kır bakalım bi daha diyebilecek mi
Azmini kimse yıkmasın

İvit şeker var ama tadım yaptım sadece

Onemli olan odemden sonrası zaten canım hafta da 1 kilo ver diyen zaten yok sana ki abur cuburu kesince zaten insan veriyor birazda hareket eklersen 500 bile versen kâr

Onemli olan odemden sonrası zaten canım hafta da 1 kilo ver diyen zaten yok sana ki abur cuburu kesince zaten insan veriyor birazda hareket eklersen 500 bile versen kâr
Damlaya damlaya bi bakmış ooo gitti bile

Kerem benim vasıfsız koca oluyor canım dili amca bana yetiyor kadına diyebilirdi ne güzel karım var diye a o da bana laf sokmayı tercih etti beni ablasına söylüyor arayıp 90 kilo oldu diyor kadın şok oldu abartma sende diyor insanın kocası bike diyorsa elin karısı niye demesin ki dimi valla Samsunluyum ama kilo benim özgüvenimi bitirdi

Bu lafı ona yuttturmak için hiç yapamam edemem yok yarın değil bugün başlıyorsun ve seni hiç bişey yıldırmasın
Kocanda çok ayıp etmiş

Ay yersin yada zayıflarsın onun ne haddine ya bende önce çok susardım şimdi susmuyorum insanlara haddini bildirmezsen daha ileri gidiyor salakmıdır nedir sinir oldum kadına

Öyle cidden önce bi kafamda rahatlatmaliyim canım ne kadar verirsem kâr olacak artık üçe beşe bakmayacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…