- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #78.321
Kolay gelsin ablaEvet canim
Kavga edeceğim artık burada demistim ya hamile misin diye ima edince evet 9 aylık hem de demistim en son ona bile güldü ben de onun kocasının yanında ağzıma geleni söyleyeceğim bahçede arkadaşlarıyla kahve içerken bozacağım yetti canıma yaAy yersin yada zayıflarsın onun ne haddine ya bende önce çok susardım şimdi susmuyorum insanlara haddini bildirmezsen daha ileri gidiyor salakmıdır nedir sinir oldum kadına
Aynen canım ama insana hareket şart.Damlaya damlaya bi bakmış ooo gitti bile
Sen boşver onu bunu kendine bak hem kocana hem komşuya güzel bir ders ver görsünler nasıl oluyormuş.Kolay gelsin abla
Kavga edeceğim artık burada demistim ya hamile misin diye ima edince evet 9 aylık hem de demistim en son ona bile güldü ben de onun kocasının yanında ağzıma geleni söyleyeceğim bahçede arkadaşlarıyla kahve içerken bozacağım yetti canıma ya
Allah'ım bana güç kuvvet versin yapacağım inşaallah canımSen boşver onu bunu kendine bak hem kocana hem komşuya güzel bir ders ver görsünler nasıl oluyormuş.
Insallah canim
Sagol canimKolay gelsin abla
Kavga edeceğim artık burada demistim ya hamile misin diye ima edince evet 9 aylık hem de demistim en son ona bile güldü ben de onun kocasının yanında ağzıma geleni söyleyeceğim bahçede arkadaşlarıyla kahve içerken bozacağım yetti canıma ya
Yuuh bir bardaktanLenn tartı günü yarınya +++++ gelirse şekerli sonuçta
Sacmalama istersen yeter ki iste yapamayacağın sey yokBen önceden çok hırslı bir insandım inan şimdi bile niyet ediyorum yarın puff sönüyor hırsım niye böyle istikrarim bozuldu gerçekten bilmiyorum oysa ki 40 günde 10 kilo vermiş insanım ama arttık ben eski ben değilim kendime dair bi umudum yok gibi hissediyorum
Len neresindenKerem benim vasıfsız koca oluyor canım dili amca bana yetiyor kadına diyebilirdi ne güzel karım var diye a o da bana laf sokmayı tercih etti beni ablasına söylüyor arayıp 90 kilo oldu diyor kadın şok oldu abartma sende diyor insanın kocası bike diyorsa elin karısı niye demesin ki dimivalla Samsunluyum ama kilo benim özgüvenimi bitirdi
Ay pertin çıkmıştırInsallah canim
Sagol canim
OfffAy pertin çıkmıştır
Bantların kenarlarıda kopmuşBen şöyle bisey yapiyordum ama olmadi
Boya kalkti kurumadi sanirim yine beyaza boyucamBantların kenarlarıda kopmuş
Onu diyecektim tam kurumadımı diye . Salonmu burası?Boya kalkti kurumadi sanirim yine beyaza boyucam
Daha büyük olsa desen olmaz mjBen şöyle bisey yapiyordum ama olmadi
Sen demesen anlamadımBantların kenarlarıda kopmuş
Evet kurumadan kaldırıncaBoya kalkti kurumadi sanirim yine beyaza boyucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?