- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #78.421
Gecmis olsun canim hayırdırEki Görüntüle 3092352
E Elif_Eylul M MissHayaLet sabaha karşı serum takıldım onun bir artısı olabilirmi acaba o kadar tepinmem nere gitmiş
El sallıyom pencereden bak görüyonmu?
Aaa kız benim kuzenlerim Carsambalı Babamın ablaları carsambaya evlenmiş hep kendimiz TermeliyizÇarsamba kuzum sahil tarafındansen neresindensin
Samsun'un bakü'sünden
Eline emeğine sağlık
Menü kontrolu Cuma C.m.t Pazar P.r.t Salı Ç.r.b p.r.b B BitterCikilata @Elif2441 @vienna G Gokyuzu_kadar @gunesli gunler @kittenlove M Mavi Menekse @Pandora27 @M_atruska @aazra @tulay283300
Günaydın Hayırlı Cumalar Kızlar
Günaydın
Günaydın kizlarr
Günaydın hayırlı cumalarGünaydın kızlar
Ya ciko
Aaa kız benim kuzenlerim Carsambalı Babamın ablaları carsambaya evlenmiş hep kendimiz Termeliyiz
Eline emeğine sağlık
Günaydın hayırlı cumalar
Günaydın canımGünaydın
Neyse sağlık olsun
Kapısalım bu hafta gidene kadar 69 göreyim bariNeyse sağlık olsun
Şuanda evde degilim öglen olur eve gitmem yapalım 2li kapısma,yada 2li takimKapısalım bu hafta gidene kadar 69 göreyim bari
Hastaneye miŞuanda evde degilim öglen olur eve gitmem yapalım 2li kapısma,yada 2li takim
Evet canim icimden bir ses geri döncem diyorHastaneye miyollara düştün erkenden Rabb'im yolunu acık etsin inşallah muayene olup öyle gel
Evet canim icimden bir ses geri döncem diyorama bir umutla gidiyim dedim
Amin canim sağol
Kimyasal kokukara alerjim var çarşamba günü çamaşır suyu kullandım dün çok fena tıkandım sabaha karşı acile gittik serum falan takıldı hasta olduğumdanmıdır bilmiyorum vucudum çok şiçti ellerimi kapatamıyorumGecmis olsun canim hayırdır
100gram artısın
Geçmiş olsun canımKimyasal kokukara alerjim var çarşamba günü çamaşır suyu kullandım dün çok fena tıkandım sabaha karşı acile gittik serum falan takıldı hasta olduğumdanmıdır bilmiyorum vucudum çok şiçti ellerimi kapatamıyorum
Günaydın canımGünaydın
Bn yazdım ama etiket yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?