- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #78.441
Niye ki ya o kadar uğrastinBoya kalkti kurumadi sanirim yine beyaza boyucam
Bazilari oyle naiflikten,rahatsiz olmaktan anlamaz.dumduz iletisimi kes 5 6 gun akli basina gelsin.cok sinir oldum yaa.Hiç üzülme canım verirsin kilonu yavaş yavaş zaten haftada bir kilo iki kilo verilmiyor ki gr gr gidecek biraz zaman alır ama olsun vücut sağlıklı beslenmeye alisacak bi bakmissin gitmiş bile
Kocana da soyle kırıldığını tavrından rahatsizim de
Unutma hisbisey senden kendimizden daha önemli değil
Allah allaaaah .bos tenekeden cok ses cikarmis.isleri gucleri yok mu.Aynen canım bi istikrarı yakalasam gerisi kesin gelecek eminim eşime söyledim milletin dilindesin diyor bana Allah görüyor dua ediyorum o kadın da benim düştüğüm duruma düşer inşaAllah Rabbim herkese yaşattığını yaşatsın tek duam bu
Super bu kiloda olsam diyet yapmazdim herhalde....diyodum kiii :)Günaydınnn
Başlangıç 64,2
Geçen hafta 64,2
Bu hafta :62,8
Yaaa74,2 den 72,8 olucak o
Bemce 2 li takim.insan o zaman vijdan yapiyor.Şuanda evde degilim öglen olur eve gitmem yapalım 2li kapısma,yada 2li takim
Cok gecmiş olsunKimyasal kokukara alerjim var çarşamba günü çamaşır suyu kullandım dün çok fena tıkandım sabaha karşı acile gittik serum falan takıldı hasta olduğumdanmıdır bilmiyorum vucudum çok şiçti ellerimi kapatamıyorum
Tamam canimBn tartımı 11 gibi atıcam kaptanım
Beyaza boyadim aksam bitti oda ,simdi eve gidince gene yapcam battı balık yan giderNiye ki ya o kadar uğrastin
Bazilari oyle naiflikten,rahatsiz olmaktan anlamaz.dumduz iletisimi kes 5 6 gun akli basina gelsin.cok sinir oldum yaa.
Allah allaaaah .bos tenekeden cok ses cikarmis.isleri gucleri yok mu.
Ama bosver bu gaz sana yeter...hepsine göster gününü.ozellikle de beyefendiye.
Super bu kiloda olsam diyet yapmazdim herhalde....diyodum kiii :)
Bemce 2 li takim.insan o zaman vijdan yapiyor.
Cok gecmis olsunKimyasal kokukara alerjim var çarşamba günü çamaşır suyu kullandım dün çok fena tıkandım sabaha karşı acile gittik serum falan takıldı hasta olduğumdanmıdır bilmiyorum vucudum çok şiçti ellerimi kapatamıyorum
Bir tartılBen şimdi tartilsam daha mı çok çıkarım
Aman sevindim vallaŞükür ya
Vala bende senin icin sevindim hastane uzakAman sevindim valla
Valla bide nasıl yorgunum 3arabayla gel gitVala bende senin icin sevindim hastane uzaksimdikileri abudil gubidik yerlere yaptıkları icin
Kucuk İstanbul resmenValla bide nasıl yorgunum 3arabayla gel git
Ödem vardır ama iş yaptiysan gitmistirTartilayim
İş yaptım tabiki kalktım kalkali oturmadim sayılır kaptanım bide şu. Gece hayiz oldumÖdem vardır ama iş yaptiysan gitmistir
Ay bu ne bunu ben bile cıkarınca -3 geliyor ciko kalmaz ortada
O.18 kalıyor yanimAy bu ne bunu ben bile cıkarınca -3 geliyor ciko kalmaz ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?