- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #78.481
ENson 70.3 te kalmıştın canim
Abla istikrarı yakalayana kadar takılacamENson 70.3 te kalmıştın canim
Listeye yazayım mı yoksa öylesinemi takılcan
Tamam canim sen bilirsinAbla istikrarı yakalayana kadar takılacam
Eksin cok guzel canim tebriklerGüncel 76.6
Fark -900gr
Ayın 20 sinde köye gidecek misiz abla ondan da girmek istemedimTamam canim sen bilirsin
Yani artı gelmedi15 grammi eksi yani
Geçmiş olsun hayırdırAldim canim cogunu telefondan
Doktor beklerken
Zaten bayramda elfatihaAyın 20 sinde köye gidecek misiz abla ondan da girmek istemedim
Geçmiş olsun hayırdır
Gecmis olsun.hayirdir neyin var filiz?Doktor diger hastanede cekilen ultrasonlari istedi simdi kızın çalıştıği hastaneye gidip alip gene bu hastaneye gelcem
Sagol canımGecmis olsun.hayirdir neyin var filiz?
Allah sifalar versin.v Aristen ameliyat olanlar cok rahatliyor .insallqh gerwk kalmaz ama akli da bulunsun.❤Sagol canım
Ayak agrim cok varislerden geldim
Allah razi olsun canim insaAllahAllah sifalar versin.v Aristen ameliyat olanlar cok rahatliyor .insallqh gerwk kalmaz ama akli da bulunsun.❤
Geçmiş olsun kaptanım Allah şifalar versinSagol canım
Ayak agrim cok varislerden geldim
Sagol canimGeçmiş olsun kaptanım Allah şifalar versin
İnşallah daha kolay bir çözüm bulursun ya çok geçmiş olsunSagol canım,ayaklarımda varis var cok ağrılarim varda,ozel hastane amelyat dedi,simdi devletede gideyim dedim onla uğraşıyorum
Sagol canimİnşallah daha kolay bir çözüm bulursun ya çok geçmiş olsunAllah acil şifalar versin kaptanım
Ciko duymasınO.18 kalıyor yanim
Abooo umarım uzak değildirDoktor diger hastanede cekilen ultrasonlari istedi simdi kızın çalıştıği hastaneye gidip alip gene bu hastaneye gelcem
Çarşambanın neresindeler kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?