- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #78.521
senin sabitin biizm gelmek istediğimiz yer canım bnm ondandır sana maşalalh ondan
Olsun cok kilon yok sende biliyosun cocuklarla ödem olmusturAynen 57,7 de kaldım bu hafta
Allah seniNe yesem diye düşünürken akşam oldu
Sagol canimgeçmiş olsun kaptancıgım rabbim şifanı versin inşalalh
Günaydın canımEki Görüntüle 3092433 bu hafta böle oldu aldığımı zannetmistim ama aynı kalmışım bunada sukur haftaya spor ve bol eksilerle bomba gibi gelicem ins. M MissHayaLet
E Elif_Eylul
Bu hafta evi topladım tasinilacak evi temizledim pazar eşyaları taşıyoruz ama git gel bitecek iki ev arası daha konsantre olabilirim kila almama sevindim ama..Günaydın canım
Işler bittiyse haftaya guzel gelirsin
Allah kolaylık versin canimBu hafta evi topladım tasinilacak evi temizledim pazar eşyaları taşıyoruz ama git gel bitecek iki ev arası daha konsantre olabilirim kila almama sevindim ama..
Kolay gelsin canımBu hafta evi topladım tasinilacak evi temizledim pazar eşyaları taşıyoruz ama git gel bitecek iki ev arası daha konsantre olabilirim kila almama sevindim ama..
Ben de 9 yıldır gitmiyorum ki canımVala öyle oluyor gidince ordan oraya sürükleniyoruz Kozluk da da tanıdıklar var Samsun tavafı ediyoruz gerci ben bir 3 senedir falan gitmedim
Sağol kuzumTebrik ederim canım
Sağlık olsun kızlar hafataya inşallah güzel eksiyle gelirisiniz
Abla geçmiş olsun. Ve
Hayırlı olsun başlangıç canım
Tebrik ederim canım
Çarşambanın içini biliyorum da pasayaziyi hiç duymadım
Aaa niyeBen de 9 yıldır gitmiyorum ki canımevlendim bir defa Trabzona gittim 5 yıldır görümcemin gelin gittiği karabük e gidiyoruz Trabzon geliniyim ama daha çok Karabük gelini oldum
Sağol kuzum
Irmak kenarında oturuyorlar merkeze uzak bir yerde merkezle sahil arasında kalıyorÇarşambanın içini biliyorum da pasayaziyi hiç duymadım
Irmak kenarı da güzeldi ama en son gittiğimde çok karışıktı oralar 9 yılda gelişmiştir diye ümit ediyorumAaa niyebenim ailem İstanbul da bizde ya oraya ya da esimin ailesi Ilgaz da oraya gidiyoruz hep niyetlendik Samsun'a evlilikten sonra ama nasip olmadı
Irmak kenarında oturuyorlar merkeze uzak bir yerde merkezle sahil arasında kalıyor
Günaydın canımGünaydın kızlar
Hayırlı cumalar olsunGünaydın Hayırlı Cumalar Kızlar
Senin kaç kilo oldugundan benimde bir fikrim yokHayırlı cumalar olsunkaptanım benim tartım kafayı yedi kaç kilo olduğum hakkında bir fikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?