Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
senin sabitin biizm gelmek istediğimiz yer canım bnm ondandır sana maşalalh ondan
Öyle mi diyorsun yok daha aşağıya inerim de bugun çok sistim sabah ödemi vardı buyuk ihtimal eksiğim ama tartı da görünmüyor.

Bu hafta evi topladım tasinilacak evi temizledim pazar eşyaları taşıyoruz ama git gel bitecek iki ev arası daha konsantre olabilirim kila almama sevindim ama..
Allah kolaylık versin canim

Bu hafta evi topladım tasinilacak evi temizledim pazar eşyaları taşıyoruz ama git gel bitecek iki ev arası daha konsantre olabilirim kila almama sevindim ama..
Kolay gelsin canım

Vala öyle oluyor gidince ordan oraya sürükleniyoruz Kozluk da da tanıdıklar var Samsun tavafı ediyoruz gerci ben bir 3 senedir falan gitmedim
Ben de 9 yıldır gitmiyorum ki canım evlendim bir defa Trabzona gittim 5 yıldır görümcemin gelin gittiği karabük e gidiyoruz Trabzon geliniyim ama daha çok Karabük gelini oldum
Tebrik ederim canım

Sağlık olsun kızlar hafataya inşallah güzel eksiyle gelirisiniz

Abla geçmiş olsun. Ve

Hayırlı olsun başlangıç canım

Tebrik ederim canım
Sağol kuzum

Ben de 9 yıldır gitmiyorum ki canım evlendim bir defa Trabzona gittim 5 yıldır görümcemin gelin gittiği karabük e gidiyoruz Trabzon geliniyim ama daha çok Karabük gelini oldum

Sağol kuzum
Aaa niye benim ailem İstanbul da bizde ya oraya ya da esimin ailesi Ilgaz da oraya gidiyoruz hep niyetlendik Samsun'a evlilikten sonra ama nasip olmadı
Çarşambanın içini biliyorum da pasayaziyi hiç duymadım
Irmak kenarında oturuyorlar merkeze uzak bir yerde merkezle sahil arasında kalıyor

Irmak kenarı da güzeldi ama en son gittiğimde çok karışıktı oralar 9 yılda gelişmiştir diye ümit ediyorum

Kayinbabam görümceme ev yaptı köye yayla gibi bir yer zaten orayi çok seviyorlar yazın havası harika oranın Trabzon nemli ve yağışlı olduğu için kaynanam pek sevmiyor gitmek istemiyor diye Karabüke gidiyorlar her sene bizi de çağırıyorlar 1 hafta 10 gün kalıp geliyoruz canım benim kızlar hiç Trabzona gitmedi misal memleketlerini bilmiyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…