- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #78.561
Günaydın canım
anlamadım
Gecen hafta 96.2 kilo bildirimin canim benmi yanlışim dedimŞincik gelelim tartıma
Diyetisyende
geçen hafta 97.2
bu hafta 95.2
- 2 kg -400 gr da yağdan
Evde
E Elif_Eylul
Evdeki tartı mı olabilir 95.9 Muş evdekiGecen hafta 96.2 kilo bildirimin canim benmi yanlışim dedim
Ben simdi burdakinle gittigim icin bunu not alıyorum, ama dersen cumadan cumaya o tartiyla atıcam oda olur yanlıs anlamaEvdeki tartı mı olabilir 95.9 Muş evdeki
Diyetisyende de 97.2 çıkmıştım
Yok yok ne yanlışıBen simdi burdakinle gittigim icin bunu not alıyorum, ama dersen cumadan cumaya o tartiyla atıcam oda olur yanlıs anlama
Tamam canimYok yok ne yanlışı
Haftaya evdekini alalım sonra dr alırız
Kayinbabam eşim gittiler defalarca Trabzona kaynanam en son annesi hastanedeyken gitti 1 ay kaldı annesi vefat etti dahada gitmez uzun bir süreVay bee babadan kızına evKarabük'te Safranbolu ya gitmiştik biz de güzel yer yine de insan memleketini özler onlar özlemiyor demek
Yaaa ameliyat mı olucaksın yaniRabbim sifa versin
Abla hakkında hayırlısı olsun hacamatta nereye kadar olacaktı kiAmeliyat günü için aricaklarmış
Sagol canim 4ay iyiydi bidaha olamamki oda bir yere kadar doğruAbla hakkında hayırlısı olsun hacamatta nereye kadar olacaktı ki
Rabbim kolayca atlatmani sağlasın abla eskisi gibi tertemiz olsun bacakların insaAllahSagol canim 4ay iyiydi bidaha olamamki oda bir yere kadar doğru
Amin canim Allah razi olsunRabbim kolayca atlatmani sağlasın abla eskisi gibi tertemiz olsun bacakların insaAllah
Anladım canım kayınvaliden oturdugu yeri seviyor demek memlekettenseKayinbabam eşim gittiler defalarca Trabzona kaynanam en son annesi hastanedeyken gitti 1 ay kaldı annesi vefat etti dahada gitmez uzun bir süre
Aynen canım değişik birisi yaniAnladım canım kayınvaliden oturdugu yeri seviyor demek memlekettense
Yok kiHala birşey yemedimvar mı önerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?