- 8 Aralık 2021
- 3.355
- 14.235
- 158
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #78.541
2 li takım çok güzel olur kızlar kabul ederseŞuanda evde degilim öglen olur eve gitmem yapalım 2li kapısma,yada 2li takim
Kaptanım ama yaaSenin kaç kilo oldugundan benimde bir fikrim yok
Hayırlısı olsun inşallahAmeliyat günü için aricaklarmış
Vay bee babadan kızına evIrmak kenarı da güzeldi ama en son gittiğimde çok karışıktı oralar 9 yılda gelişmiştir diye ümit ediyorum
Kayinbabam görümceme ev yaptı köye yayla gibi bir yer zaten orayi çok seviyorlar yazın havası harika oranın Trabzon nemli ve yağışlı olduğu için kaynanam pek sevmiyor gitmek istemiyor diye Karabüke gidiyorlar her sene bizi de çağırıyorlar 1 hafta 10 gün kalıp geliyoruz canım benim kızlar hiç Trabzona gitmedi misal memleketlerini bilmiyorlar
Yaaa ameliyat mı olucaksın yaniAmeliyat günü için aricaklarmış
sonra daha güzel oluyor bianda cat 1,5 kilo gitmiş gibi görünüyor. ödem için kiraz sapı defne yapragı ve rooibos çayı çok faydasını görüyorumÖyle mi diyorsun yok daha aşağıya inerim de bugun çok sistim sabah ödemi vardı buyuk ihtimal eksiğim ama tartı da görünmüyor.
Sen muhteseemmsinŞincik gelelim tartıma
Diyetisyende
geçen hafta 97.2
bu hafta 95.2
- 2 kg -400 gr da yağdan
Evde
E Elif_Eylul
YaaaaaSen muhteseemmsin
Bu hafta yaparız inşallah tam gaz hadi bakalımYaaaaaayy keşke hunhafta yarışma olaydı
Bu mutluluğu yakalamışım tam gaz devamBu hafta yaparız inşallah tam gaz hadi bakalım
Görmuyorumki kaçKaptanım ama yaaaşkolsun kız 6 7 defa tartıldım her defasında farklı verdi en son tartinin altını yapıştırdım öyle tartıldım böyle geldi valla
Evet canim ama mecburum inankiVay bee babadan kızına evKarabük'te Safranbolu ya gitmiştik biz de güzel yer yine de insan memleketini özler onlar özlemiyor demek
Yaaa ameliyat mı olucaksın yaniRabbim sifa versin
Yaaa bune guzel bir eksi tebrikler canimŞincik gelelim tartıma
Diyetisyende
geçen hafta 97.2
bu hafta 95.2
- 2 kg -400 gr da yağdan
Evde
E Elif_Eylul
Hayırla gecsin ameliyat inşallah cok iyi olEvet canim ama mecburum inanki
Insallah canim bakalim nezaman arıcaklarHayırla gecsin ameliyat inşallah cok iyi ol
Genellikle yogun oluyor inşallah cabucak ararlarInsallah canim bakalim nezaman arıcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?