- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #79.001
Bende degisik şeyleri seviyorum sacma bir insanimAyy bayılıyorum öyle değişikliklere yapınca mutfağıda at abla yaa önce sonrasına bakalımkolay gelsin seninki tam bayram temizliği olduyaa
Ya demin geldimde telin şarjı bitiyordu çıkmak zorunda kaldım namaz yemek derken şimdi geldim
Tamam
Aman iyi olmuş yazcaktm bi önceki mesajına yiyemiyorsun bu bahaneyleÜzülmeyin bea Bn cips yiyemiyom diyebu sayede kilo veriyom
Diyette daha güzel yemiyoruz yemek yasak söylemekte miay diyetdeyiz yapma bee
Ayne çok isin varmisBenim mutfak dolaplarım kaldi bide banyom onlara boya alip boyucam,dolaplarim kahve krem beyaz boyayla degistircem,bu sene incir para yaparsa,usta tutup aşaki kat yapilcak tavanlari yerleri duvarlari kapilari
Benim antibiyotiksiz gecmezdi.Günaydın herkese
Dün hasta gibiyim demiştim ya gerçekten hastaymışım Bıgazım şişti tamamen su bile içemiyorum resmen sesim kısıldı baya be çok halsizlim açık öğretim sınavım var mecbur kalktım ses kısılmasına ve bogaz şişliğine ne yapıyorsunuz fikrinize ihtiyacım var hanımlar
Naptın perdelere mi giristin?Bende dun 5 makine camasır yıkadım as topla beynim yandımutfakla salonu süpürdüm nolur nolmaz
Aman iyi bari yedigini temizlemis esin.Kız toz ne ki 2 hafta annemde kaldım ben bir geldim eve sadece mutfak topluydu
ŞişerizDiyette daha güzel yemiyoruz yemek yasak söylemekte mi
ben de filiz paylasti zaaar dediydim değilmis
Yok kız ne perdesiAyne çok isin varmisbenim de mutfağin bir duvari boyanacak2 yildir boyayabilsem keske.adamcim sağolsun hic kirmaz beni boyayayim der,e hadi deyinceniye acele ediyon der.kalır .....kalır ....kalır.....
Benim antibiyotiksiz gecmezdi.
Son yillarda adacayini 1, 1.5 dakika kadar kaynatiyorum.aman sakin içme .icilmemesi gerwkwn birseye donusuyor kaynatinca.gunde 4 5 kez gargara yapiyorum.gargaradan sonra ağzimi normal su ile falan durulamiyorum.o gargara kalintisi boğazda kaliyor.2 3 dakika kadar. 2. Gunu aksamina rahatlama basliyor bende. 2 gun en az yap ama. hemen 1 2 defada etkilemiyor.simdiye kadar bosuna antibiyotik kullanmisim.bana cok iyi geldi canim.şiddetle tavsiye ediyorum.
Naptın perdelere mi giristin?
Aman iyi bari yedigini temizlemis esin.
Noluyor kiz
Anam geliyor desem gelmezNoldukine
Hayırlı günler canım hoşgeldinhayırlı günler❤
Noluyor kiz
Bebeler durmuyorNoldukine
Yok ya yarın gideriz zeynebi almayaAnam geliyor desem gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?