Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende degisik şeyleri seviyorum sacma bir insanim

Benim mutfak dolaplarım kaldi bide banyom onlara boya alip boyucam,dolaplarim kahve krem beyaz boyayla degistircem,bu sene incir para yaparsa,usta tutup aşaki kat yapilcak tavanlari yerleri duvarlari kapilari
Ayne çok isin varmisbenim de mutfağin bir duvari boyanacak2 yildir boyayabilsem keske.adamcim sağolsun hic kirmaz beni boyayayim der,e hadi deyinceniye acele ediyon der.kalır .....kalır ....kalır.....
Benim antibiyotiksiz gecmezdi.
Son yillarda adacayini 1, 1.5 dakika kadar kaynatiyorum.aman sakin içme .icilmemesi gerwkwn birseye donusuyor kaynatinca.gunde 4 5 kez gargara yapiyorum.gargaradan sonra ağzimi normal su ile falan durulamiyorum.o gargara kalintisi boğazda kaliyor.2 3 dakika kadar. 2. Gunu aksamina rahatlama basliyor bende. 2 gun en az yap ama. hemen 1 2 defada etkilemiyor.simdiye kadar bosuna antibiyotik kullanmisim.bana cok iyi geldi canim.şiddetle tavsiye ediyorum.
Bende dun 5 makine camasır yıkadım as topla beynim yandı mutfakla salonu süpürdüm nolur nolmaz
Naptın perdelere mi giristin?
Kız toz ne ki 2 hafta annemde kaldım ben bir geldim eve sadece mutfak topluydu
Aman iyi bari yedigini temizlemis esin.

Yok kız ne perdesi Ekim den sonra sınavdan sonra perdeler vs

Hee sukur yedigini temizlemiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…